Csatlakoztam egy meleg - párhoz

A témához tartozó történet:
Aelm
23 124 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

j
juharobert2
2022. április 24. 05:18
#31
Szerintem remek és izgató írás. Átélnék én is ilyet szívesen
1
t
t.555
2017. június 25. 02:13
#30
Tetszik!
1
i
ivol
2016. június 2. 09:11
#28
Igen igényes szöveg élvezet olvasni, jó színvonalú írás.
Megérdemli a magas pontszámokat.
1
r
ricss71
2016. január 18. 14:40
#27
Ez nekem is bejönne🙂
1
R
Ricsike27
2015. július 18. 16:48
#26
hali keress fel jo lenne nekem is egy ilyen baszas 🙂
1
a
A57L
2014. november 25. 06:06
#25
Nagyon jó történet.
1
s
szuszoka199601
2014. március 25. 17:14
#24
kiváló
1
g
gaborthefirst
2013. május 8. 00:34
#23
author04: örömmel tölt el, hogy észrevételemben megláttad az értelmet. Ez azért volt lehetséges, mert magad is értelmes ember vagy. 🙂
Én továbbra is azt mondom, hogy az a bizonyos homofób antiszemita fasz pontozgat le téged, persze álnéven, nem a saját nick-jén... csak hát az álnevein leadott szavazatait 'elfelejtette' nyilvánosságra hozni ... Ettől függetlenül jól látod, rengeteg az irigyed, mert a legjobb írók egyike vagy author04! És akár ők is, néhányan közülük akarhatnak ártani neked, sajnos. De biztos vagyok benne, hogy állod a sarat, mert a jók erősek. És Te jó vagy author04! Meglátod, idővel - mivel tartod a magas színvonalat - belátják, hogy értelmetlen időpocsékolás bántani téged, mert lepattog rólad. Megunják és keresnek maguknak más 'szórakozást'. Lehet furán hangzik, de az irigy által adott egy pont valójában elismerés, a maga hülye módján. Az autómatikus, meg nem indokolt egy pontok azok igazából hatalmas tíz pontok!
1
g
gaborthefirst
2013. május 7. 23:50
#22
axelley: egyetértek, az egy-két szavas odaröffentésekkel egyszerűen nem lehet mit kezdeni, értelmezhetetlenek, még akkor is, ha pozitívak. Talán találgatni kéne, hogy mire értette?! A címre? Vagy a szereplőkre? A helyszínre? A cselekményre? Mégis mire?! Jó volna, hogyha vennék a fáradtságot, és megtisztelnék a szerzőket, szerintem kibírnák nem halnának bele!
1
author04
2013. május 7. 23:36
#21
Kedves axelley!
Neked sem mondhatok mást, mint gaborthefirts-nek.
1
author04
2013. május 7. 23:33
#20
Kedves gaborthefirst!
Ehhez igazán nincs mit hozzátenni, egy betűt sem tévesztettél, és éppen Te hívtad fel a figyelmemet a szavazás talmi hiábavalóságára. Viszont olyan hülye gondolatom támadt, hogy a történeteimet alulértékelők között talán nem is az átlagos - mellesleg szeretetre méltó - olvasóimat kellene keresnem, hanem a bennem vetélytársat látó - vajon mi a pics@ét? - szerzőtársaimat, és baráti körüket kéne keresnem - ha egyáltalán ez foglalkoztatna. Ha a lepontozás neki/nekik örömet jelent, tegyék, ki a f@sz foglalkozik velük? Nekem sokkal többet jelentenek a Tőled és kevés számú tisztelőimtől kapott őszinte szavak, még ha időnként a hibáimra is utalnak. Köszönöm, és üdv!
1
axelley
2013. május 7. 23:22
#19
gaborthefirst: Hidd el nem csak történetteknél van így, nem egy képregényeknél is ez van. "szar, nem ide való,izgató, szuper"
Én meg csak ezt kérdezem: De mi?
1
g
gaborthefirst
2013. május 7. 23:02
#18
author04: először is örülök, hogy már nem foglalkoztat különösebben a szavazósdis baromság, az állítólagos értékelés. Hát mégis milyen szempontok alapján méricskélnek?! Egyáltalán van nekik olyan?! Főleg arc és név nélkül ... áh, ebbe ne is menjünk bele!
Nagyon jól látod, tökéletesen egyetértek veled! Csak az számítson, hogy neked tetszik-e amit írsz, hogy elégedett vagy-e vele, hogy mindent megtettél-e amit lehetett, hogy olyan legyen amilyennek akartad, hogy megfeleljen a saját elvárásaidnak, hogy nyugodt lelkiismerettel add ki a kezedből. Ha ezek rendben vannak, ott nincs hiba, nem is lehet! Ez nem lóverseny, aki a pontokon görcsöl, annak az írása is görcsös lesz...
Amivel én törődnék mint író, az csakis az értelmesen megindokolt hozzászólás, észrevétel, vélemény, kérdés, kérés, óhaj, sóhaj. Amennyire lehet figyelembe venném, de az írói szabadság még így is szent és sérthetetlen, vagyis ezek sem kötelezőek. A szar, meg fúj, meg hülyeség, meg gyenge, meg nem jött be, stb. ezek nem hozzászólások. Akkor lesz az, ha a kommentelő alaposan megindokolja... vajon meg tudná?! Attól tartok nem. Egy értelmes mondatot nem tudna összerakni! Ennyit róluk.
