A+ A-

Különös barátság

Figyelem, a történet enyhe, pár soros homoerotikus részt is tartalmaz!
Péntek délután, integetés a távolodó autó után, de már tele izgalommal, hogy csak a maguk urai lehetnek újra egy egész hétvégén. A szülők már máskor is egyedül hagyták őket, tudták, hogy 22 évesen fiúk, Áron már nem gyerek és rábízhatják a házat. Lilla pedig, a 19 éves lány, olyan volt nekik, mintha a lányuk lenne. Ők ketten a legjobb barátok voltak, együtt nőttek fel, minden szabad percüket együtt töltötték. Igazán akkor kerültek közel egymáshoz, mikor Lilla édesanyja meghalt egy balesetben és ezért apja inni kezdett. Ő akkor még csak 7 éves volt. Időközben apja alkoholista lett és rendszeresen bántotta. Sokszor menekült Áronékhoz. Talán az ő viselkedésének hatására volt kissé tartózkodó a fiúkkal is és soha sem ivott. Áron volt az egyetlen, akit igazán közel engedett magához és az egyetlen, akiben megbízott. A fiú is érezte ezt a bizalmat és sosem élt vissza vele, mindig a kishúgát látta a lányban. Óvta még a széltől is.
Aznap este, kisvárosuk egyetlen klubjába igyekeztek, ahol megérkezésük után mindkettőjük külön útra indult. Áron a haverjait kereste, míg Lillát a barátnői támadták le rögtön és húzták félre, hogy az elmúlt pár óra aktuális pletykáival bombázhassák. Nagy volt az izgalom, mert sok idegen fiú is érkezett, akiket a lányok már gondolatban le is vadásztak... Lillának és Áronnak is volt már kapcsolata. De a barátságuk többet jelentett mindenkinél. Talán ezért sem volt hosszúéletű egyikük kalandozása sem. Teltek az órák és nagyon jól érezték magukat. Áron a lányok rajongásában élvezkedett, míg Lilla az egyik új sráccal beszélgetett már jó ideje. Láthatóan felkeltették egymás érdeklődését. Áron persze, fél szemmel mindig őket figyelte. Sosem akarta irányítani vagy befolyásolni a lányt, de ha veszélyt érzett rögtön közbe lépett. Nézte, ahogy a srác a lányt fűzi, majd simogatni kezdi a combjait és egyre tolakodóbban nyomul rá. Már a lány nyakát csókolgatta és nyalogatta, mikor Áronnak feltűnt, hogy Lilla nem ellenkezik, ami igencsak meglepte, mert nem viselkedik így soha. A srác a fülébe súgott valamit, majd felálltak és a kijárathoz mentek. Áron rohant volna utánuk, de tudta, hogy illetlenség szó nélkül otthagyni a női virágcsokrot, aminek épp a közepébe került, így illedelmesen elnézést kért és ígérte, hogy hamarosan folytatják, de most mennie kell. Mire kijutott, már csak az autó távolodó fényeit látta. Tudta, hogy a lány utálni fogja ezért, de nem érdekelte; beült a kocsijába és utánuk hajtott. Mire utolérte őket, a kocsi egy üres parkolóba készült leállni. Megállt mellettük, kinyitotta a lány oldalán az ajtót és kirángatta.
- Mi a francot csinálsz? Elment a józan eszed? – morogta mérgesen, miközben szorítva tartotta a lány karját és ahogy átvezette a másik oldalra, hogy beültesse a saját autójába, azt vette észre, hogy kicsit instabilan mozog. – Te részeg vagy? – hökkent meg egy pillanatra.
- Engedj el, ez fáj!- próbált ellenkezni - Hagyj már! Mit akarsz?
- Most hazaviszlek és otthon beszélünk. - azzal betuszkolta a kocsiba és amint rácsukta az ajtót, egy hatalmas ütést kapott... Nem számított rá, ezért a földre esett. Mikor felnézett, a srác állt mellette, ökölbe szorított kézzel.
- Ki a faszom vagy te? A bikája? A lány felnőtt nő, azt csinál, amit akar. Le vagy válta. Nem egyértelmű? - viaskodott nagyképűen az új lovag.
- Tévedsz! Nem a bikája vagyok. – törölte meg Áron a vérző száját, miközben felállt és elindult támadója felé. - De ő hozzám tartozik! – és már lendült is az ökle. Szerencsére nem volt kemény ellenfél, csak egy felpumpált szépfiú, aki jócskán az alkohol hatása alatt volt. Hamar feladta a küzdelmet, viszont mindketten gazdagodtak pár sérüléssel.
- Ülj vissza a kocsiba! - rivallt közben a lányra Áron, aki kiszállt, hátha szét tudja választani a két kakast...
- Hagyd már, ne üsd! – fogta Áron karját, hogy fejezze be a verést – Nem csinált semmit! És nem megyek haza, nem kell rám vigyáznod - folytatta Lilla mérgesen.
- Nem kérés volt! - kiáltott vissza erélyesebben még egyszer - Fogd be a szád és ülj be a rohadt autóba! – Felrángatta a lányt a földön heverő, ájult fiútól, majd hazahajtottak. Nem szóltak egymáshoz az út alatt egy szót sem. Áron a lakásba lépve egyből kérdőre vonta a lányt.
- Mi van veled? Miért csináltad ezt?
- Mégis mit? Miért mentem el egy helyes sráccal? Jézusom! – forgatta a szemeit - Hát, ha eddig nem volt egyértelmű, akkor azért, mert kettesben akartunk lenni! - csattant a felindult válasz. - Inkább az a kérdés, te miért rángattál el? Nem vagy normális!
- A francba! És ha bajod esett volna? Beülsz egy vadidegen piás mellé egy autóba? Aki, ki tudja hová visz és mit csinál veled...
- Mégis mit csinálna? Talán halálra simogat? – próbált Lilla cinikusan visszavágni.
- Ha simogatni akart volna, akkor nem autókáztat meg. Hanem folytatja ott, mindenki szeme láttára. Ugyanis elég jól belejött, ami téged, láthatóan cseppet sem zavart..
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 FlyEagle
2018. 07. 26. csütörtök 09:07
régebben már olvastam, de csak a felénél jöttem rá, szép a történet, köszi Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 07. 10. kedd 19:24
Remek írás. Válaszolok rá!
#7 sztbali
2018. 07. 9. hétfő 18:15
Tökéletes! Igazi mestermű. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 07. 9. hétfő 15:27
Remek írás Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 07. 9. hétfő 10:13
A homi nem kellett volna. 5pont. Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 07. 9. hétfő 09:45
Ez is jó, de homó miatt csak 5 pont. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 07. 9. hétfő 06:36
már olvastam de most is nagyon tetszett! 10+ Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 07. 9. hétfő 04:17
Ez nagyon jó lett,megérdemled a 10 pontot. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!