A+ A-

Fruzsi

Egy fiatal tizenöt - tizenhét éves fiúnak élete legnagyobb élménye az, ha nála idősebb, 25 - 45 közötti nővel fekhet le. Aki nem próbálta annak ajánlom, próbálja ki. Fantasztikus élmény egy tapasztalt nővel együtt lenni. Hála a nagynénémnek nekem volt ebben az élményben részem. Tavaly náluk nyaraltam, ott esett meg velem az alábbi történet. Nagynéném Éva, és a férje Józsi egész nap dolgoztak, így engem teljesen egyedül hagytak a lakásban. Kulcsom volt, így egész nap lófráltam a városban. A város volt egy strand odajártam le, ha jó idő volt. Itt találkoztam Fruzsinával, egy 32 éves, fiatalos, vékony, vörös hajú, barna szemű nőt. Korábban nagynénémnél találkoztunk, tudtam, hogy nagyon jó barátságban vannak. Tanárnő volt egy általános iskolában, így neki most nem volt más dolga, csak feküdt egésznap a strandon. Kezdetben még nem nagyon figyeltünk fel egymásra, mert én inkább a fiatal csajokat bámultam. Eltelt egy hét és összebarátkoztunk. Egy helyre terítettük a takarónkat, ha mind a ketten kint voltunk. Amikor egyik nap hirtelen vihar tört ki mind a ketten bent voltunk a vízben, próbáltunk kiúszni de csak egy lépcsője volt a partnak, ahol a ruháink voltak és mire a nagy tömegben végre ki tudtunk menekülni, már teljesen eláztak. Ott álltam egy szál fürdőnadrágban, dideregve, az esőben, a ruháim csurom vizesek voltak. Fruzsina azt mondta, menjek fel hozzá, ott megszárítkozhatok, és talán délutánra már eláll a vihar. Nem messze lakott a strandtól így gyorsan felszaladtunk a lakásba. Adott egy rövidnadrágot, meg egy pólót, és azt mondta, menjek be a fürdőszobába, zuhanyozzak le melegvízbe, hogy meg ne fázzak. Mikor végeztem a zuhannyal, azt mondta, kapcsolja be a tévét, mindjárt jön ő is. Leültem a fotelbe és elkezdtem a tévében keresni valami normális programot. Mivel nem volt semmi jó műsor, így a könyvespolcon elkezdtem nézegetni, hogy milyen könyveket olvas Fruzsi. A fürdőszoba felől csobogást hallottam, és mivel már nagyon régen voltam nővel, elindultam a hang irányába. Picikét perverznek éreztem a helyzetet, de már másra sem tudtam gondolni, csak arra, hogy végre megint puncit láthatok. A kulcslyukon át pont a kádra láttam, de Fruzsi nekem háttal állt. Gyönyörködtem a formás seggében, és közben elkezdtem a farkamon húzogatni a bőrt. Már eléggé beizgultam, amikor Fruzsi abba hagyta a fürdést, elzárta a csapot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2015. 07. 12. vasárnap 09:54
jó történet
#6 listike 2015. 03. 12. csütörtök 11:09
Olvastam már jobbat is.
#5 Bikmakkocska 2013. 09. 19. csütörtök 15:09
Eléggé közepes.
#4 Teknosbika 2002. 11. 13. szerda 11:12
igen.
egy 30-as, független no, az mindennek a csúcsa. én csak 26 vagyok, de a mostani barátnom már elmúlt 30, és ahogy itt is le van írva, nálunk is hasonló történt, mert azon vettem észre magam, hogy majd minden nap ott vagyok nála.
ja, és a 30-as nok nagy elonye, hogy nem kell nekik megjátszanunk magunkat, a szexet képesek önmagáért élvezni, és türelmesek is
a legjobb korosztály!
#3 Vikiy 2002. 07. 20. szombat 14:28
jó volt teccetttt!!
#2 iktegyan 2002. 03. 28. csütörtök 02:02
Egyetértek. Tényleg a 26-32 éves nőket a legjobb baszni. Jóindulattal elnézik, ha bénázunk, de a testük még mindig finom.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?