A+ A-

A Titok 2. rész

Másnap délben ébredtünk, egymás mellett, ölelve, szorítva a másikat.
Belenéztem abba a gyönyörű szempárba, és újra éreztem a lábam között a bizsergést.

Szokatlan érzések, gondolatok kavarogtak bennem. Itt van egy hús - vér nő, aki a barátom lett nagyon rövid idő alatt, akit szeretek, és akivel végig szerelmeskedtem az egész éjszakát.
Ráadásul élveztem minden egyes pillanatát mind testben, mind lélekben... most hogyan lesz tovább? Vajon ez csak az "úgy megtörtént egyszer" kategóriába fog tartozni? Vagy esetleg Ő is ugyan ezeken tipródik, mint én? - aggodalmaskodtam magamban. Szorongás vett erőt rajtam.
Ahogy néztem álomittas arcát, ugyan azt a feszültséget véltem felfedezni tekintetében.

- Reggelizünk? - kérdeztem csendesen, feszülten mosolyogva.
- Éhes vagyok - felelte, miközben felkönyökölt mellém - de másra! - nevetett fel, és a karjaim közé bújt.
- És mégis mire? - most már én is felszabadultabban nevettem.
- Rád, Lili... - komolyodott el, ahogy felém fordult. Mélyen a szemembe nézett, és így folytatta:
- Ennek meg kellett történnie Lili. Megbántad? - újra feszült volt a tekintete. Éreztem, lélegzetét visszafojtva várja a válaszom.
- Kicsi! - suttogtam a fülébe - Nem, nem bántam meg! Nem tudom hogy történt, de azt hiszem, az első pillanattól kezdve, amikor beléptél azon az ajtón, akartam, szerettem volna, ha ez megtörténik! Nem tudom megmagyarázni, mert nem gondoltam magamról, hogy egyszer majd megérint itt legbelül egy nő szépsége, kedvessége... de Te megérintettél. Érted Kicsi!? Megérintettél! - arcomat simogatta megkönnyebbült sóhajtása.
- Annyira féltem, hogy megbánod! - mondta csendesen.
Keze rákulcsolódott kezemre, behunyta szemeit, ahogy fölém hajolt és megcsókolt. Gyengéden, nem követelőzően. Álomittas volt ajka íze, de édesen mámorító. Körberajzolta nyelve hegyével a szám, egyszer, kétszer, ki tudja hányszor, fogai közé csippentette felső ajkam és kicsit megharapta... Kibontottam kezem kezéből, a tarkójára csúsztatva beletúrtam a hajába.
Nyelve már nyelvemet simogatta, kezébe vonva arcomat, teste forró volt, ahogy rám borult. Lélegzete kapkodóan gyors, bőre tűzként égetett, csókjának íze mámorító volt.
Ujjam hegyével végig siklottam a hátán, gondosan követve gerince vonalát, simogatóan, lágyan... mint ha egy parányi "tollpihe" lenne a kezemben. Érezhető volt testének reagálása, borzongott, ahogy a tollpihe - érintésem járta végtelen útját.
Kicsi mellbimbója keményen meredezve nyomódott mellemhez, éreztetve vágyát. Lángoltam. Tűzként égetett a szenvedély, mire csak Ő volt a megoldás! Teste, lelke, egész lénye... Elveszítettem a fejem teljesen. Beleolvadtam ölelő karjába, elmerültem csókja zamatában... reszketett az egész bensőm.
A női forróság szinte kínzó volt már, ahogy vérrel teli, duzzadt szeméremajkaim közül kicsordult... érezni akartam őt. Érezni, ahogy gyengéd, de mégis határozott kezével simogat, ahogy elmerül bennem, ahogy izmaim megfeszülnek ujjai körül... kívántam őt. Őrjítően.
