A+ A-

Egy felejthetetlen családlátogatás

Mindig úgy képzeltem, hogy a szex - és ezzel együtt legmélyebb kielégülésem - csak egy kényelmes ágyon "lejátszva" lehet számomra igazi, amint a combjaimban lévő inakat teljes feszültségbe hozva szétterpesztem lábaimat, és egy férfi duzzadó dákója izgat át az orgazmuson túli világba. Mindig úgy képzeltem, hogy csak az előre "megrendezett" ágy - randevúim hozhatják számomra a legteljesebb eredményt. Ám maga az élet megmutatta, hogy egy - két váratlan esemény spontanitása mennyire izgalmas tud lenni, amikor úgy tör rá egy nőre, hogy az igazából össze sem képes rakni az előzmények részleteit, s máris bimm - bumm, egy jóképű pasi csiklandozza a lábai között, vagy még nagyobb döbbenetére egy csinos fiatal hölgy nyúl a szoknyája alá soha nem remélt, izgató gyengédséggel.
Erről tudnék mit mesélni.
És mesélek is!
Az egyik falusi iskolában vagyok tanítónő. Még csak az első évet nyomom a főiskola után. Alig párhónap ment el a tanévből, de máris úgy érezem, mintha évek óta itt szarakodnék, s mintha nem is tizennyolc, hanem száztizennyolc diákom lenne egyszerre. Így talán jobban megértitek, miért menekülök előszeretettel egy férfi karjai közé. teljesen meztelenül. Mert ha a - különben sok mindenre kapható - puncimat (minimum) egy lüktető, nagy hímtag döngöli, hát, elszáll minden problémám!
Azon az estén családlátogatáson voltam. Időnként meg kell tennem, bármennyire is unalmas tud lenni ez az egész. Ám azon a napon viszont, egyáltalán nem volt unalmas!
- Hogy ízlik a kávé? - Klári, a csinos háziasszony velem szemben ült és szélesen mosolygott. Velem egy idős lehetett. Úgy huszonhat, esetleg huszonhét éves.
- Nem igazán szoktam kávézni - válaszoltam - , de ez most jólesik. Fárasztó napom volt.
Elmeséltem nekik. Arról, hogy miként telik a napom abban az anyaszomorító osztályban. A másodikos Petikéjükről is beszélgettünk. Blabláztam, nagy vonalakban körülírtam, mennyire jó kis diák a Petike, s igyekeztem úgy tenni, mintha érdekelne a családlátogatás.
Ami hamarosan izgalmas fordulatot vett!
Attila, Klári férje, igazán jóképű fazon volt.
- Hozhatok még valamit inni? - kérdezte. Egy idő után ő is csatlakozott a beszélgetéshez, de én közben már megfigyeltem, bár inkább valósággal tanulmányoztam nagyszerű alakját. Mitagadás... megkívántam. Már annak is örültem, hogy hozzám szólt.
- Igen, a Bikavér megfelel! - mondtam, miután felsorolta a választékot. Szeretem a jó borokat, de akkor olyan hangulatban voltam, hogy azt a bort nem az íze miatt választottam. A neve volt rám hatással. "BIKA! Igen, ez az ami kell most...", gondoltam, s máris egy emberes lőcsöt képzeltem a lábaim közé. Bika kellett, de nem a vérére lett volna szükségem, hanem valami EGYÉB részére.
Az ital egyre jobban elhitette velem, hogy mennyire akarom azt, s az csak az járt a fejemben... Aztán valami valahol megmozdult bennem, s enyhén a combjaim közé markolt.
Petike nem volt otthon. (Szerencsére!)
Velem szemben ültek, igazán szép párnak látszottak. Klári sokat mosolygott, és ez valahogy még üdítőbbé tette kislányosan aranyos arcát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (130 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sipospista 2016. 10. 14. péntek 16:57
Ez kesz
Megy a pont
#9 A57L 2016. 09. 15. csütörtök 05:57
Nem nagy szám.
#8 listike 2014. 04. 16. szerda 07:13
Kevés, mert nagyon rövid.
#7 papika 2012. 05. 16. szerda 14:54
Más baja ennek sincs mint, hogy rövid és nincs folytatás.
#6 sarmos 2010. 01. 25. hétfő 10:30
jo
#5 TheChronic 2003. 05. 11. vasárnap 21:54
Ez a Quickie.Amiröl az elején beszélt(vagyis nagyon következetes,ami ritka!).A legjobb történetek egyike,a rövidségével együtt,vagy épp amiatt.Ezen már nincs mit kibontani! Hirtelen lehetöség+megfelelö partnerek= elemi szex! Ez a történet mindenkinél jobban megmutatja,miért is jó ez.A megvalósítása is hibátlan.Gratulálok!!
#4 vox 2003. 01. 9. csütörtök 17:00
elég durva a tanarnö
#3 taxman 2002. 12. 30. hétfő 19:58
jó a témaválasztás,de a történetet jobban ki lehetett volna bontani.Ha a baszás után egy kis beszélgetésben ki lehetett volna fejteni az anyuka biszex hajlamait.De igy is kellemes volt, csak angyon rövid
#2 Kassai Ferenc 2002. 09. 9. hétfő 22:31
Ez szerintem nem rossz!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?