A+ A-

Épp Te ne tudnád...?

Pedig tudhatnád!
Úgy, hogy most idebújsz hozzám egész közel... A kezem a blúzod alatt már meg is találta melled. Most szorosan markolom mind a kettot, számban keményednek a bimbóid, felváltva egymás után. Látom türelmetlen vagy, derekam köré fonod a csípod - úgy: a szádra és a nyakadra is kapsz puszit... A fülcimpádat finoman harapom mint a tarkód: csak szám szélével. Forró és nedves vagy már! Tudod, hogy így szeretem! Most állj föl, had dugjam a szoknyád alá a fejem...
Tudod, hogy imádok nyalni Neked! Élvezem a puncid kéj - illatát! A nyelvem hegyével, lassan körözök a peremén... Érzed? Ugye jó? Mehetek beljebb? Ugye szabad? A csiklódat gyengéden morzsolgatom az ajkammal. Szopnál? Igen? Én is szeretném... Gyere és rántsd le végre rólam a göncöt! Alig várom, hogy Mind a szádban legyen! Most ott ágaskodok elotted anyaszült csupaszon... A makkom bíbora a feszüléstol már lilába vált. Fogd jól a kezedbe, markold körül a herém! Ne félj, nem törik... Te ezt ne csináld! Óvatosan a fogakkal! Tudod milyen érzékeny... És önzo se légy! Feküdjünk inkább egymásra, fejünk a túloldalon. A számra ülj, majd késobb cserélünk.
Akkor Te lehetsz alul... Érzed a verítékem illatát? Érzed, hogy feszül a szádban az erekció? Most morzsolgasd körül a tövét...Ó de finomak az ujjaid! Az arcom dugom beléd, a nyelvem a mélyeden jár... Rám bólintasz, és én betöltelek.
A kezem a tarkód pihéin cicázik. Gyorsul a lélegzetem... Vigyázz...
Már nem bírom soká! Arcomon ring, ráng a csípod... Mindjárt élvezünk. Most.. MOST! Hokölj hátra! Nézd! Nézd, hogy árad, és elborít a zápor!
A hajadra vigyázz... De késo! Majd segítek megmosni. A fürdokádnál állsz, elore hajolsz, egy kevés sampon is elég. Várj: segítek. Vigyázva, szemedbe ne jusson, úgy mosom. Most öblítem... Ugye nem csíp? Hajolj elorébb, én mögéd állok. Így ni... Máris szép tiszta lettél! Igen... Jól sejtetted, Te kis hamis!
Ugye elfér közben a hátadon még néhány puszi? A símétás a gerinced ívén, s a csókok a feneked gömbjeire? Veszélyes ám háttal állni és lehajolni! Tudtad Te ezt elore és.. JÓL! Kis Hamis... A furdancsom máris benned van. Kellet ez Neked?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.92 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2017. 01. 15. vasárnap 06:49
Rövid,de tetszett!
#4 A57L 2014. 11. 29. szombat 09:21
Nagyon gyenge.
#3 papi 2014. 03. 29. szombat 07:31
Rövid
#2 v-ir-a 2012. 01. 26. csütörtök 21:47
jópofa smile
#1 Törté-Net 2002. 07. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?