Nyelve elkalandozott, érintve nyakamon az a kicsi gödröt, hajának illatával simogatva érzékeimet. Mellbimbóim meredezve várták kényeztetését. Lassanként haladt, nem kapkodott el semmit. Behunyt szemem szinte látta, ahogy testem minden pontján tüzet gyújt érintése.
Megfogtam a kezét, és mozdulatommal kértem, érintse meg forróságomat, érintse meg puncikámat...
Nem ellenkezett. Ujjbegyével óvatosan megérintett, én szinte felsikoltottam a kéjtől, a mámortól, amit ez az érintés okozott.
Már mindenem lüktetett, a fülemben hallottam szívem egyre szaporább ütemét. Zsana érezhetően élvezte a "kínzást", végig csókolta a hasam, a combom külső oldalát, végül a térdemtől kezdve a combom belső oldalán haladt felfelé... belemarkoltam a hajába és a szemébe nézve suttogtam:
- Akarlak, kellesz nekem!!
Zsana szépséges tekintete megsimogatott, majd belecsókolt a pinusomba. Ajkai közé vette fénylően keménnyé vált kis dombocskámat, és nyelvével, körkörös mozdulatokkal kezdte el kényeztetni. Ujja hegyét végig vezette nedvesen csillogó szeméremajkaim között, utat keresve a bejárathoz. Körbe simított a bejárat mellett, és megmerítette bennem.
Testem remegve várta az ismétlést, de mást Zsana másként gondolta. Átölelte a combjaimat és a szájára feszítette pinusomat. Nyelvét mélyen magamban éreztem.
- Ahhh...!!! - szinte hörögtem az érzéstől.
A feje alig - alig mozdult, a nyelve is csak bennem és csak piciket. Viszont szorításából nem engedett. A testemnek már nem voltam ura, csípőm Zsana minden apró mozdulatára reagált. Édes gyötrelem volt ez! Tudtam, hogy csak a vágyakozásomat fokozza, de kielégíteni még nem akart. Mikor már egyre gyorsuló ütemben mozgattam a csípőm, Zsana kihúzta a nyelvét és újra rátapadt klitoriszomra. Morzsolgatta az ajkai között, szívta, mintha cumit szopogatna szájában.
Összezárta két ujját, és nagyon óvatosan belém nyomta. De nagyon mélyen!!
Nem bírtam tovább. Teljesen rácsúsztam kezére, és vad táncba kezdtem. De Zsana továbbra is megfontoltan játszadozott velem. Amikor közeledett a csúcs, abba hagyta. Pinusom ontotta magából nedvét, de nem volt ideje szétkenődni a lepedőn. Remegtem, égtem, fáztam... annyira kívántam már a kielégülést.
És akkor újból elkezdte... nyelve körbe - körbe járva dombocskám körül, az ujjait, pedig mélyen belém nyomva folytatta, amit előtte abbahagyott.
Nem erőltettem tovább a mozgást, engedtem, tegye azt, amit Ő akar. Zsana csak erre várt. Egy kicsit kényelmesebben elhelyezkedett a lábaim között, és éreztem, még mélyebbre hatol!
Olyan csiklandós érzés volt eleinte, de azután megérintett valamit, ami végleg átszakította bennem a gátat. Felsikoltottam, ahogy ezen az egy ponton játszadozott... éreztem, végem van.
Apró hullámok indultak el a tarkómtól, egészen az ágyékomig, majd vissza. Elgyengültek a kezeim és lábaim. A gyönyör úgy jött, mint az orkán. Váratlanul, romba döntve minden addigi elképzelésemet az orgazmussal kapcsolatban. Ívben megfeszült a testem, és hatalmasat élveztem!!!
Az élvezet, az orgazmus hosszú percekig tartott, szinte sírtam a gyönyörtől...

