A+ A-

Ketten

- Jó így itt ülni. Veled. A gyertyafény úgy táncol, mintha tudná, ez az utolsó tánca - mondta a fiú. - Látod, milyen szabályos faggyúcseppeket könnyezik?
- Látom. Nemsokára elalszik... Már alig van a viaszrúdból. Hamarosan teljesen sötét lesz, s benne csak Te és én - s a lány odabújt kedvese mellkasához. Beleszagolt ingjének illatába, s orrában megérezte az annyira szeretett illatot. - Szeretem a bőröd illatát. Olyan, mint a legdrágább parfüm... Bódító, édes, és vágyakról mesél nekem.
Így maradtak egy darabig, s csak a gyertya elomló haláltáncát nézték. A láng árnyéka úgy mozgott a falon, mintha ismerné a legősibb titkot: a férfi és nő közötti megnyerhetetlen harcok üzenetét. A nehéz réz gyertyatartóban egy utolsót sercegett a kanóc, ahogy az oldalt viaszba égett. Csend borult a szobára. Csend és sötétség.
A lány felállt, világosságot készült csinálni. Tenyerével a fiú combjára támaszkodott, úgy akart felemelkedni, de a fiú megfogta a kedvese kezét.
- Ne menj - suttogta alig hallhatóan, s a lány visszahuppant a puha ágyra.
- Nem megyek most sehová - hangzott a válasz.
A fiú gyengéden emelte kezét a lány arcához, végigsimította, majd ajkaira csókot lehelt. A lány mind erősebben követelte a csókot, vadul kóstolgatta szerelme nyelvét, légzése gyorsult. Ujjhegyével végigsimított a fiú mellkasán, a fültövétől lefelé haladva, épp, hogy csak érintve a fiút, aki eközben a lány nyakába csókolt, s nyelvének hegyével rajzolta meg a nyak ívét. A füléhez érve finoman beleharapott az érzékeny fülcimpába, mire a lány párja felkarjába markolt. A lány hátranyomta kedvesét az ágyon, mellételepedett, s apró csókjai nyomán gombolta ki a fölöslegessé váló inget. Ujjaival a kikandikáló szőrszálakat cirógatta, szerette, ha egy férfinak szőrös a mellkasa. Szerinte a férfiasságot, az erőt sugallta a borostás mellkas.
Óvatosan fejtette le a ruhadarabot kedveséről, mikor az öv vonalába ért, felhúzta a fiút, magához ölelte, és lesimogatta a válláról a már csak a hátát takaró anyagot. Átölelte a nyakát, megcsókolta a fiút, majd lábait a fiúén átvetve ráült annak combjaira, és ujjhegyeivel párja oldalát cirógatta. A fiú sóhajtásokkal adta jelét annak, mennyire izgatja a lány érintése, s most ő fektette le az ágyra a lányt. Fölé hajolt, két kezét a lány feje mellé támasztva lehelt csókot kedvese ajkaira.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.6 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 11. 15. szerda 21:14
Nem rossz, de nekem hiányzik a kerettörténet.
#3 listike 2014. 09. 24. szerda 16:57
Nagyon lassú.
#2 v-ir-a 2009. 06. 20. szombat 23:49
nekem tetszett
8p
#1 Törté-Net 2007. 07. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?