Savteszt

Szavazás átlaga: 4.47 pont (30 szavazat)
Megjelenés: 2003. július 1.
Hossz: 21 688 karakter
Elolvasva: 11 400 alkalommal
Bevezetés
A savteszt egy ősi módszer a hamisság leleplezésére. Az erős sav ugyanis szinte minden fémet percek alatt szétmar, ám az arany rendszerint ellenáll neki. Ezért aztán évszázadokon keresztül segítségével győződtek meg az érmék valódiságáról, és hogy elkerüljék a becsapást, illetve hogy még idejekorán kimutassák a gyenge minőséget. Ezért ezt a kifejezést választottam azon módszer elnevezéséül is, mellyel megpróbálhatjuk azonosítani és kiszűrni a nem valóban domináns, ám magukat mégis Mesternek nevező személyeket. Természetesen nem lehet abszolút pontos, mindenkire egyformán igaz módszert megadni, és semmilyen teszt sem pótolhatja a partner alapos kiismerését, csupán néhány gondolatot kívánok e helyütt közzétenni, melyek remélem, tájékozódási pontul szolgálhatnak, még MIELŐTT sor kerül a személyes találkozásra.

Az alábbi gondolatok nagy része azon engedelmes rabszolganők számára szolgál, akik az interneten, online keresik Mesterüket. Néhány gondolatot a rabszolga fiúk is megszívlelhetnek, de alapvetően a hamis Mesterek hatékony kiszűréséről kívánok értekezni. Bizonyos részek még a nem BDSM jellegű szexchat illetve levelezők számára is hasznos lehet.

Első lépés: Végezd el a számítást


A különböző pszichológiai vizsgálatok azt mutatják, hogy a társadalom felnőtt részének mintegy 3-7% – a fogékony a szado-mazochizmusra. Ami azonban most számunkra inkább fontos, hogy a nemek közti arány e vizsgálatok szerint 1 a 10-hez, amennyiben a domináns férfiak és az engedelmes rabnők viszonylatában nézzük! Azaz elvben minden egyes Mesterre 10 rabnő kell jusson! Sajnos az is igaz, hogy mivel társadalmilag nem igazán elfogadott tevékenységről van szó, sokan kénytelenek úgy leélni az életüket, hogy nem értik meg, elfojtják, esetleg fel sem ismerik valódi vágyaikat (álljanak akár a domináns, akár az alárendelt oldalon), és így nincs alkalmunk a valóságban is találkozni velük. Az internetezési szokások a fentieken túl ezt az arányt sajnos még tovább rontják, hiszen manapság még mindig sokkal töb férfi használja az internetet mint nő, nem beszélve arról, hogy a domináns beállítottságot általában sokkal könnyebb megvallani mint az ellenkezőjét. De még így is szembeötlő az az aránytalanság, hogy a párkereső oldalakon, a chat szobákban, egyetlen magát rabnőnek valló személyre 15-20 domináns férfi jusson! Ha elfogadjuk a vizsgálatok eredményeit, akkor bizony ebből a sok domináns úrból jó néhány minden bizonnyal 'hamis arany' kell, hogy legyen! Mindig ezt tartsd észben, mikor ismerkedni próbálsz. Nagy esély van rá, hogy a vonal másik végén lévő Mester valójában egyáltalán nem az. Ez lesz az első szabály, az a szabály, melyre a tudományos elméletek épülnek, és amit a tudósok és a statisztikusok szinte ösztönösen alkalmaznak: fogadd kétkedéssel, és ha nem nem válik be, vesd el azonnal.

Megfelelő Mestert találni (főleg ha egy komoly, hosszú távú kapcsolatot keresel) bizony évekig is eltarthat. Ha elsőre meglepően is hangzik, a legtöb ember éveken át keresi különleges szeretőjét, miközben maga is 'vanilla' sokszor. Ez nem baj, de épp ezért ne vesztegesd az idődet sem! Ha bármi okból kényelmetlenül érzed magad online társalgás közben, dobd a pasit azonnal! Ne adj neki 'csak még egy esélyt' vagy valami hasonlót. A fentiek alapján úgy is jó esély volt rá, hogy nem is volt igazi Mester. Higgy az ösztöneidnek!

