A+ A-

Szombat délelőtt 2. rész

Kulcsok közt matatok ismét, rálelek végre a zárba illőre. Belépünk a lakásba, látom kíváncsi pillantását:
- Nézz körül nyugodtan, mindjárt jövök. -ezzel eltűnök a konyhában. A reggel bekészített pezsgőt előveszem a hűtőből, poharakba töltöm.
A nyári nap egyre erősebben tűz kint, a garzon falai is ontják a hőséget. Melegem van, kigombolom blúzom felső gombját. Meggondolom magam, a következő gomb is szétnyílik, betekintést enged dekoltázsomba.
Halk zene csendül fel, amíg én a konyhában foglalatoskodom, bekapcsolja a hifit. Nem veszi észre érkezésem, háttal áll az ajtónak, az ágyat nézi.
- Tetszik? - kérdezem mögélépve, mire megpördül, szeme elkerekedik, rám mered.
- Igen tetszik... és a lakás is csinos. - Átadom a pezsgőt, a mozdulattól kivillan rejtekéből az egyik mellem. Hatalmasat nyel, tekintete megbabonázva bimbómra szegeződik, pillantásától elgyengülök.
- Igyunk a mai délelőttre. - koccintunk. Rákacsintok, mélyen a szemébe nézve kortyolom a gyöngyöző, hűs italt.
Leülök mellé az ágyra. Nézem őt, szeretném végre elmondani a titkom. Az agyam zakatol: mond meg neki. Innen még van visszaút.
De nem tudom rászánni magam a vallomásra. Még nem.
Tekintetünk összekulcsolódik, szemében a vágy tüzei cikáznak. Megfogja a kezem, lehelet-finoman belecsókol a tenyerembe. Válaszul megérintem az arcát, végighúzom ujjaim az arcélén, lerajzolom a szája sarkában bujkáló mosolyt. Kigombolom az ingét, lesimogatom róla. Felsőtestét cirógató, vándorló kezem a nadrágjára siklik: A farmeren át megérintem ébredező férfiasságát.
- Nem kényelmetlen neki így, bezárva?
- De igen. Kevés itt a hely, egész máshol szeretne lenni. - feleli rekedten.
Ledönt az ágyra, arcom kezei közé fogja, lassú, érzéki csókkal korbácsolja vágyaim. Illata, rám nehezedő mellkasa, combomhoz érő, egyre jobban ágaskodó pénisze, egész fizikai valója rég tapasztalt hatással van rám.
A nyelveink játéka egyre hevesebbé válik. Már vad szenvedéllyel csókol, hosszasan, zihálva kapkodok levegőfalatokért. Ajka végigjárja arcomat, birtokba veszi fülemet, nyakamon siklik végig, elidőz az érzékeny pontokon, nyújtja-fokozza a kéjes érzést bennem. Tébolyítóan tud csókolni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 05. 1. szerda 09:02
Nagyon tetszik.
#2 genius33 2013. 03. 10. vasárnap 10:57
Jobb mint az első része. smile
#1 Törté-Net 2003. 08. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?