1
g
gaborthefirst
2013. május 7. 22:16
#17
Aelm: tényleg nem szoktál szart írni. Te egyike vagy azon íróknak, akik kivételesen tehetségesek és termékenyek. Nálam benne vagy a top 10-ben. Akkor is, ha nem minden írásod tökéletes. Van akinek igen? Nem hiszem! Én azokkal törődöm csak. A jókkal. Hálát adok, hogy vannak, a többire nem is emlékszem, ezek viszont beépülnek, a részemmé válnak, élnek bennem, ha hiszed ha nem. A szex zsarolással vagy hogy hívják (a címekkel hadilábon állok), a motorosok, a börtön-sztori, a vízparti-kaland, a nem kártyalapos-történeteid (még mindet nem olvastam, mert szerintem be kell osztani, hogy legyen későbbre is a jóból, ezt sem olvastam még) mind olyanok, amiket nem felejtek el. A címüket leszámítva, de az nem lényeges. Szerintem. Nézd Aelm ennél többet nem érhet el egy író. Nálam mindent elértél. 🙂
De mindenkinek nem lehet megfelelni. Meg nem is kell. Sokan irigyek, mások név és arc nélkül ütnek egyet vagy többet, mert jólesik nekik, megint mások szeretnek gonoszkodni, meg vannak akik egyszerűen csak hülyék. Hát ezekkel szerintem ne húzd fel magad, egyáltalán, senki miatt nem érdemes elrontani a hangulatodat. Jó néha persze van szar napja az embernek, kinek nincs? És Te amúgy is nőként érzékenyebb vagy, meg a művészek eleve érzékenyebbek, szóval nincs itt semmi baj. És ha számít neked, én - azon túl, hogy egyik kedvenc íróm vagy - nagyon, de nagyon bírom az olyan belevaló, szókimondó, bátor, érzelmekkel túlfűtött nőket, mint amilyen Te vagy Aelm! Te vagy az élet sója, hiányoznál, ha nem volnál!!!
1
author04
2013. május 7. 19:40
#16
Kedves Aelm!
Mivel nem reagáltál a bejegyzésemre, nem látom értelmét a további veled kapcsolatos véleménynyilvánításra, egyébként sem szokásom másokra erőszakolni magam. Üdv!
1
author04
2013. május 7. 14:14
#15
Kedves Aelm!
Sajnálom, hogy elragadott az indulat, nem igazán szoktam meg tőled, főleg ilyen stílusban. Az "érjenek utol, ha tudnak" megjegyzéssel vitáznék, mert képtelenség mindig azonos színvonalon írni, nyilván neked is vannak gyengébb történeteid, hiszen te is csak emberből vagy. Én úgy vagyok veled, hogy a nekem tetsző történeteidhez szívesen fűzök megjegyzéseket, és a legmagasabb pontok valamelyikével értékelem, ami ezen kívül esik - vannak ilyen történeteid! - inkább nem kommentálom, de nem is szavazok, mert miért ártsak a jó szándék által vezetett szerzőnek? Szart meg mindenki tud írni, te is, én is, ennek megítélése az olvasók feladata, hiszen ha már vállaltuk a nyilvánosság előtti megjelenést, akkor vállaljuk fel annak következményeit is, még ha szöges ellentétben állnak alkotói szándékunkkal. Éppen gaborthefirst adott erőt nekem ahhoz, hogy túllépjek a "SZAVAZÁS!!!" hamis illúzióján, már néha meg is mosolygom a pontozásomat, egyben mélyen elgondolkodom: vajon megtettem-e mindent azért, hogy azok az érzések, amelyek sugallták a történeteimet eljussanak minden olvasómhoz? Ha tiszta a lelkiismeretem, - mert számomra alapfeltétel, hogy a szívemből, a lelkemből írjak - akkor legfeljebb megállapítom, hogy hiába erőlködöm a tiszta emberi érzelmek ábrázolásával, a közízlés mást kíván, de én nem vagyok hajlandó egy bizonyos - magam elé állított mérce szerinti - színvonal alá süllyedni, még ha ez nem is jár - a történeteimet szerintem jogosan megillető - magas pontszámokkal. Szerencsére becsületsértő megjegyzéssel nem találkoztam - nyilván, azonnal jogi lépéseket tennék -, a hűvös fogadtatás viszont egyáltalán nem foglalkoztat. Az igazi örömöt a történeteimhez fűzött elismerő megjegyzések jelentik, hiszen ilyenkor érzem, hogy sikerült valamit átadnom magamból, és egy röpke pillanatra kiragadnom a hétköznapok szürkeségéből az olvasóimat. Üdv.
1
Aelm
2013. május 7. 13:00
#14
Igen, nekem is ez az egyik kedvencem, de mindegyik nagyon tetszik.🙂)Nem szoktam szart írni, bár szeretnék egy páran.Nekik üzenem, érjenek utol ha tudnak, meg hogy kinyalhatják a seggem.Kedves? Én nem vagyok.Ami a szívemen, az a számon.LEHET LEPONTOZGATNI, SAJÁT IRIGYSÉGE LÁTSZIK BELŐLE.
Az olvasóimnak meg akiknek tetszik, jó olvasgatást.
További történeteim itt:
http://seamiller.blogspot.hu/
Puszim.
1
o
obszidian
2013. április 21. 18:37
#13
Életszerű, remek.
1
author04
2013. április 12. 06:10
#12
Ez bizony nagyon jó!
1