A+ A-

Megdugtam az anyósom

A dolog ott kezdődött, amikor egyik délután hazaérve anyósom és barátnője a konyhában nevetgélt és piálgatott. Puszival köszöntöttem őket és megkérdeztem mire ez a mulatozás? Mártinak szülinapja volt a héten azt ünnepeljük, de már ő előbb elkezdte, ugye Márti, kérdezte barátnőjét. Márti csak nevetett. Képzeld-mondta anyósom, berúgatták és leborotválták a pináját csupaszra. Ezen aztán újra elkezdtek nevetni és zavartan elfordult Márti, aki egy szál melltartóban és bugyiban üldögélt a széken a nagy meleg miatt. Nem hiszem el mondtam, csak ha megmutatod, mondtam Mártnak. Na, mutasd megmondta anyósom unszolva barátnőjét. Hatalmas nevetés közben félrehúzta a bugyiját és megmutatta egy pillanatra tényleg csupasz punciját. Újra hatalmas nevetés és megjegyezte Márti milyen stramm veje van, aki benn van minden buliban. Bárcsak úgy lenne mondta sokat mondóan anyósom és megint jót nevettek. Ránéztem es akkor esett le nekem valami. Mégpedig az, miért szokott véletlenül benyitni, amikor fürdök és pár pillanatig rajtam felejteni szemeit aztán alig zavartan elmenni, hogy bocs nem tudtam, hogy itt vagy, esetleg utána, amikor öltözködtem a szobában ismét beviharzott Eszti meddig dolgozik? felkiáltással. Hárman laktunk egy lakásban és neki volt néha pasija, de nem rendszeresen. Egy idősebb barátja szokott jönni hozzá, úgy havonta aki egy másik távoli városban élt. Egyik ilyen alkalommal beszélgettünk és piálgattunk a konyhában aztán Lali bá felkelt úgy 10 óra felé, hogy ő lefeküdne, mert reggel indul haza és hosszú az út. Elköszöntünk majd lefeküdtünk. Eszti a sok piára meg fáradtságra hivatkozva elhárította a szexet.
Nem erőltettem, tudtam, hogy nincs értelme egy unalmas, szolgáld ki magad, aztán aludjunk dugásnak. Szuszogásából ítélve tényleg hamar el is aludt én viszont nem tudtam, mert hallottam a szomszéd szobában anyósomék dugását. Először kis vihogás, mocorgás aztán helyre kerültek a dolgok. Nem tartott sokáig aztán csend lett és álomra szenderültek Lali bá horkolásából ítélve. Reggel elköszöntünk vendégünktől és Eszti is munkába ment, nekem szabadnapom volt. A fürdőszobában valami perverz ötlettől vezérelve a szennyes tartóból kivettem anyósom előző esti bugyiját és megszagoltam. Éreztem a dugás illatát rajta és máris felállt a faszom. Elővettem és verni kezdtem miközben szagolgattam a gecis bugyit, észre sem vettem, amikor anyósom belépett a fürdőbe csak a hangjára lettem figyelmes. Miért nem az igazit szaglászod? kérdezte. Megijedtem és visszadobtam a szennyesbe a bugyiját majd el akartam rakni a faszomat de anyósom közelebb jött és nem engedte. Izgat az illat? kérdezte. Nagyon és szívesen befejezném, amit Lali bá elkezdett, mert szerintem nem élveztél, hallottam. Te hallgatóztál? Nem csak vékonyak a falak és minden át hallatszik. Tudom, én is hallom amikor ti szexeltek, néha meg is simogatom magam közben és arra gondolok bárcsak én is kipróbálhatnálak. Itt az alkalom most mondtam, és én is megfogtam duci kis punciját. Becsukta szemét és kéjesen felnyögött. Gyere, menjünk be a szobába mondta és már indult is befelé. Ahogy beértünk rálökött az ágyra és szinte letépte a gatyámat, bekapta a faszomat és élvezettel szopta. Nagyon jól esett mivel tegnap nem volt semmi Esztivel és alig bírtam elaludni anyósomék szexelése után. Lenyúltam és lehúztam a blúzát mire ő máris ledobta a szoknyáját. A bugyiját én húztam le és alighogy meztelen lett ledöntöttem az ágyra és a lába közé bújva nyalni kezdtem illatos punciját. Engem nagyon izgat a dugás illata akár frissen akár másnaposan is. Kapkodta a levegőt és nyögdécselt, jaj, de jó csináld még sóhajtotta. Benyaltam a puncijába olyan mélyen, ahogy a nyelvem engedte az ujjammal meg a seggét kezdtem izgatni, amire még nagyobb sóhaj volt a válasz.
Gondoltam akkor a nyelvemmel is izgatom, ha így tetszik neki. Dobálni kezdte magát, a lyukába tettem két ujjamat a másik kezem hüvelykujjával meg a csiklóját simogattam. Éreztem közel van a csúcshoz, megfogta a fejem és felfelé húzott. Dugjál meg úgy akarok élvezni suttogta vagy inkább hörögte. Finoman a puncijához illesztettem a faszomat és kezdtem befelé tolni, de ő megfogta a segge és szinte magába rántott. Felvettem a vad ritmust és veszettül dugni kezdtem, amire hamar megjött a válasz egy vadul dobálózó, fejet rázó mély élvezés formájában. Követtem én is és telelőttem amúgy is nedves kis pináját. Percekig nem hagytuk abba csak dugtunk, míg kifáradva meg pihentünk. Én maradtam rajta, mert nem engedte, hogy leszálljak róla. Isteni puncid van mondtam, neked van jó faszod azért volt ilyen jó mondta mosolyogva. Egy ideig pihentünk, átéltem a gyönyöröket és éreztem ismét kezdek keményedni. Ezt érezte anyósom is mert a hüvelyizmai ritmikusan biztatták a faszomat ami hamar életre kelt. Most én akarok felül lenni
mondta és már fordult is át velem együtt. Jó, de előtte ki akarom nyalni azt az édes faszra éhes kis puncidat. Őrült vagy, mondta, de már jött is a számhoz és szinte megbaszott a puncijával úgy nyomta a számhoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.39 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Hades 2019. 01. 18. péntek 09:25
Elég zavaros :(
#11 sunyilo 2019. 01. 17. csütörtök 21:26
Veteran te csak rajongj az összehányt sz@rokért, a nyelvileg értékelhetetlen "művekért", nekünk meg hagyd meg a jogot, hogy inkább az irodalmat szeressük, ahol a tartalom, a helyesírás és a külalak összhangban van...
#10 Andreas6 2019. 01. 17. csütörtök 19:50
Veteran pedig elfogadhatná, hogy vannak olyanok, akiket a tartalmon kívül a forma is érdekel.
#9 veteran 2019. 01. 17. csütörtök 17:38
Sok nyelvész átmehetne másik oldalra.Szeretem a családi szexet.
#8 hairy_pussy 2019. 01. 17. csütörtök 12:33
szépen levartad anyucit nyes
#7 Enigma 2019. 01. 17. csütörtök 10:36
Nem is értem, egyáltalán az oldal szerkesztői, hogy a jó fenébe nem hajítanak vissza egy ilyen tagolatlan, szerkesztést mellőző történetet?
#6 Enigma 2019. 01. 17. csütörtök 10:35
Ez így egy wall of text. Idehányt valami.
Nulla tagolás és semmi szerkesztés.
A szerplők mondatai miért csak úgy a szövegbe vannak beokádva???
Valahogy így kéne:

