A+ A-

A szemközti balkonról

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Feleségemmel, éppen most érkeztünk vissza a szörfölésbol. Komolyan, nyaralás, ahogy kikészültünk a munkában, mindig a legélvezhetobb lehetoségeket választjuk. Mindig megpróbáltunk bármi ujjat a szex területék, mert az élet olyan rövid viszont hosszú ideig vagyunk halottak.
Egy dombról néztük a tengert, az egyik magaslatról a tengerparton, ugyan ilyen magas indíték miatt. Minden reggel rutinszeruen lementünk a tengerpartra ellenorizni a felhozatalt - ebbol nem volt hiány - mindenfelé mellek, fenekek, testek. Mikor felizgultunk a látni valón, visszamentünk a szállásunkra, egy királyi baszásra.
Judit a feleségem 29 éves, hosszú szoke hajjal és nagyszeru testtel. Harminckét éves vagyok átlagos testalkattal, viszont 23 centiméteres farokkal, így fel tudjuk magunkat izgatni, rendesen.
Akárhogyan is, ezen a napon visszajöttünk a partról zuhanyozni. Az ágyon ültem mikor Judit kijött a fürdoszobából fürdoköpenybe csavarva. Oda ment az erkély nagyméretu üvegajtaja elé, és kinézett. A tájkép határozottan jobb volt vele. Szeretem, amikor sétál és látni, hogy lépteire ficánkol a feneke és melle, ahogy azt összes fiú és no a parton el tudja neked mondani. Mindig szeretem nézni, az elismero bámészkodását férfiaknak és noknek amint elsétál elottük. Ilyenkor mind a ketten tudjuk nagyon hamar dugni fogunk, csak azt nem mikor, és hogy. Ma reggel nagyon be voltunk indulva a parton, incselkedtünk egymással, és minden csalafinta módon érintgettük egymást. Mintegy véletlenül, mindig egymásnak nyomtuk testünket.
Felálltam és mögé léptem, beszívtam szappanos illatát. A farkam rögtön felállt a derekamra csavart törülközo alatt. Elkezdtem csókolni a nyakát és vállait, ahogy szerette, félre simítva szoke haját, közben lágyan kilazítva a testére felvett fürdoköpenyt, így a kezemet be tudtam csúszatni az alá.
Judit rögtön reagált, fenekét elore - hátra mozgatva farkamon, amely most már elérte teljes nagyságát és a feneke két partja között a testének feszült. Annyira jó érzés volt, arra gondoltam oda is élvezek. Továbbra is dörzsöltem magam hozzá, arra gondolva, hogy dugás mégis jobb, de nem akartam abba hagyni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.96 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 07. 6. szerda 06:25
Ez nem jött be,nem tetszett.
#6 papi 2015. 08. 31. hétfő 08:40
Nem nagyon rossz.
#5 nagyfiu 2002. 10. 28. hétfő 00:45
Tul sok a hiba benne, es a betucsere.
amugy atlagos
#4 LittleG 2002. 10. 23. szerda 04:15
2 pont
#3 Reflection 2002. 10. 22. kedd 19:08
Az igazi atlag. Semmi eredeti iz, de egyszer elolvashato. 5-pontos
#2 #777 2002. 10. 22. kedd 16:40
közönséges
#1 Törté-Net 2002. 10. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?