A+ A-

Tévedés

Új kollegánk érkezett, akit mikor megpillantottam, rögtön megmozdult bennem valami. Később szóba elegyedtünk, megtudtam, hogy neki fél éve felesége van, akit szeret. Teljesen letörtem. Hónapokig küzdöttem az érzéseim ellen, és kerültem a társaságát. Azonban egyszer közös munkát kaptunk. Kénytelenek voltunk nap, mint nap legalább 8 órát együtt tölteni, és mivel a munka megkívánta, volt hogy több óra túlórát is ki kellett bírnunk. Furcsa kapcsolat vette kezdetét. Izzott körülöttünk a levegő, ha véletlenül egymáshoz értünk, forróság öntött el, és rögtön elpirultam. De erkölcsöm nekem is van, és mivel én pont azért voltam magányos, mert a barátomat rajta kaptam egy másik nővel a saját ágyamban, tudtam, nem tehetek semmit, nem is tettem! A project, amin dolgoztunk, minden időmet lefoglalta, és ha neki sietnie kellett haza, boldogan maradtam bent túlórázni, hisz addig sem sajnáltam otthon magam... Éreztem, elvesztem. Beleszerettem egy nős férfibe. Nem tudom, látta e rajtam, hogy mit érzek, de látnia kellett, hisz nem vagyok jó színésznő... Néha biztos furcsállotta a viselkedésemet, mert hol sikerült magamban legyőzni a szerelmes nőt, és ilyenkor barátságos voltam vele, hol elvesztem a barna szempárban, és mikor tiltott gondolatokon kaptam magam, kimért lettem és mindent leráztam magamról, amit mondott. Nem könnyítette meg a dolgomat, mert gyakran tett kétértelmű célzásokat, és incselkedett velem. Otthon éjszakákat sírtam át, amiért olyan ember iránt táplálok érzelmeket, aki soha nem lehet az enyém.
Mikor a project befejeződött, meghívott vacsorázni, hogy megünnepeljük a közös sikert. Vacsora után pedig hazavitt. Az egész este jó hangulatban telt. A kocsiban puszinak induló, eltévedt apró csókkal búcsúztunk, amiért rögtön bocsánatot kértem, és a pezsgő hatására hivatkozva, megmagyarázottnak hittem mindent. Ő azonban beeresztést kért hozzám, hogy egy kávét még ő is meginna, mielőtt hazamegy, rám meg amúgy is rám fér, és legalább megbeszéljük a történteket. Azt mondtam nincs miről beszélni, de mikor a szemébe néztem, rögtön tudtam, hogy a kávézás alól nincs kibúvó. Beengedtem, de ő kávé helyett, egy italt kért inkább. Tartottam tőle, hogy a vezetés miatt nem túl jó ötlet, de aztán meggyőzött, és én is vele tartottam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.1 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 10. 20. hétfő 07:12
Egynek elmegy.
#6 listike 2014. 02. 21. péntek 07:53
Kettőn áll a vásár.
#5 Athos 2004. 08. 11. szerda 12:46
A történet szép, és igaznak tűnik. Nekem nagyon tetszett! Csak így tovább. Ő szégyelheti magát, te meg próbáld elfelejteni ezt a bunkót!
#4 Scully 2003. 12. 4. csütörtök 08:49
Ha nem bocsatod meg magadnak, sajat
jovodet teszed tonkre. Es egy ilyen
ferfi miatt nem erdemes. Fel a fejjel,
tanulj belole es a jovoben ne kovess
el hasonlo hibat
#3 muvészúr 2003. 12. 4. csütörtök 08:21
Egy kissé lelkis vagy. Nem baj, de csak így tovább. Így lesz teljes az életed.
#2 Próba 2003. 12. 4. csütörtök 07:47
Nincs veszve semmi!
Előtted az élet!
#1 Törté-Net 2003. 12. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?