A dolog ott kezdődött, amikor egyik délután hazaérve anyósom és barátnője a konyhában nevetgélt és piálgatott. Puszival köszöntöttem őket és megkérdeztem mire ez a mulatozás?
- Mártinak szülinapja volt a héten azt ünnepeljük, de már ő előbb elkezdte, ugye Márti? - kérdezte barátnőjét. Márti csak nevetett.
- Képzeld - mondta anyósom - berúgatták és leborotválták a pináját csupaszra.
Ezen aztán újra elkezdtek nevetni és zavartan elfordult Márti, aki egy szál melltartóban és bugyiban üldögélt a széken a nagy meleg miatt.

Olvashatatlan. Egyébként totál abszurd. Haverhoz ha átmegyek és dög meleg van akkor sem vetkőzöm alsóra. Részegen sem. Férfiként még ha a pólómat ledobom, az talán, pedig nem vagyok prűd. De az, hogy barátnő részegen fehérneműben ücsörögjön és még a punciját is mugotassa első felszólításra. Hagyjuk már. Egy 10 éves lehet, hogy még fantáziál ilyesmit este az ágyban fekve masztizáskor, viszont az oldal 18 éven felülieknek van fenntartva. És lehetőleg szellemi teljesítményben is 18-nál többnek kéne lenni, nem 10-nek.
Az első bekezdéstől nem is olvastam tovább, csak végigfutottam, és innentől ez egy értékelhetetlen szar.
#5 Olvasó 2019. 01. 17. csütörtök 09:24
A második fele jobb volt. smile
#4 feherfabia 2019. 01. 17. csütörtök 06:35
Tetszett!
#3 zoltan611230 2019. 01. 17. csütörtök 05:58
Jó ........
#2 A57L 2019. 01. 17. csütörtök 03:53
Tiltott gyümölcs is jó néha.
#1 Törté-Net 2019. 01. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?