A+ A-

A szemközti balkonról

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Feleségemmel, éppen most érkeztünk vissza a szörfölésbol. Komolyan, nyaralás, ahogy kikészültünk a munkában, mindig a legélvezhetobb lehetoségeket választjuk. Mindig megpróbáltunk bármi ujjat a szex területék, mert az élet olyan rövid viszont hosszú ideig vagyunk halottak.
Egy dombról néztük a tengert, az egyik magaslatról a tengerparton, ugyan ilyen magas indíték miatt. Minden reggel rutinszeruen lementünk a tengerpartra ellenorizni a felhozatalt - ebbol nem volt hiány - mindenfelé mellek, fenekek, testek. Mikor felizgultunk a látni valón, visszamentünk a szállásunkra, egy királyi baszásra.
Judit a feleségem 29 éves, hosszú szoke hajjal és nagyszeru testtel. Harminckét éves vagyok átlagos testalkattal, viszont 23 centiméteres farokkal, így fel tudjuk magunkat izgatni, rendesen.
Akárhogyan is, ezen a napon visszajöttünk a partról zuhanyozni. Az ágyon ültem mikor Judit kijött a fürdoszobából fürdoköpenybe csavarva. Oda ment az erkély nagyméretu üvegajtaja elé, és kinézett. A tájkép határozottan jobb volt vele. Szeretem, amikor sétál és látni, hogy lépteire ficánkol a feneke és melle, ahogy azt összes fiú és no a parton el tudja neked mondani. Mindig szeretem nézni, az elismero bámészkodását férfiaknak és noknek amint elsétál elottük. Ilyenkor mind a ketten tudjuk nagyon hamar dugni fogunk, csak azt nem mikor, és hogy. Ma reggel nagyon be voltunk indulva a parton, incselkedtünk egymással, és minden csalafinta módon érintgettük egymást. Mintegy véletlenül, mindig egymásnak nyomtuk testünket.
Felálltam és mögé léptem, beszívtam szappanos illatát. A farkam rögtön felállt a derekamra csavart törülközo alatt. Elkezdtem csókolni a nyakát és vállait, ahogy szerette, félre simítva szoke haját, közben lágyan kilazítva a testére felvett fürdoköpenyt, így a kezemet be tudtam csúszatni az alá.
Judit rögtön reagált, fenekét elore - hátra mozgatva farkamon, amely most már elérte teljes nagyságát és a feneke két partja között a testének feszült. Annyira jó érzés volt, arra gondoltam oda is élvezek. Továbbra is dörzsöltem magam hozzá, arra gondolva, hogy dugás mégis jobb, de nem akartam abba hagyni.
Átkaroltam Juditot, becsúsztattam tenyeremet a fürdoköpeny alá és elkezdtem simogatni rózsaszínu mellbimbóit, éreztem, hogy jól esik neki, mert vállait hátrafeszítve nekem dult. Kezeimet lefelé kezdtem el csúsztatni, lapos hasán keresztült, borotvált puncijáig. Mind a ketten szerettük a sima puncit és annak érintését. Az ujjaimmal simogattam punciját, másik kezemmel, majd széttártam pinájának ajkait, melyek cuppogó hangot hallatva nyíltak szét. Becsúsztattam ketto, majd négy ujjam tágranyitott pinájába. Nagyon keményen mozgott ujjaimon, mintha dugott volna rajtuk, majd forró édes nedve elárasztotta kezemet.
Mikor nem bírta tovább követelte, basszam meg rendesen. Elkezdtem, és igazán elfogadta, amit csináltam. Lecsúsztattam a vállairól a fürdoköpenyt, és becsúsztattam farkamat a combjai közé. Olyan síkos volt a lábai között, hogy a makkom simán siklott elore a klitoriszáig és vissza fenekéig. Annyira izgató volt, hogy baszni akartunk az elott is mielott ágyba bújunk.
Felsotestét rányomtam az ajtó üvegére, addig, míg mellei el nem érték az üveget. Vissza feszitette fenekét, mint, egy felkínálkozó kurva. Megmarkoltam kétoldalról fenekét, pináját széthúztam, Benyomtam már nedves farkam, a saját nedveitol lucskos pinájába. Forrónak tunt, éreztem nedvei körbefolyták teljes hosszában farkamat. Keményen hátra tolta magát, tenyereivel az üvegtol elnyomva magát. Elvesztettük az egyensúlyunkat, és hanyatt estünk. Vicces volt, Judit mellettem a földön, ahogy keresi a fürdoköpenyét, sikítozva, hogy el akarja takarni magát, mert a szemben lévo balkonról figyelnek minket.
Felugrottam, és egy hasonló korú párt, mint mi, láttam, ahogy mosolyognak és integetnek, nem távolabbról, mint 50 méter. Judit mögém állt:
- Mennyi ideje figyelhetnek minket? - mondta.
Eléggé kábult voltam, nem nagyon izgatott. Az összes, amit akartam folytatni a dugás volt Judittal.
Elakartam húzni a függönyt. Tovább integettek. Mind a ketten fürdoruhában volt. A nonek jó alakja és barna haja volt. A férfi magasabb volt, mint én, és szoke volt. Judit átnyúlt elottem, és arcátlanul elkezdett integet gyorsan lehervadó farkammal.
- Miért nem hívod át oket - kérdezte, és keményen hátrahúzta a bort a farkamon
Mindig is fantáziáltuk arról, hogy egy másik párral dugunk együtt. Jól hangzott, különösen, mikor Judit kezdte húzogatni a farkamat.
- Miért ne? - Judit felkapott egy párnát és vörös színu rúzzsal, ráírta a szoba számunkat, felmutatta neki az ablak ellott állva. Ok egymásra néztek, mondtak valamit, és hüvelykujjukkal jelezték OK!
Felvettük fürdoköpenyeinket is ittunk valamit. Öt perc elteltével kopogtak az ajtón. Michael és Sandy - ként mutatkoztak be, mialatt megkínáltam oket egy itallal. Rágyújtottunk kicsit lazítani a feszültséget.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.96 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 07. 6. szerda 06:25
Ez nem jött be,nem tetszett.
#6 papi 2015. 08. 31. hétfő 08:40
Nem nagyon rossz.
#5 nagyfiu 2002. 10. 28. hétfő 00:45
Tul sok a hiba benne, es a betucsere.
amugy atlagos
#4 LittleG 2002. 10. 23. szerda 04:15
2 pont
#3 Reflection 2002. 10. 22. kedd 19:08
Az igazi atlag. Semmi eredeti iz, de egyszer elolvashato. 5-pontos
#2 #777 2002. 10. 22. kedd 16:40
közönséges
#1 Törté-Net 2002. 10. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?