Második lépés: Ismerd meg az ellenséget


Nevezhetjük Spermahajdernek. Nevezhetjük Pistikének. Nevezhetjük Akarnoknak. Néha, sajnos Nevezhetjük
E
alf
alf
sz
alf
ak
alf
tevőnek
illetve Ragadozónak is. Ők mind az ELLENSÉGEID. Ne tekintsd őket kevesebbnek! Még egy többé-kevésbé jószándékú Spermahajdertől is a kórházban végezheted. A szexuális értelemben vett dominancia és alárendeltség csak az erre hivatottaknak való. Mégha többé-kevésbé helyes srácnak is bizonyul, akkor sem Mester, és nem akarja azt nyújtani számodra, amire a szíved mélyén vágysz, ellenben nagyon is tud olyanokat, amikre nem vágysz.

A Spermahajder


A Spermahajderek a könnyű szexet keresik. Abban a (teljesen téves) hitben élnek, hogy a rabnők ebből a szempontból könnyű prédák. Az, hogy semmi sem áll ettől távolabb, egyáltalán nem zavarja őket. Rendszerint középkorúak, néha idősebb urak. Gyakran házasok. Rendszerint unalmas szexuális életüket akarják feldobni egy kis eseti játszadozással. Azért kezdenek ki rabnőkkel, mert azt hiszik (újabb hatalmas tévedés), azok nem fognak igényeket támasztani szexuális téren velük szemben. Könnyen felismerhetők, mert mindig csak a szexről beszélnek.

A Pistike


Talán a Pistikék a legártalmatlanabbak minden ellenség típus közül (de ettől még rendszerint a legbosszantóbbak). Többnyire tinédzserek, akik valamilyen röp-cyberszexet, esetleg telefonszexet akarnak. Általában nagyon mesterkélten használják a BDSM zsargont, a neked leírt jeleneteik viszont jó bonyolultak tudnak lenni. A Pistikék igyekszenek felkészülni. Órákat töltenek BDSM oldalakon ötletek után kutatva, és BDSM chat szobákban figyelve, hogy kitanulják a szakmát. Könnyen felismerhetők arról, hogy rögtön cyberszexet vagy telefonszexet ajánlanak. Könnyen ajánlják fel az online nyakörvet (az első 1-2 mondat után! ), és napokat hajlandók eltölteni a chat szobákban, hogy 'rabnőjükkel' 'játszanak'. Mivel ennél mindannyian többre vágyunk, ne vesztegesd velük az időd!

Az Akarnok


A második legveszélyeseb típusú ellenség. Az Akarnokot a legtöbb pszichológus és terepauta 'uralkodó személyiségnek' írja le. Ők azok, akik mindenbe bele akarnak szólni, akik szerint az égvilágon mindenben az ő akaratuk kell érvényesüljön. A családjuknak és barátaiknak mindig pontosan azt kell csinálni, amit ők mondanak. Mindig manipulálni akarják környezetüket. Nagyon veszélyesek, mert sokuk tényleg dominánsnak tartja magát (holott csupán
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
), így próbálván igazolni helytelen viselkedését. Sok tapasztalatlan rabnőt képesek elbűvölni, mivel úgy tűnik, minden pillanatban parancsolóan tudnak fellépni. A legironikusabb az egészben (és a legborzasztóbb), hogy az ilyen személyiségek valójában sokkal közelebb állnak az ALÁRENDELT oldalhoz, és a fegyelem, az irányítás iránti igényüket fejezik ki, illetve kompenzálják
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
viselkedésükkel. Ugye ismered a meséket az elkényeztetett
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
királylányról, akinek csak egy erős királyfira van szüksége, hogy megnevelje? Nahát, ugyanez férfiban is megvan.

Az akarnokot megismered arról, hogy mindig 'gondoskodni' akar rólad, mindig tudja, 'mi a jó neked'. Majdnem mindig az érzelmeidre akar hatni, főleg a bűntudatodra. Rendszerint kritizálja, sőt zokon veszi más emberek tanácsát. 24/7 – es D/s kapcsolatról értekezik anélkül, hogy egyetlen általa játszandó jelenetet is részletezne. Nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire szereti a dominancia ill. az alárendeltség 'mentális' válfaját. Mindig követelődzik és okoskodik. Semmi amit csinálsz, nem elég jó neki. Bár mindez nagyon visszataszítónak és könnyen elkerülhetőnek tűnik, valójában elsőre nagyon szimpatikusan hathat, hiszen úgy látszik, sokat törődik veled, mindig vigyáz, odafigyel rád. Ha viszont egyszer a hálójába kaparintott, nem lesz könnyű szabadulni tőle!

