A+ A-

Erdei történet

Nagyon meleg nyári délután volt. Nem sok kedvem volt kimozdulni a jó huvös szobából, de tudtam, hogy el kell mennem hozzá. Amióta megláttam, mindig tudtam, hogy egyszer az övé leszek. Úgy éreztem, eljött az ido. Felvettem a legszebb, virágmintás szoknyámat, és csipkés fehér blúzt.
Nagy gonddal választottam ki a bugyimat, azt akartam, hogy a leheto legszebbnek lásson. Leborotváltam a szorzetemet, csak egy kis csíkot hagytam a hasamtól lefelé. Olyan volt, mint egy lefelé mutató kis nyíl, amely jelezte partnerem számára "az irányt".
Felhúztam a bugyit, aztán egy merész gondolattól vezérelve mégis levettem. Elképzeltem, hogy meglepodik majd a férfi, ha rájön, hogy a szoknyám alatt mezítelen vagyok...
Jókedvuen tettem meg az utat az erdoig. Igazi turistaparadicsom volt ez a hely, de reménykedtem, hogy ebben a rekkeno melegben nem futunk össze sok kirándulóval. Az erdo belsejében, nem messze a turistaháztól volt egy zöld pad. Ott randevúztunk. O már ott várt. Csodásan nézett ki zöldes szerelésében, és elképesztoen barna volt. Rámvillantotta gyönyöro mosolyát, és azt mondta:
- Milyen szépséges vagy, mint egy erdei tündér!
Nem tudom honnan varázsolt elo egy kis kék színu virágot, de egészen elaléltam, amikor beletuzte a hajamba.
- Szeretlek - súgta a fülembe, és olyan vadul kezdett csókolni, hogy kiserkent a szám sarkából a vér.
Amint átölelt, keze mind lejjebb és lejjebb csúszott a testemen. Amint a derekam alá ért, majdnem összeroppantott.
- Úristen, micsoda no vagy te, nincs rajtad bugyi! - kiáltotta, és én gyorsan szájára tapasztottam a számat, nehogy valaki meghallja. Arra gondoltam, kiváncsi lennék, mi játszódik le benne, de azonnal rájöttem.
Olyan farka volt, hogy még a nadrágján át is éreztem hatalmas erejét.
Letépte rólam a blúzt, a pad támlájára dobta, és felhajtotta a szoknyámat. Én vadul lecibáltam róla az ingét és a többi ruháját, és eldobáltam a fure. Ott állt elottem meztelenül, az óriási nagy ágaskodó szerszámjával. Látta rajtam, hogy milyen szemeket meresztek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?