Zsana nagyon gyengéd volt, tiszta tekintetében látható volt, mennyire élvezte ő is a látványt, ahogy megmutatta azt, amit eddig még egyetlen férfinak sem sikerült: Az igazi GYÖNYÖRT.
Felsiklott mellém, és még mindig remegő testemet karjaiba vonta. Behunyt szemeimre apró csókokat rejtett. Kicsordult a könnyem a boldogságtól, olyan meghitt pillanat volt ez!!!
- Szeretlek Lili, érted? Szeretlek! - kiáltotta csendesen a fülembe. - Most már tudod, mit jelentett az, amit tegnap este mondtam.
- Igen, tudom Kicsi. Tudom és érzem. - sóhajtottam.

Be kell vallanom, nem volt erőm akkor, hogy ugyan ezt a gyönyört ajándékozzam Neki. Csak feküdtünk egymás karjaiban, hosszú - hosszú ideig. Talán el is aludhattam, mert amikor kinyitottam a szemem, már nem volt mellettem. Nem volt sehol.
- Zsana? - kiáltottam. - Kicsi, hol vagy?
De nem érkezett válasz. Körbe néztem, és az asztalon egy kis papírlapot találtam, az Ő gyöngy betűivel: "Leszaladtam vásárolni. Sietek. Szeretlek! A Te Kicsid."
Megnyugodtam. Egy pillanatra olyan üresnek tűnt minden. De ugyan akkor jó volt ez a "magány". Végig gondolhattam az elmúl pár órát, a gyönyörű éjszakát. Tudatosan nem akartam Andrásra gondolni, de még is csak ott volt bennem. Mi lesz most? Hogyan tovább?
Az tudtam, hogy Zsanát NEM AKAROM elveszíteni, de Andrásnak sem akarok fájdalmat okozni. Az motoszkált bennem, hogy ő még 5 hónapig kint lesz Angliában, addig annyi minden történhet!
De valahol legbelül, mélyen a szívembe rejtve tudtam, hogy Zsana rabul ejtett. Rabul ejtett a szépsége, a kedvessége, a teste... a mindene! Az érzéseimet, a lelkemet, a fizikai valóságomat.

És újra csak Rá tudtam gondolni. Ahogy feküdtem a hűvös lepedőn, remegés futott át rajtam a gondolattól, hogy újra itt lesz, újra együtt leszünk, és újra együtt mártózunk meg a gyönyör tavában...

Összeszedtem magam, és lefürödve, tisztán vártam az érkezését. Eltelt talán egy óra is, amikor meghallottam lépteit.
Torkomban dobogott a szívem, ahogy kiléptem elé az előtérbe...
Szavazz Te is!

Átlag: 6.8 pont (448 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#74 t.555 2017. 10. 29. vasárnap 01:32
Szeretem a leszbit!
#73 feherkalman1 2015. 02. 19. csütörtök 20:33
Nem rossz!
#72 listike 2014. 11. 24. hétfő 13:09
Ez is gyönyörű, miért nem folytattad?
#71 deajk2008 2014. 11. 18. kedd 11:36
én úgy hiszem, hogy ennek lehet folytatása és sok-sok szeretettel várom.
#70 deajk2008 2014. 11. 18. kedd 11:32
így lett nekem ez 8p, mert a terjedelem számomra nem elég
#69 deajk2008 2014. 11. 18. kedd 11:30
bár az nem tetszik itt hogy terjedelmileg harmada lett az előző rész karakter száma
#68 deajk2008 2014. 11. 18. kedd 11:29
nagyon jó lett a folytatás jó a helyesírás
#67 deajk2008 2014. 11. 18. kedd 11:28
tetszett nagyon ez az egész második rész is
#66 A57L 2014. 04. 12. szombat 05:47
A folytatás már nem tetszett.
#65 tutajos46 2013. 10. 19. szombat 06:36
Köszi a folytatást, tovább.
#64 Bikmakkocska 2013. 01. 1. kedd 20:56
Nagyon jó, őszinte, folytasd!
#63 szabobianka 2012. 10. 25. csütörtök 17:12
Nagyon jó volt Liliana!!! Szerintem csinálj folytatast!!! smile smile
#62 zsazska 2008. 12. 4. csütörtök 13:31
Már többször is elolvastam, de ilyen gyönyörűt még soha. Nagy kár hogy nincs folytatás!!!!!!!
#61 sihupapa 2008. 07. 19. szombat 23:07
!!!!!!!!!!!!!!!!ilyen
#60 dk111 2008. 02. 23. szombat 19:58
valóban érzéki történet elismerésem
#59 Orochimaru 2007. 11. 30. péntek 22:08
Szia Liliána! Eszméletlenül jó mind a két történet!! Remélem lesz folytatása. ;)
#58 pandur 2007. 09. 17. hétfő 22:07
gratulálok Lili nagyon szépet irtál, remélem hogy még több történetet olvashatok töled.
#57 pandur 2007. 09. 11. kedd 23:59
nagyon szép tetszett
#56 ak 2007. 05. 31. csütörtök 14:07
huh
#55 Mr 2007. 04. 30. hétfő 21:06
Gratula Lili! Káprázatos történet, 10pont. És még valami: nem tudom, hogy ki vagy, de az írásod alapján biztosan CSODÁLATOS EMBER!!!