E
alf
alf
sz
alf
ak
alf
tevők
és Ragadozók


A legutolsó és a legveszélyesebb ellenség. Ők azok, akik a leginkább árthatnak neked, akár meg is ölhetnek! A legfélelmetesebb ezekben a gonosz emberekben az, hogy milyen nehéz
kiszűrni őket. A nőket
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakoló
férfi egyaránt lehet hajléktalan csavargó vagy banki topmenedzser, közeli családtag, vagy egy teljesen ismeretlen. Minden 4 nőből 1 találkozik vele élete során legalább 1-szer (mégha a tényleges bajt sikerül is elkerülni)! Nem lebecsülendő tehát a veszély! Az ilyen embereket az
e
alf
alf
sz
alf
ak
izgatja. Legjobban úgy védekezhetsz, ha sosem mutatkozol sebezhetőnek.

Megfelelően akkor tudsz védekezni, ha mindent megtanulsz a biztonságos kapcsolatteremtésről. Mindig tartsd be ennek szabályait! Talán a legfontosabb közülük, hogy NE SAJNÁLD AZ IDŐT arra, hogy mindent megtudj jövőbeni partneredről. Ez persze nemcsak a BDSM kapcsolatra igaz. Ha jól ismered a másikat, nagyobb eséllyel fogod magad jól érezni vele (már az első alkalommal is sokkal kényelmesebben fogod érezni magad vele). Az
E
alf
alf
sz
alf
ak
alf
tevő
nem szeret sokat szöszölni, gyakran elkalandozik a figyelme, nem átgondoltan cselekszik. Ha azt veszed észre, hogy egy bizonyos kihagyás után az illető semmi érdődést nem mutat, lehet, hogy az életed köszönheted neki! Sose fuss mások után! A valódi Mesternek nem kell 'kéretnie' magát!

3. lépés: Tudd, mit akarsz


Szánj időt céljaid pontos megismerésére. Azoknak, akik csak éppen felfedezik alárendelt vágyaikat, ez gyakran nem könnyű, mert nem tudják, mennyi minden közül választhatnak. TEHÁT FEGYVERKEZZ FEL KELLŐ ISMERETTEL! Nagyon sok anyagot, könyvet, internet oldalt találsz, mely valóságos aranybánya a rabnők számára (talán egyszer majd az én honlapom is ilyen lesz). Úgyhogy máris kezdhetsz olvasni! Tanuld ki, mi mindent lehet csinálni, és mi a hozzájuk vezető út! Tanulj meg mindent a biztonság megteremtésének követelményeiről! Tanulj meg mindent arról, mit kell megtenni, és mit nem szabad megtenni, ha találkozol valakivel, és hogy mi kell a biztonságos játékhoz. Jelöld ki a korlátaidat, és add meg őket. Úgy tűnhet, hogy elég macerás tisztességesen felkészülni, de sose feledd, a saját bőrödet viszed a vásárra!

Tanuld meg, hogy viselkedik egy igazi Mester. Lehet azért lettél rabnő, mert az élet más területein nagyon is irányító szerepet töltesz be. Erős vagy! Valószínű ambíciózus is! Van karriered, céljaid, mely mind igénylik mindezt az energiát és irányító szerepet. Lemondani minderről remek lehetőség, hogy kiszabadulj a szürke hétköznapokból. Mindezt csak olyan valakinek akarhatod átadni, akiben bízol, akivel intim viszonyban állsz. Rabnőjévé válni valakinek nagyonis bensőséges dolog.

