A+ A-

Alecia és Cooper - Vagyis a kezdetek kezdete

Alecia volt az első alteregóm. Egy bánatos, magányos estén született, amikoris végre besokalltam attól, hogy az életem egyébből sem áll, mint az unalmas és fárasztó munkámból, meg a pecsétes otthonkákban való sorozatnézésekből. Én meg sorra kihízom a szexi ruhácskáimat, mert már évek óta nem vettem fel egyet sem. Azon tanakodtam, hogy hogyan tudnám felpezsdíteni a szociális életemet. Barátokat akarok, nyüzsgő, bulizós hétvégéket és pasikat akik sorra megjegyzik, hogy milyen átkozottul dögös vagyok. Megjegyzem lehet ha már elfelejtettem, hogy kell dögösnek lenni, rég volt amikor mosolyogva kacsintottam bele a tükörbe mielőtt kiléptem volna az ajtón, és mondtam azt, hogy majd holnap jövök.
Vissza akartam kapni a fékeveszett hétvégéket, amik mindig egy sörrel és egy shottal kezdődtek, és majdnem mindig a bugyim keresésével fejeződtek be. Valahogy nem volt kedvem belegondolni abba, hogy ez mennyire felelőtlen életforma, vagy hogy mennyire máson kellene járjon az eszem így a harminc küszöbén. Tele volt a tököm azzal, hogy folyton megfeleljek a nyavalygásoknak, meg a seggüket két kézzel sem kapó észosztóknak. De azért volt egy picinyke bűntudatom : "Hogy is gondolom én azt, hogy így éljek? Hát mikor fogok férjhez menni? És gyereket szülni ki fog?"
Hát nem én. Legalábbis nem most.
Egyszerűen jól akartam érezni magam a bőrömben. Szexin akartam bevonulni néhány buliba, ott meg a pultnál flörtölni a hapsikkal, nagyokat röhögni a haverokkal, és sorra tolni le a shotokat, majd kifulladásig táncolni, vagy szeretkezni egy jóképű idegennel esetleg a mosdóban csókolózni egy kurvás vörössel, akinek miközben a mellbimbóit szopogatom, a félrehúzott bugyi mellett lassan folyik le nedve a combján.
Beugrott, hogy az egyik pornóoldalon láttam egy webcímet, ami a reklámból ítélve valamilyen szaftos kis oldal lehet, gondoltam vetek rá egy pillantást. Nem vagyok egy prűd típus de egyszerre éreztem magam betegen perverznek, szánalmasnak és kúrvának amiért ilyen oldalra merészkedtem. Folyton az kattogott a fejemben, hogy mi van ha a barátaim vagy a családom megtudja? Mármint nevezetesen azt, hogy nem hétköznapi szexuális éhséggel és fantáziával rendelkezem, sőt még azt is, hogy minden ami a fantáziámban helyet kapott, az kiállta a cselekvés próbáját is.
Szóval rálestem az oldalra, és a függőlegesen sorakozó hirdetések címeit olvasgattam. A hatodik-hetedik címnél járhattam amikor meglepődve észleltem, hogy "odalent" bizony bizsereg. Elképzeltem amit a különböző hirdetésekben olvastam: "...szereted ha kinyalnak, és egyszerre több férfi.../ biszexuális lányt keresünk .../ ..aztán felsétálunk a hotelszobába és te nem viselsz bugyit, én felhúzom a szoknyád és előjáték nélkül belédrakom a méretes farkam...".
Pfúh a mindenit! Pásztáztam tovább a sorok között,egy-egy érdekes címnél megálltam és elolvastam az egész hirdetést, közben meg maszturbáltam nagyokat- továbbgondolva a hirdetésekben leírt történéseket.
Sorra küldtem ki az e-maileket, szinte mindenfelé jelentkeztem, nem számított abban a pillanatban semmi, csak találni akartam egy párt, egy pasit, egy csajt, akivel óriásit szeretkezhetem. Egyik percben szégyelltem magam emiatt, másik percben pedig éreztem, hogy iszonyúan vágyom erre. Magam mögött akarom hagyni a komoly és felnőtt munkásnőt és életet akarok lehelni minden egyes szexuális fantáziámba.
Cooper is hirdetett én meg kattintottam és írtam neki.
Szinte azonnal jött is a válasz. Hosszasan ment az email ping-pong, majd számcsere, másnap pedig egész nap nyomtuk az sms-eket, mint a szerelmes tinédzserek, pedig még nem is találkoztunk. De éreztem, hogy van valami ebben a fasziban ami igencsak nagy hatással van rám. Hosszas sms váltások után találkát javasolt aznap estére. Én hagytam csapot papot a melóhelyen és hazamentem elkészülni a nagy randira. 3 órám volt a találkáig. Felpörögtek az események és végre újra éreztem, hogy élek. Elugrottam a bevásárlóközpontba és rávetettem magam a fehérneműboltokra. Beszereztem pár szexi szettet és persze egy combfixes harisnyát is- biztos ami biztos.
Egy rámtapadó, dögös ruhát vettem fel, alatta combfix és csipkés szett, a magassarkú cipő pedig olyan szépen emelte meg a fenekem, hogy már el is feledkeztem arról, hogy ő ilyen szép formában létezik. Pörgettem a kisfilmeket a fejemben, az smsekben leírt sztorikra gondoltam, majd arra, hogy ha ez így megy tovább bugyit kell cserélnem, mert még pár perc és a combfixes harisnya nem csak a műszálaktól fog csillogni.
Egy étterem bár részében találkoztunk. Magas, borostás pasi, öltöny és nyakkendő, piszkosul jóképű és sármos, de azt is ki tudtam venni a tekintetéből, hogy zavarban van.
Cooper hangja, esze, teste - mindene a helyén volt. Talált a szó, nagyokat nevettünk, olyan volt, mintha csak egy régi ismerőssel ültem volna össze nosztalgiázni. Miközben beszélt, én arra gondoltam, hogy legszívesebben most azonnal lehajolnék az ölébe, kigombolnám a nadrágját és szopni kezdeném a farkát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.74 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika
2019. 02. 28. csütörtök 14:29
listike. Igazad van Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2018. 12. 15. szombat 20:38
Ha lesz folytatás, prológnak ez jó volt... Válaszolok rá!
#8 JakeAmazing
2018. 12. 9. vasárnap 18:26
Szenzációs! Az ilyen történetekkel az szokott lenni a baj, hogy a szerzőik csak pár rész erejéig, vagy egyáltalán nem folytatják őket. Remélem mihamarabb írod tovább, feltéve, ha nem egy romantikus sztori fog kikerekedni belőle. Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 12. 6. csütörtök 07:54
Sok a felesleges duma, akció alig valami. Nagy nulla. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 12. 6. csütörtök 07:31
bevezetésnek elmegy Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 12. 6. csütörtök 06:32
Ha ez a bevezetés volt, akkor várom a folytatást. Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 12. 6. csütörtök 05:39
Gyenge! 3P Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 12. 6. csütörtök 04:22
Nem jó.4P Válaszolok rá!
#2 veteran
2018. 12. 6. csütörtök 03:42
A bevezetés hosszú, akció rövid. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 12. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!