A+ A-

Szombat délelőtt 2. rész

Kulcsok közt matatok ismét, rálelek végre a zárba illőre. Belépünk a lakásba, látom kíváncsi pillantását:
- Nézz körül nyugodtan, mindjárt jövök. -ezzel eltűnök a konyhában. A reggel bekészített pezsgőt előveszem a hűtőből, poharakba töltöm.
A nyári nap egyre erősebben tűz kint, a garzon falai is ontják a hőséget. Melegem van, kigombolom blúzom felső gombját. Meggondolom magam, a következő gomb is szétnyílik, betekintést enged dekoltázsomba.
Halk zene csendül fel, amíg én a konyhában foglalatoskodom, bekapcsolja a hifit. Nem veszi észre érkezésem, háttal áll az ajtónak, az ágyat nézi.
- Tetszik? - kérdezem mögélépve, mire megpördül, szeme elkerekedik, rám mered.
- Igen tetszik... és a lakás is csinos. - Átadom a pezsgőt, a mozdulattól kivillan rejtekéből az egyik mellem. Hatalmasat nyel, tekintete megbabonázva bimbómra szegeződik, pillantásától elgyengülök.
- Igyunk a mai délelőttre. - koccintunk. Rákacsintok, mélyen a szemébe nézve kortyolom a gyöngyöző, hűs italt.
Leülök mellé az ágyra. Nézem őt, szeretném végre elmondani a titkom. Az agyam zakatol: mond meg neki. Innen még van visszaút.
De nem tudom rászánni magam a vallomásra. Még nem.
Tekintetünk összekulcsolódik, szemében a vágy tüzei cikáznak. Megfogja a kezem, lehelet-finoman belecsókol a tenyerembe. Válaszul megérintem az arcát, végighúzom ujjaim az arcélén, lerajzolom a szája sarkában bujkáló mosolyt. Kigombolom az ingét, lesimogatom róla. Felsőtestét cirógató, vándorló kezem a nadrágjára siklik: A farmeren át megérintem ébredező férfiasságát.
- Nem kényelmetlen neki így, bezárva?
- De igen. Kevés itt a hely, egész máshol szeretne lenni. - feleli rekedten.
Ledönt az ágyra, arcom kezei közé fogja, lassú, érzéki csókkal korbácsolja vágyaim. Illata, rám nehezedő mellkasa, combomhoz érő, egyre jobban ágaskodó pénisze, egész fizikai valója rég tapasztalt hatással van rám.
A nyelveink játéka egyre hevesebbé válik. Már vad szenvedéllyel csókol, hosszasan, zihálva kapkodok levegőfalatokért. Ajka végigjárja arcomat, birtokba veszi fülemet, nyakamon siklik végig, elidőz az érzékeny pontokon, nyújtja-fokozza a kéjes érzést bennem. Tébolyítóan tud csókolni.
Vágyom rá, lüktet az ágyékom, forró ölem benedvesedik.
Leveszi a blúzomat. Birtokba veszi melleimet, szűkülő köröket rajzol bőrömre. Amikor nyelvével megérinti a bal mellbimbóm, összerándulok. Szájába cuppantja, finoman elkezdi szopogatni az ágaskodó barna kis gombot. Tudatom kikapcsol, minden idegszálammal érzem őt, jóleső sóhajokat csal ki belőlem. Egyszerre szeretném ezt az érintést mindenhol érezni. Keze felfedezőútja folytatódik, a hasamra siklik, majd csípőmet simítja. Játékos nyelve követi a mozdulatokat, felfedez és megízlel minden apró porcikát.
Ujjai már a combomon járnak, majd a selymen keresztül ágyékomat érintik. A vékony anyagon keresztül ingerel. Érezni szeretném ujjait, csókjait mindenütt, türelmetlenül várom, hogy lekerüljön rólam az apró tanga. Levesszük a maradék ruháinkat, szorosan összesimulunk.
Kitörölhetetlenül belém vésődik ez a pillanat, Végre megérinthetem meztelen bőrét, érzem a szívdobbanását, ágaskodó falloszát. Elmerülök a csokoládészín szemekben, képtelen vagyok megszólalni, az érzések kavarognak bennem.
- Akarod, hogy megtörténjen? - súgja fülemhez hajolva, s válaszom nem várva fülcimpám kezdi harapdálni, melleim simogatni.
- Kívánlak, akarom, hogy szeress!- a hangom elcsuklik. Nincs több tépelődés, merem-e, csak a bizonyosság, ez a férfi kell nekem, érinteni, érezni akarom őt.
Átölelem, kezem végighúzom az izmos hátán, végigkaristolom a gerincét, hátsóját cirógatom. Ajkam csókra nyitom, amire mohón ráveti magát. Szenvedélyesen, vadul csókolózunk, ujjaink tapintása, simítása nyomán mindketten tűzben égünk. Nyelvével becézgeti melleim, kezét combjaim közé, éhes ágyékomhoz vezeti, tüzetesen körbejárva, felfedezi az eddig rejtett hajlataimat. Incselkedik a feltáruló nagyajkakkal, elmerül közöttük, eljátszik csiklómmal. Hajába túrok, simogatva terelem fejét egyre lejjebb. Megremegek, mikor ajka eléri az ágyékomat, s megcsókolja a rejtekéből előbújt csiklóm. Csókokkal körbejárja a titkok kertét, nyelve kitapogatja minden porcikámat, besiklik barlangomba.
Zihálva kapkodom a levegőt, fejét szorosan magamhoz húzom, csípőm mozdulataival fokozom nyelve és ujjai játékát. Érzem, közeleg a pillanat. Hátam megfeszül, összerándulok, az orgazmus hullámai végigjárják testem. Arcát a hasamra fektetve várja remegésem csitulását. Pihegve magamhoz húzom, megcsókolom, ajkán érzem saját ízem.
Átveszem az irányítást, fölékerekedem. Ismerkedem a testével, kalandozó ujjaim érintésétől néha összerándul, megrebben. Kisimítok egy kósza tincset a homlokából, átmasszírozom a homlokát, majd a tarkóját. Szemeit lehunyva élvezi mozdulataim, érzem, ahogy ellazul. Apró puszikat adva végigjárom az arcát, a nyakát, felfedezem füleit. Eljátszom az ádámcsutkájával, finoman megharapdálom vállait.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 05. 1. szerda 09:02
Nagyon tetszik.
#2 genius33 2013. 03. 10. vasárnap 10:57
Jobb mint az első része. smile
#1 Törté-Net 2003. 08. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?