A+ A-

Válás után

Válás után sokszor hihetetlen nehéz. Csak az tudja aki benne volt.
Bármennyire unhattad, utálhattad a volt házastársad, (ami sohasem igaz teljes valóságában) azért be kell vallani hogy sokszor hiányozhat. Szexuálisan is, esetleg úgy még különösebben.
Válás után sok mindennel szembe kell nézni. Anyagiak, gyerek, új kapcsolat, ritkán sima ügy.
S ha az ember elmúlt már fiatalnak lenni, az új sem mindig felhőtlen.Talán ezért is értékelendő ha az embernek akad egy új partnere aki megértő, aki még talán szereti is.Ha az embert a válás viharai megviselték és bizalmatlan lesz, néha oly nehéz elhinni hogy az új kis hölgyemény talán nem csak a pénzére utazik!
Már két éve külön éltem a volt feleségemtől, és akadt néhány alkalmi, vagy talán tartósnak ígérkező hölgy, de igazán egyik sem vált be.
Talán az okok között az is ott volt hogy sokat kellett utaznom üzletileg. Így esett hogy a partnercégünknél az egyik osztrák vidéki városban felfigyeltem egy a huszas évei éppen végén levő csinosnak mondható titkárnőre. Érezhető volt már rajta a férjhezmenési láz, sőt talán pánik is. Ez nagyon veszélyessé teheti a nőket, különösen egy válástól, és egy stabil partnerkapcsolat hiányától szenvedő férfinél. Ilyenkor a nők rendkívúl odaadóak, szeretők tudnak lenni, talán maguk sem tudják megkülömböztetni a valódi szerelmet a vénlánynak maradni pánikbetegségétől.Mindez mégha bennem is motoszkált, nem tudta megakadályoznihogy ne beszélgessünk. Először az irodában, majd presszóban és vendéglőben, majd hosszasan az autóban. Először csak kicsi puszik, majd apró csókok, majd végül hosszan tartó szenvedélyesnek mondható csókok következtek.Beszélgetéseink közben derült ki, hogy félmagyar származású. Szülei 56 ban mentek ki, és hamar meg is haltak. Érezhető volt, hogy bennem a 15 évvel idősebb férfiban egy kicsit az elvesztett apa biztonságát keresi. Egyáltalán nem bántam ezt a szerepet, sőt késöbb igen jól érztem magam benne.
Egy hónap ismeretség után, (mely elsősorban hétvégékre korlátozódott, melyet néha sikerült egy egy hivatalos pénteki tárgyalási nappal meghosszabbítanom) már túlestünk az első aktuson. Nem remekeltem mit mondhatok.Egy picit talán nem volt igazán az esetem. Olyan 160 cm körüli, félhosszú barna hajjal, hangsúlyos keblekkel. A kis pofikája az csinos volt, a vékony keretes szemüveg intelligens külsőt sejtetett, és ő tényleg az volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.98 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 02. 3. hétfő 15:04
Nem rossz
#6 listike 2013. 12. 30. hétfő 19:24
Ks mi lett a vége?
#5 A57L 2013. 10. 5. szombat 02:38
Nagyon jó.
#4 genius33 2013. 03. 25. hétfő 20:31
Király nyes érdekes.
#3 LinkViki 2002. 11. 24. vasárnap 18:58
ph
#2 Zsu 2002. 11. 24. vasárnap 17:24
Hány keze van ennek a pasinak? És Nóri vagy Kati? Zavaros... :-)
#1 Törté-Net 2002. 11. 23. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?