A+ A-

A bosszú

A történet néhol homo jeleneteket is tartalmaz, akit zavar, ne olvassa.
Elkövettem egy nagy hibát. Tíz év házasság után megcsaltam a feleségem. Az egyik kolléganő volt a tettestárs, és szinte egyből utána meg is bántam. Aztán pár héttel később a feleségem valahogy megtudta. És ez után bántam csak meg igazán, amit tettem, de jó leckét kaptam, hogy többet ilyen eszembe se jusson.
Egyik nap Kata, a feleségem felvetette, hogy maradjunk otthon kettesben egy kicsit. Régen volt már ilyen, és hát engem sem kellett különösebben bíztatni ilyenre. Szóval péntekre szabadságot vettem ki. Sokáig aludtunk, majd Kata felvetette, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk valami újat. Felcsillant a szemem, mikor elővette a bilincseket. Már nekem is eszembe jutott, hogy megkötözzük egymást, és úgy látszik, Katát sem hagyja hidegen ez a dolog. Szóval gyorsan az ágyhoz bilincselt meztelenül. A két lábamat pedig az ágy másik végéhez kötötte. Fülig ért a szám, de nem sokáig. Ekkor ugyanis felállt, és felhívott valakit. Nem hallottam, pontosan, mit beszél, mert kiment a szobából, de tíz perc múlva egy fickóval tért vissza.
- Ő Géza, régi barátom, aki a segítségemre lesz ma- mondta, miközben a fickó karját simogatta. Kikerekedett szemekkel bámultam rá, fejem tele kérdéssel.
- Emlékszel Szilvire, ugye - kérdezte, majd bólintásomat figyelembe se véve folytatta- tudom, hogy megcsaltál vele. Szóval most rajtam a sor, azt hiszem, ez így igazságos.
- Próbáltam tiltakozni, hogy én nem is, de teljesen felesleges volt minden tiltakozásom. Kata a fickóhoz fordult, és csókolózni kezdett vele. Hamar lekerült a fickóról az inge, és Kata már a nadrágjába nyúlkált, és elégedetten morgott. Aztán az ágy szélére ült, és egy mozdulattal lerántotta róla a farmert, és arca előtt lengedezett a pasi farka. Odahajolt, és lassan nyalogatni kezdte a makkot, ügyelve rá, hogy jól lássak mindent.
- Te most mégis mit csinálsz- hebegtem felháborodottan.
- Engedj el, és hagyd ezt abba azonnal- próbáltam parancsolgatni, de hát sokat nem tehettem, mint nézhettem a fickó vigyorgó arcát, ahogy a feleségemet szopatja. Kata is mosolygott rajtam, ahogy lassan benyelte a faszt, majd még tovább alázott.
- Nagyon jó kis farka van, finom, kemény. Nézd, ahogy leszopom, és gondolkodj rajta, hogy mivel érdemelted ezt ki - azzal visszafordult a fickóhoz. Géza megfogta a fejét, és úgy nyomta magát előre.
- Te, mi lenne, ha kicsit megkegyelmeznél ennek itt - kérdezte közben nejemtől. Kicsit megkönnyebbültem, hogy mindjárt vége, és csak egy nagyon rossz tréfa az egész, azonban Géza folytatta. - Beszállhatna ő is. - Feleségem felnézett rá, mire Géza eltolta magától, gyorsan levette a ruháit, majd lassan fölém térdelt.
- Gyerünk, te szarházi, szopj te is - parancsolt rám, miközben arcomba nyomta a farkát.
- Menj már innen - kiabáltam vele, azonban Kata odaült mellé, megragadta a farkát meg a fejem, és lassan közelebb húzta.
- Te itt nem fogsz diktálni nekem - sziszegte.
- Ha Géza azt akarja, hogy leszopd, akkor le fogod szopni. Én meg élvezettel maszturbálok közben - és már nyomta is a számba a farkat. Sós volt, és furán kemény. Éreztem, ahogy egyre mélyebben a számba megy, miközben undorodtam az egész helyzettől. Géza azonban megragadta a hajamat, és diktálta az ütemet. Nekem csak nyitva kellett tartanom a számat a farkának.
- Hát, te sokkal jobban csinálod - szólt oda Katának, aki közben levetkőzött, és figyelte, ahogy szopok.
- Inkább te csináld. De azt sem akarom, hogy pofázzon ez itt közben - mondta, azzal megfordult, és a számra ült.
- Te addig nyalogasd a golyóimat - adta ki a parancsot nekem. Éreztem, ahogy Kata fölém kerül, és hallottam, ahogy nagy cuppogással szívja magába a fickó kemény farkát, miközben én a heréit nyalogattam. Gondolom, tényleg jól csinálhatta, mert a fickó egyre hangosabban hörgött, majd remegni kezdett, és Kata szájába lőtt. Jó párszor adagot kilőtt, mire leszállt rólam. Láttam, ahogy Kata vigyorogva lenyeli a gecijét, majd játékosan lebiggyeszti a száját.
- Reméltem, hogy ennél több lesz - mondta tettetett bánkódással.
- Nem volt elég - nevetett Géza, azzal Kata seggére paskolt.
- Pedig szép kis adag felgyűlt már. Na, ülj egy kicsit te a helyemre, míg rendbe szedem magam - azzal Kata ült a számra. Puncija lucskos volt, csak úgy csöpögött már, rendesen felizgatta, hogy leszophatta a faszit. Én meg örültem, hogy végre a megszokott felállás van, és boldogan lefetyeltem a punciját, szívtam a csiklóját. Kata egyre hangosabban nyöszörgött, majd kicsit lejjebb csúszott, így a feneke került elém. Ahogy nyalogatni kezdtem a lyukát, éreztem, hogy Géza mellém fekszik, majd azt is megtudtam, miért. Ő kezdte nyalni a feleségem punciját, aki egyre hangosabban élvezte kettőnk kényeztetését. Remegett, ficánkolt, ahogy ketten kétfelől ostromoltuk, nekem pedig már állt a farkam rendesen egy ideje. Ez már jobban felizgatott, még ha büntetés is volt minden egyes pillanata.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.11 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50
2018. 07. 1. vasárnap 11:12
egynek elmegy ez is Válaszolok rá!
#5 sztbali
2018. 06. 28. csütörtök 08:22
A homo rész jelzése az elején jó döntés volt. Így már el tudtam olvasni. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 06. 28. csütörtök 06:18
Én a pasi helyében mindkettejüket félholtra vertem volna, amint elengedtek. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 06. 28. csütörtök 06:05
hát nem tudom ! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 06. 28. csütörtök 03:32
Szegény férfi. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!