A+ A-

Először a barátnőmet majd az anyát is

Ez a történet öt éve történt egy májusi napon. Aznap tettem be először a kontakt lencsémet az iskolába. Már suliba menet az utcán is bámultak a lányok, de inkább nem tulajdonítottam neki semmi jelentőséget. De amint beértem az iskolába észrevettem, hogy az összes nyolcadikos és gimnazista lány engem bámul. Volt az osztályunkban egy lány Alexának (Alexandrának) hívták. Vele már azelőtt is jó viszonyban voltam. Középmagas vékony lány volt. Göndör szőkésbarna haját lófarokban hordta. Aznap feltűnően bámult. Egyik órán sem tudta levenni rólam a szemét. Ebédszünetben Alexa, mint mindig, a barátnőivel ült. Észrevettem, hogy sokszor felém fordulnak, és pajkos mosollyal bámulnak rám. A szünet utolsó pár percében Alexa odaült mellém az asztalhoz és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem suli után átmenni hozzájuk tanulni. Ettől a kérdéstől rögtön felállt a gatyámban a dákóm. Belenéztem tengerkék szemébe, és igent mondtam. Alexa elmosolyodott és egy puszit nyomott az arcomra.
- Akkor suli után találkozunk. - mondta és visszament a barátnőihez.
Tanítás után találkoztunk a suli előtt. Alexa nem lakott messze a sulitól busszal tíz perc lehetett az út. Alexa egész úton le se vette rólam a szemét, ahogy én se róla. Amikor megérkeztünk Alexa kinyitotta az ajtót és előre küldött. Alexa egyedül élt az anyjával egy kis külvárosi házban. A bejáraton belépve a nappaliban találtam magam és szemben láttam a lány szobáját egy hatalmas franciaággyal. Amikor megfordultam, meglepődve láttam, hogy Alexa még mindig az ajtóban áll. Önkéntelenül is végignéztem a testét. Vékony, izmos lány volt. Fehér sportcipőt viselt, melyet szinte teljes egészében eltakart sötétszürke farmernadrágja. Szintén sötétszürke farmerkabátja alól elővillant meztelen hasa és ujjatlan rikítókék toppja. A látványtól elmosolyodtam. Alexa odalépett hozzám és megcsókolt. Teste az enyémhez simult és vékony karjaival átölelt.
Farkam rögtön felállt az élvezettől. Alexa hirtelen elhúzta a fejét és hátralépett. Tudta, hogy ezt nem lett volna szabad, ám csillogó szemében láttam a vágyat, hogy még egyszer megcsókoljon. Ám most én léptem oda hozzá és a szájába dugtam a nyelvem. Kezeimmel megmarkoltam izmos fenekét. Feneke kicsit nagyobb volt, mint amekkorát átérnék a kezemmel, de boldogan belemarkoltam. A lány ismét hozzám simult, és ekkor észrevette ágaskodó farkam. Megmarkolta a hímvesszőmet a gatyámon keresztül, és sokkal intenzívebben kezdett csókolni. Egy fél fejjel alacsonyabb volt nálam így kicsit le kellett hajtanom a fejem. Alexa ekkor elkezdte kigombolni az ingemet és a mellkasomat, majd a hasamat kezdte csókolgatni. Végül mikor teljesen letérdelt kigombolta a nadrágom és elkezdte szopni a dákómat. Két kezemmel megmarkoltam a haját és nagyokat nyögtem. Ő pedig egyik kezével a farkamat fogta és húzogatta a szájában, a másikkal pedig a hasamat simogatta.
Egy fél perc után kivette a faszom a szájából és ismét felállt. Tudtam, hogy most én jövök. Mögé léptem és a nyakát majd a vállait kezdtem csókolgatni. Levettem a farmerkabátját és a hátához simultam. Meztelen farkam az oldalához simult. Kezeim a derekát simogatták majd egyre lejjebb tévedtek. Kigomboltam a farmerét majd letoltam a bugyiját. A lány a fejét felém fordította. Szemeiben csillogott az ijedtség. Szájon csókoltam. A két kezemmel szétfeszítettem a popsiját és belenyomtam a farkamat a seggébe. Ott álltunk még egy pár percig. Alexa háttal állt nekem. Én hozzá simultam a hátához és basztam a seggét. Közben vadul csókolóztunk. Kezeim egyre feljebb csúsztak, míg végül elérték a toppját, lassan megszabadítottam utolsó ruhadarabjától is, és belemarkoltam kicsi formás melleibe. Alexa lecsúszott a dákómról és megfordult. Most teljesen meztelenül álltunk egymással szemben.
Alexa ismét odalépett hozzám megragadta lüktető farkamat és nedves puncijába dugta. Ahogy áthatoltam a szűzhártyáján, hatalmasat sikított. Szerencsére senki sem hallotta meg. Én ismét megcsókoltam és átöleltem. Mellei a mellkasomhoz simultak. Kezeimmel a hátát simogattam ő pedig az övéjivel a hajamat túrta. Hírtelen kulcscsörgést hallottunk. Fejünket az ajtó felé fordítottuk. A kilincs lenyomódott. Az ajtó kinyílt és Alexa anyja, Andrea lépett be rajta. Andrea nagyon fiatal volt ahhoz képest, hogy ennyi idős lánya van. Legfeljebb 38 éves lehetett, de én nem néztem 34-nél többnek. Magasabb volt, mint a lánya, de nálam egy pár centivel alacsonyabb. Tejfelszőke haja olyan hosszú lehetett, mint az enyém. Futásból jöhetett, mert izmos testén izzadság csillogott. Alig egy arasznyi hosszú szakadt farmergatya és fehér topp volt rajta. Amint meglátott minket így meztelenül összeölelkezve, farkamat Alexa puncijában, tágra nyitotta szemét.
Alexa lecsúszott a fütykösömről, és elpirult arccal húzta magára a gatyáját és kezét gyönyörű mellei elé emelte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.05 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008 2019. 04. 16. kedd 08:16
Érdekes történet... jöhetne meleg rész is benne fiú több fiúval 9p
#10 joe013 2019. 04. 15. hétfő 21:19
csapnivaló,tákolmány....
#9 badogos 2019. 04. 15. hétfő 14:00
Pocsék,zavaros történet.
#8 Bizse42 2019. 04. 15. hétfő 11:53
Ez egy lapra tömörített sok lépcsős szex technológiai és fizikai kivitelezésének "forgató könyve" ! Minden érzelmek nélkül. Az alap ötlet nagyon izgi, csak ezt senki nem élte át, s főleg nem érzelgősen van előadva! Sz@r az egész...
#7 Andreas6 2019. 04. 15. hétfő 09:17
Erőltetett, abszolut valószínűtlen történet. Sikosító nélküli anális behatolás, durva szüzesség elvétel... Szánalmas, fantáziátlan iromány.
#6 cscsu50 2019. 04. 15. hétfő 07:52
zavaros álmodozás
#5 feherfabia 2019. 04. 15. hétfő 07:02
Nem kötöt le! Nagyon zavaros!3p
#4 genius33 2019. 04. 15. hétfő 06:09
Álmodj királylány... Semmi realizmus. nyes
#3 veteran 2019. 04. 15. hétfő 04:47
És ekkor felébredtem.
#2 A57L 2019. 04. 15. hétfő 04:33
Nézd meg a lányt és kóstold meg az anyját is.
#1 Törté-Net 2019. 04. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?