Hasonlóan, rólunk Mesterekről is ugyanilyen szépek mondhatók. Szintén erősek vagyunk, általában intelligensek is. Gyakran vagyunk magasan képzett szakemerek. Ugyanakkor nem szívesen élünk olyan életet, mely minden pillanatban megköveteli, hogy irányítsunk vagy minket irányítsanak. Hajlamosak vagyunk a lazaságra, hogy az életet ne igazán vegyük komolyan. Soha az életben nem találkoztam még, és nem is hallottam 'tiszta ideg' dominánsról. Csak intim viszony keretében szeretünk 'szigorúskodni'. Ez ellenkezője annak, amit egyébként csinálunk. Nem vagyunk pontosan az ellenkezőtök, inkább a megfelelő darabja a kirakós játéknak, mellyel kölcsönösen passzolunk egymáshoz. Más szóval ne olyan Mestert keressél, aki pontosan olyan, mint te vagy! Nem fogsz ilyet találni. Ne keressél olyat sem, aki életed minden pillanatát minden egyes másodpercben uralni akarja. Nem létezik.

Általában véve, ha a Mester, akivel ismerkedni kezdesz, 'helyes srácnak' tűnik, valószínű jó úton jársz! Szánj időt rá, hogy megismerd! Ne hagyd, hogy a másik 5 Akarnok, akivel szimultán chattelsz, lekösse a figyelmed. Az igazi mester nem támaszt követelményeket, amíg el nem jön az ideje!

Néhány példa a Savteszt konkrét elvégzésére


A teljesség igénye nélkül álljon itt néhány jelenség, melyről rögtön tudhatod, hogy valami nem stimmel, és nagyon is itt az ideje, hogy azok a bizonyos vészcsengők a fejedben megszólaljanak, és mielőbb továbbálj! Ne feledd az első szabályt: ha nem válik be, vesd el! Ne pazarold az időt olyanra, akivel már az elején sem érzed jól magad. Ha még valódi Mester is volt az illető, nem ő való neked, ha kellemetlen érzés együtt lenni vele.

Kedves Mester társaim, ha az alábbiak közül bármelyikben magunkra ismerünk, az nem a véletlen műve!

1. "Joban tennéd, ha Mesternek szólítanál! " Hát igen, ezt a hibát annakidején magam is elkövettem. Mentségemre szolgáljon, hogy semmivel sem éreztem magam tőle jobban, amikor erre az utasításra kezdtek el így szólítani. Annál jobban esett, mikor a levelezőpartnerem a negyedik-ötödik alkalommal magától szokott rá! Valójában az ilyen megnyilatkozás a Pistikék vagy az Akarnokok megnyilvánulása. A valódi Mester nem megköveteli a titulust, hanem kiérdemli. A valódi Mester inkább ilyeneket mond: "Szólíts Gábornak. "

2. "Ha a rabnőm leszel, akkor csak hozzám tartozhatsz és nekem engedelmeskedhetsz – már most is! " Ez az Akarnok tipikus megnyilvánulása. El kell szigeteljen téged a többi embertől és a tanácsaiktól. Az online nyakörv kérése erre tipikus példa. Pedig kevesebbet ér mint a bőr, amiből készül.

3. "Térdre szuka (kurva, ribanc stb. )" Ha ilyen üzenet érkezik, valószínű Pistike van a vonal túlsó végén. Megintcsak használd a józan eszedet. Minek pazarolnál időt olyasvalakire, aki még csak nem is kedves hozzád? Az ilyen parancsoknak megvan a maguk helye és ideje, de egyik sem a világháló, és főleg nem az ismerkedés!

4. "Erre nekem nem kell válaszolnom", vagy "Nem helyes, ha egy rabnő ilyesmiket kérdez" Ez egyike azon hazugságoknak, melyekkel az Akarnokok és a Spermahajderek rendszerint áltatják magukat. Talán ez az egyik legfontosabb árulkodó jel! Egy Mester jobban teszi, ha legalábbis MEGPRÓBÁL minden kérdésedre válaszolni, méghozzá BECSÜLETESEN! A saját bőrödet viszed avásárra, sose felejtsd el! Ha leendő Mesteredről ki kell derüljön valami, ami megnehezíti vagy lehetetlenné teszi a kapcsolatot, akkor annak MINÉL ELŐBB ki kell derülnie. Ez az ő érdeke is!

5. "Azt teszed amit mondok, vagy fel is út, le is út! " Ez és az ehhez hasonlók az Akarnok segélykiáltásai. A Mesternek is lehetnek korlátai, de a te korlátaid számítanak ELSŐDLEGESEN! Senkinek ne hidd el az ellenkezőjét. Más leendő rabnőktől sem. "Mindig a nő választ"!

