A+ A-

A Tiszaparton!

Olvasgattam múltkor ezeket a történeteket, és nagyon megtetszettek. Úgy döntöttem h én is leírom az egyik ilyen sztorimat.
A baráti társaságomból már volt jó pár barátom, de egyikőjükkel sem tartott túl sokáig, max. egy két hónapig. Ezek mind olyanok voltak h egy régi barátság alakult át "szerelemmé" , és ez nem volt az igazi. Volt egy idő mikor nem igen jártam be a barátaimmal a városba, vagy ahova épp mentek, nem volt túl sok időm. Eközben persze kerültek be mások is a társaságunkba, akiket én nem nagyon ismertem, csak látásból. Volt köztük egy srác, aki nem volt épp a legjobb pasi, de olyan aranyos arca volt. Öt sem ismertem csak csetről, ahol egyre többe beszéltünk egymással. Kezdtünk barátok lenni, majd egyre jobban bejött nekem Csaba (mert így hívták), és én is neki. Ezt úgy tudtuk is egymásról, legalábbis reméltük egymással kapcsolatban. Majd én is egyre többet jártam el a haverokkal, és így vele is.
Őt személyesen úgy ismertem meg, hogy már nagyon tetszett nekem. Mindig mikor találkoztunk folyamatosan puszilgatott, simogatott, az ölében ültem, de konkrétan sosem történt semmi. Sosem bírtunk kettesben maradni igazából. A barátaink is mindig mindent kitaláltak h összehozzanak minket, de ez sose jött össze. Tudta mindenki h én nagyon szeretem öt és, h ő is engem, de mégse jött össze.
Egyszer beszéltük Csabával, hogy most már meg kéne beszélni ezt a dolgot, hogy mi legyen velünk. Ő elmondta, hogy csak tőlem függ, mert ő nagyon szeret engem, de hogy ez nem itt cseten kéne megbeszélni. Nem találtunk más időpontot, minthogy elmenjek elé a suliba, és majd onnan elmegyünk sétálni és közbe dumálunk. Ez meg is történt, elmentem elé. Ahogy vége lett a sulijának jött le a suli elé, de mondta, h gyorsan visszaszalad még WC-re, és ha gondolom addig én is menjek be vele a suliba, nagyon fog sietni.
Bementünk. A WC olyan volt, hogy egy kis kézmosó helységből nyílik a fiú és a lány WC is. Bement a fiú budiba, de mivel nem volt bent senki más én is bementem abba a helységbe, és ott dobtam le a táskámat (mivel én is a suliból jöttem). Leültem az egyik sarokba, amíg ő elintézte a dolgát. Kissé álmos voltam és elbóbiskoltam. Mikor kijött a WC-ből, odajött hozzám és megfogta az egyik kezem, majd felhúzott onnan. Elmondta megint, hogy mennyire szeret, és hogy nem rajta múlik, hogy mi lesz velünk, majd mondta, hogy ahogy itt ültem nagyon édesen néztem, és hogy nagyon tetszek neki. Ezután már másodpercig csak néztük egymásra, majd hirtelen lekaptam és egyre nagyobb indulatokkal csókolóztunk. Ez addig vezetett, hogy szépen lassan hátra hátráltunk az egyik WC-be, és becsuktuk. Ebből szerintem már következik, hogy mi történt ott.
Csaba leült a WC tetejére, miközben kavartunk. Én szépen lassan elkezdtem kigombolni a nadrágját. Nem volt valami könnyű, mert tele volt aggatva minden rockeres xarral, de azért sikerült. :) Majd elővettem a farkát és ott volt a kezemben, nem csináltam vele semmit, csak kavartunk tovább. Majd mikor a kavarást abbahagytam, elkezdtem szopni. Én is nagyon felizgultam rá. Ő már nagyon kész volt, már majdnem el is ment, mikor valaki bejött a WC-be. Csaba osztálytársai és egyben haverjai voltak azok, akik máris felismerték a táskáját. Hangosan kérdezték, hogy itt van-e. Ez totál elrontotta a pillanatot, gyorsan felkelt, felöltözött és kinyitotta az ajtót, hogy : igen itt van. Ezután és is rendbe raktam magam, megigazítottam a hajamat, mert eléggé zilált lett a csókolózás közben, majd én is kimentem.
A haverjai nagyot néztek, és máris levágták a dolgot, hogy mi volt itt. Csabán is nagyon látszott, hogy épp az a bizonyos dolog lett félbeszakítva, csak úgy remegett. Összeszedtük magunkat és eljöttünk onnan. Mindketten nagyon kívántuk egymást, most már még jobban. Mivel a suli a Tisza parton van, nem tudtunk hirtelen jobb helyet, minthogy kimenjünk a töltésoldalba, és ott befejezzük, amit elkezdtünk. Negyed óra alatt találtunk is egy jó kis eldugott helyet, ahol nyugodtan folytathatjuk, amit elkezdtünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.47 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2019. 02. 6. szerda 17:16
Untatott
#9 specialist 2018. 08. 9. csütörtök 11:11
Erre kár volt időt pazarolni...
#8 sztbali 2018. 08. 9. csütörtök 10:43
Egy száraz leírás.
#7 Andreas6 2018. 08. 9. csütörtök 09:26
Elég gyenge. Csak SMS-ben szokás rövidítéseket használni (hogy helyett h), nem a fűben ültél le, hanem a fűbe, stb.
#6 cscsu50 2018. 08. 9. csütörtök 08:32
sima leírás semmi tűz és párbeszéd
#5 gyuri0926 2018. 08. 9. csütörtök 07:29
Non plus ultra !
#4 feherfabia 2018. 08. 9. csütörtök 06:34
Nem hozott lázba!4P
#3 A57L 2018. 08. 9. csütörtök 04:52
És más semmi.
#2 veteran 2018. 08. 9. csütörtök 04:35
Sima szex.
#1 Törté-Net 2018. 08. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?