A+ A-

Dugj meg!

Később Manu lement egyedül, hogy járjon egyet. Egy bárban kér egy konyakos kávét. Fakósárgára festett falak, a mennyezet meg a pultok sötét fautánzatból. Egyszerű bár. Barna csésze, zöld csészealj, sárga műanyag hamutartók. Otthonosan érzi magát.
Beült egy sarokba, tőle jobbra szutykos tükör, vékony zsírréteg fedi, benne ujjnyomok, széttrancsírozott legyek. Szőke hajjal olyan, mint egy olcsó prosti, ráadásul nem fukarkodott a rúzzsal. Tetszik így magának, jól áll neki.
Csücsörítget a szájával, kukkolja magát a tükörben, közben megfeszíti az ajkát, majd mulyán mosolyog, és a nyelve hegyével játszogat. Úgy érzi, jól alakítja a faszfaló szerepét. Ha fiú lenne, kedve volna a torka mélyéig nyomni a farkát, a makkjával a gégéjét csiklandozni. Kár, hogy Nadine nincs itt, megvitathatnák, hogy kifestett szájjal vagy rúzs nélkül jobb-e a cumizás, ez nem mindegy.
A haja lágy fürtökben omlik a vállára. A rúzsa nyomot hagyott a csikken és a pohár szélén. Egyszer, amikor odapasszolt Lakimnak egy rúzsfoltos jointot, Lakim azt mondta:
- Te az a típus vagy, aki nyomot hagy mindenen, amit megérint. - Ő hülyének nézte, mert nem volt valami szerencsés ez a romantikusság. Valójában Lakim kedvességből mondta. Szar Lakimnak, hogy meglógott az összes dohányával, nem semmi, hogy így félrerakta. Magában nevetgél. Tényleg szar Lakimnak, ez a legkevesebb, amit mondani lehet. Manu elképzeli, milyen képet vágna, ha tudná, hogyan tapsolta el a kis megtakarított pénzét. Ami a nyomokat illeti, hát hagyott nyomot! De Lakim egyébként is kiérdemelte volna a zsaruk látogatását, már a Radom VIS-35-össel, amit kölcsönvett tőle. Ez a pasi kedves volt hozzá, szerette. Csak hát hülye módon rá esett a választás. Rossz helyen, rossz pillanatban, rossz partnernővel. Mit vársz ezek után?
Rágyújt, a pulttól kitartóan stíröli egy ballonos pofa. Vagy látta napközben, hogy kinyírt valakit, és akkor jobban tenné, ha nem fixírozná így, vagy szereti a kellően vulgáris bigéket. Manu elgyengül a jó ízlésű srácoktól. Miközben figyeli, kezét a lába közé csúsztatja, finoman szétteszi a combját, felhúzza a kezét az ölére, megdönti a fejét, és megcsillantja a száját, kidugja rajta a nyelve hegyét. Aztán másik kezével a melléhez nyúl, mintha csak a pulóverét akarná megigazítani.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 02. 1. hétfő 15:07
Fúrcsa.
#4 genius33 2012. 10. 5. péntek 07:19
Furi.
#3 Nyarlathotep 2003. 07. 17. csütörtök 15:08
Ez egyértelműen plágium, megjelent könyvformába ugyan ezen a címen, én a helyetekben leszedném.
#2 Tamás 2003. 07. 16. szerda 10:33
Ez honnan lett kiollózva? Se eleje se vége. A walkmaneket végkép nem értem.
#1 Törté-Net 2003. 07. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?