6. Ne foglalkozz holmi online nyakörvvel (Mesterek: olyan rabnőkkel, akik CSAK online akarnak játszani). Hogy miért? Nagyon egyszerű. El tudod képzelni, hogy egy valódi Mester megelégszik a cyberszexxel (és fordítva)? És sose az alapján ítéld meg a partnert, ahogy az online játékaitokban viselkedik. Élőben lehet, egész más lesz. Felejtsd el a netet, csak eszközként érdemes használni, esetleg kényszerből, amíg muszály. Nagyon unalmas a valósághoz képest!

7. Kérdezd meg a leendő Mestert, követett-e el már hibát valamely jelenet során. Ha a válasz 'nem', fuss ahogy csak bírsz! Ha a válasz 'csak nagyon ritkán', legalábbis fogadd kétkedve. Mindenki hibázik, még a legtapasztaltabbak is. Néha a rabnőknek olyan korlátjára derül fény, melyről ők maguk sem tudnak, és ha mást nem, hát ezt a csapdát még a világ legtapasztaltabb, legodafigyelőbb Mestere sem képes elkerülni. Ne felejtsd el, a legtökéletesebb és leghibátlanabb fickó, aki valaha a Földön járt, szögekkel átütve végezte a keresztfán. Követeld meg a hozzáértést, de ne higgy a csodákban!

8. "Bankelnök (vállalati csúcsvezető, TV sztár, filmmogul, milliomos bla-bla-bla. ) vagyok" Jó lenne egy gazdag pasit Mesterül választani mi? Naná! De használd megint a józan eszedet! Hány vállalatigazgató tölti a fél életét az interneten? Nem kapná-e meg amit akar pénzért sokkal könnyebben? Nem érné-e meg jobban neki kitartani egy profi kurvát, aki beleegyezik, hogy kellő díjazás és szimpátia esetén a nap 24 órájában a rabnője legyen? És ne felejtsd el azt sem, amit a BDSM és a mindennapi élet kapcsolatáról valószínűsítettünk. Ha ez a szuper-sikeres fickó tényleg ennyire irányító helyzetben éli az életét, és tényleg vonzza a BDSM, nem az alárendelt szerep hozna-e neki inkább kikapcsolódást?! Sok olyan rabnővel találkozni, aki magas posztot tölt be a való életben, Mesterrel nem nagyon.

9. "33 éves vagyok, 15 éve Mester" Na álljunk meg egy pillanatra. Hogy is van ez? Amikor potenciális Mesteredet a tapasztaltságáról kérdezed (ami nagyon jó ötlet), osztani-szorozni se felejts el. 18 éves fiúcskák nem foglalkoznak mélyre ható BDSM kapcsolatokkal. Azok csupán le akarnak feküdni mindenkivel. Higgy nekem, én is voltam 18 éves :-)! A személyes véleményem az, hogy az emberek nagyon hamar azzá válnak, amik (én pl. már gyerekként megkötöztem a macimat (tényleg! )) – homokossá, biszexuálissá, dominánssá, alárendeltté-, de ahhoz, hogy Mesterré válhassanak, fel kell érniük és tapasztalatot kell szerezniük. Komolyan elhiszed, hogy valaki már Mester volt, miközben még (érzelmi) indiánosdit játszott?

10. Kérj referenciát! Főleg, ha az illető 'nagyon tapasztaltnak' vallja magát. A korábbi rabnőinek beszámolói kiváló referencia lehet. Beszélj velük TELEFONON is! Pistike sokszor adja meg saját női alteregóit referenciaként, és még élvezi is, amikor a chaten ebbéli szerepében beszélget veled! Nem biztos, hogy erre egyszerű rászánnod magad. Nem biztos, hogy kellemes lesz beszélgetned a srác volt barátnőjével, főleg az okból nem, hogy te lehess az új. De a BDSM világában a rabnők általában elfogadják ezt, és örömmel osztják meg egymással tapasztalataikat.

11. "Van rajtad kívül három rabnőm is, de nem akarom, hogy beszélj velük" OK, végülis ha a TE érdeklődésedet felkeltette, felkelthette másokét is. A három rabnő akár igaz is lehet, főleg ha tényleg olyan menő a srác, hogy még TE is érdemesnek tartod foglalkozni vele. A gond a mondat második felével van. Találkozni olyan párokkal, akár hármasok hirdetéseivel is, akik további partnert keresnek, ez teljesen szokványosnak tekinthető. De ezek a párok EGYÜTT keresik újabb társukat. Ezenkívül, ha a leendő Mesterednek már van egy rabnője, mégha nem is akartok hármasban játszani, elemi érdeked, hogy először vele beszélj (ld. előző pont).

12. "Nálam nem kell biztonsági szó". Persze, neki nem is. Valószínű egy Spermahajder, aki azt se tudja, mi ez az egész. Vagy lehet egy
E
alf
alf
sz
alf
ak
alf
tevő
, ekkor naná, hogy nincs nála biztonsági szó! Ennyi bőven elég, nem?

13. "A rabnőim rám bízzák a határok megadását" Ha ezt hallod, azok a rabnők valószínű csak az illető álmaiban léteznek. Vagy még rosszabb, az eddigi rabnői szimpla áldozatok voltak, a
k
alf
ín
alf
alf
so
alf
k
szerencsétlen elszenvedői. Még az ún. TPE (teljes hatalomátvétel) és más 24/7 kapcsolatok esetén is gondosan meg kell a dolgokat tárgyalni.

14. "Nős vagyok, és a feleségem nem tudhat rólunk" Nos, elsőre ez egy nagyon nehéz kérdésnek tűnik, főleg ha figyelembe vesszük, hogy sokan létező párkapcsolat mellett szeretnék megélni vágyaikat anélkül, hogy ezzel társuknak fájdalmat okoznának. Ezzel szemben a dolog nagyon egyszerű. Sok házas ember vesz részt BDSM kapcsolatban, de CSAK a partner engedélyével (sokszor jelenlétében)! A biztonságos BDSM teljes őszinteséget kíván! Azt hiszem nagyon sokan ellenkező véleményen vannak, de nézd meg, a végén kiderül, hogy mind házasságtörők (és ami még rosszabb – hazugok). Én magam is vesztettem el már ígéretes kapcsolatot ígéretes rabnővel, mert a feleségem nem járult hozzá, de abban a helyzetben ma se döntenék másként (Ma már ő sem tiltaná meg, úgyhogy írjatok nyugodtan :-).

Végezetül kérlek küldd meg saját saját listádat, hogy a fentieket kiegészíthessem vele!

5. lépés: Nemcsak férfiakkal cseveghetsz!

Küldetésed során nagyon jó ötlet, ha keresel néhány másik rabnőt is. Főleg, ha ők már tapasztalt játékosok, független látásmódot, érzelmi támogatást, akár referenciát nyújthatnak egyes Mesterekkel kapcsolatban. Szerepet kaphatnak a biztonsági hívás során, mikor először találkozol az adott férfival. Más nőkhöz társulni a keresés során nyilvánvaló előnyökkel jár.

Ugyanakkor óvatosan kezeld mindazt, amit más nőktől hallasz a neten. A Savtesztet velük kapcsolatban is nyugodtan alkalmazhatod. Sok magát rabnőnek valló személy (Pistike női megfelelői) csak a cybertérben létezik. Esetleg még csak nem is nő! Tanácsaik és tapasztalataik nem csak haszontalanok, de egyenesen veszélyesek lehetnek számodra. A női ellenség másik nagy csoportját úgy hívjuk: áldozat.

Az áldozat olyan nő, aki valamilyen fizikai vagy mentális
e
alf
alf
sz
alf
ak
szenvedő alanya, és aki a szado-mazochizmusba menekülve igyekszik elkerülni, hogy szembe kelljen nézni valódi helyzetével. Ez a típus zavaróan sűrűn fordul elő. Nagy veszélyt jelentenek rád! Ezen nők tanácsai nemcsak hogy nagyon veszélyesek, de általában rendkívül
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
osan
is bizonygatják, hogy csak az ő útjuk az egyetlen kizárólagos, helyes út a BDSM művelésében. Sokkal gyorsabban tömik tele a fejed mindenféle hülyeséggel bármely férfi ellenség típusnál.

Ne mutass sok együttérzést velük szemben. Hívd fel a figyelmüket rá, hogy segítségre van szükségük, és tartsd távol magad tőlük. Bármilyen kegyetlennek is tűnik, az
e
alf
alf
sz
alf
ak
elszenvedőjének saját magának kell megmentenie magát, más erre nem képes, és ő is csak akkor, ha készen áll rá. Ha megengeded neki, hogy rádzúdítsa minden félelmét és reménytelenségét, csak saját személyes kis poklát kell immáron neked is elviselned. Valószínű érzelmileg kifáraszt, esetleg meg is sebez. Mindössze annyit tehetsz, hogy felhívod a figyelmét, hogy keressen sürgősen segítséget, te magad pedig messzire elkerülöd. Nem mentheted meg az egész világot! Épp elég fáradozásodba kerül, hogy megtaláld saját biztonságos partneredet és boldogságodat.

Zárszó


Mindezek alapján a BDSM párkeresés nagyon bonyolultnak tűnhet. Az is. Néhány gondolatot szörnyen rémísztőnek is érezhettél belőle. Annak is kellett érezned. Érdemes egyáltalán ezekután belevágni? Csak egyetlen jó okot tudok, amiért érdemes: ha biztonságosan, a megfelelő partnerrel, a szükségleteidet kielégítve csinálod, a BDSM életed leggyönyörűbb, legmélyrehatóbb, legcsodálatosabb élménye lehet! Azt is minden pszichológus hallgató megmondhatja, hogy az elfojtás semmi jóra sem vezet. Emellett a kitaposott ösvények sem sűrűn vezetnek új, izgalmas helyekre, így hát mindenképp kockáztatnod kell. Vértezd fel magad a szükséges ismeretekkel, keríts néhány megbízható barátot, aki elkísér utadon, és vágj neki!

No és ne felejtsd magaddal vinni a Savtesztet sem...

MadSciDom – J. M.

Ez az írás csupán informatív jellegű. Mindenki csak saját felelősségére alkalmazhatja megállapításait.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 4.47 pont (30 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. május 24. 14:52
#16
Ez mi ez?
 
1
Andreas6
2020. június 29. 07:32
#15
Nem tudom, hogy miért is olvastam végig? Soha nem leszek Mester, még kevésbé fogom bárkinek is alávetni magam.
1
t
t.555
2017. november 4. 00:40
#14
Nem tetszett!
1
vakon53
2016. május 1. 13:28
#13
Ellehetettolvasni.
1
p
papi
2014. május 13. 17:50
#11
Sajnos nincs 0 pont.
1
a
A57L
2014. május 1. 08:35
#10
Ez gyenge.
1
tutajos46
2013. december 14. 07:34
#9
Hu ha....
1
genius33
2013. június 20. 04:56
#8
Hát ez fuhh... borzalmas.
1
bondom
2007. február 23. 18:49
#7
Én azt gondolom, hogy ebben a leírásban ismételten megismerkedhedtünk Jeromos Mester nárcizmusával. Jól megnézzük, ő a mérce, amihez a domináns beállítottságúaknak igazodni kell. Új nincs benne, azt már olvashattuk tőle vázlatosan.
Kiváncsi vagyok, hogy honnan vindikálja magának a jogot ehhez. Ezen az alapon én is leírhatom, hogy óvakodjatok minden dominánstól, aki Jeromosnak nevezi magát... :)
1
Jeromos Mester
2004. február 5. 19:30
#6
Helyes, hogy átkerült, ott a helye.
További információk honlapomon: http://www.tar.hu/jerom

(a savteszt is bővült azóta... hamár annyit chatelek :))

Jeromos Mester
1
T
Törté-Net
2003. július 3. 00:27
#5
Átkerült a leírás kategóriába.
1
TheChronic
2003. július 1. 23:52
#4
Ez valóban a leírás kategóriába tartozik,de minden érdeklödö nevében köszönöm Jeromos Mesternek,hogy ilyen komolyan foglalkozik a témával.Én is így állok hozzá a nekem fontos dolgokhoz,és másoktól is ezt várom.Jeromos Mester ennek teljesen megfelel.
Remélem,egyéb információkkal is szolgál majd egy S/M kapcsolat felépítését segítendő.
1
Squito
2003. július 1. 14:39
#3
Az admin legyen szíves ezt átrakni a leírás kategóriába!
1
Elégedetlen Tag
2003. július 1. 00:55
#2
Szép, szép ez a történet, de azt hiszem nem társkereső jótanácsokért küldözgetjük az SMS-eket.
1
T
Törté-Net
2003. július 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1