A+ A-

Laura és mi heten

Teamszex a barátunk titkárnőjével.
Barátaimmal ritkán találkozunk, mert az ország más-más részén dolgozunk.
Egy sörözéskor derült ki hogy egyikőjüknek rendszeres programja van péntekente: a titkárnőjét döngeti. Eddig ebben semmi nincs, mert nekünk is akadtak betevő falatok. De Zoli szerint a csaj nem csak szép, de találékony is: lehet hogy lenne kedve partiba kerülni. Nekünk nagyon tetszett az ötlet és Zoli feladata lett valamennyiünk lelkes biztatása után a szervezés. De mert a titkárnőjét, Laurát nem ismertük, bár barátunk ízlésében megbíztunk és nem tudtuk a lány mit lép, úgy beszéltük meg, hogy a következő héten pénteken Zoli munkahelyén tartjuk „megbeszélésünket”.
Bevallom, nekem még nem volt részem gangbang szexben, kíváncsian vártam a pénteket. Mint később kiderült, nem csak én.
A megbeszélt esti időpontban üzletemberekhez méltóan pontosan megjelentünk Zoli irodájában, ahol egy fekete hajú szépség fogadott minket és kísért be Zolihoz. A hosszú combú felvette a rendelést. Lehet, magában csodálkozott, ugyan miért kérünk a pohár sörökhöz tejszínhabsprayt, meg talán Zoli sem szokott mindig a tárgyalás elején bontatlan hűtött pezsgőt rendelni eggyel több pohárral, de figyelmesen meghallgatta és kilibbent. Elismerő pillantásainktól kísérve.
Megállapítottuk, hogy barátunk ízlése nem romlott. Laura hosszú combjai, nem széles csípője és E kosaras melltartója igazolták. Közöltük, hogy irigyek vagyunk rá és megállapítottuk, hogy nekünk tetszik a lány.
Rövidesen megjelent a huncut szemű titkárnők gyöngye: már hozta is amit kértünk: persze házigazdánk már előre megmondta neki, mit fogunk kérni. De ő még nem tudta, hogy más kérésünk is van. Mire mindent lerakott, akkorra Zoli kibontotta a pezsgőt és kérte Laurát,maradjon.
Keresztnevünkön bemutatott neki bennünket mint legjobb barátait akikkel megosztott eddig örömöt és bánatot, most őt mint Örömöt szeretne megosztani velünk, lenne-e kedve egy közös szexuális együttlétre.
Természetesen megleptük, de rövid gondolkodás után mosolyogva beleegyezett. Csak azt kérte, seggbe ne basszuk.
Nem siettünk. Zoli magához vonta, nyelvét Laura szájában forgatta, ő közben Zoli jól ismert farkát simogatta. Mi közben kigomboltuk feszülő blúzát. Majd ivott egy kortyot és Sanyihoz fordult: jött csók és a farokletapogatás. És persze lekerült a melltartó (néhány hét múlva Sanyi megmutattaelrakta emlékbe). Míg Laura két barátunk farkát szkennelte, mi megszabadultunk a ruháinktól, így mikor Máté következett, Laurának már nem ruhadarabon át kellett méretet vennie, kézbe kapta hús-vér valóságában. Neki ez a szoknyája elvesztésébe került. Krisztiánnál az egyik harisnyáját, Péternél a másik harisnyáját húzták le a fiúk. Nekem ez a ruhadarab sosem tetszett, én az egyik mellét, a még a szintén soros Marci a másik gyönyörűségest puszilgatta-simogatta. Nem szilikonos volt, mégis fiatalosan feszes, kemény.
A pornófilmek szagokat nem közvetítenek, a finnyás orrom megérezte Laurán valamelyik fiú aftershavét és a csók sem volt olyan igazi, zavart még hogy előttem már az öt fiú nyelve forgott a lány szájában.Ez volt az első alkalom, hogy a fiúkkal lyuksógorok lettünk, persze a későbbi sógorság már nem zavart. Ehhez biztos kellett, hogy jót húztam a pezsgőspohárból. Mikor mindenkivel „megismerkedett” Laura, kiittuk a pezsgőt és régi orosz szokás szerint a poharat hátradobtuk. A falon csörömpölve törtek össze, kicsit összerezzent. Megnyugtatásul a szájába toltuk szerszámainkat. Igazi vegyeskereskedés volt, minden fajta volt köztük a kicsit vékonytól a vastag negyvencentisig.
Pornófilmes jelenetek következtek : a szájában -kezeiben faszokkal, punciját nyalták, lábait puszilgatták barátaim. Én ezúttal is hatalmas melleit dédelgettem a háta mögül előrenyúlva.
Mindannyian begerjedtünk és Laura arca is piros volt, tetszett neki a bő választék. Kéjesen sóhajtva hátradőlt.
A legszerényebb adottságú Marci a szájtól a puncihoz került és elkezdett a lányban tolatni. Méret szerint haladtunk, most Krisztián fütyköse került a fekete démon szájába, engem és Zolit kézzel kezelésbe vett, miközben Sanyi fölé térdelt és a két cicijét összefogva mozgott köztük.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.08 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zsuzsika 2018. 05. 1. kedd 09:00
Ne erőltesd az írást.
#13 deajk2008 2018. 02. 6. kedd 08:53
Izgató lett, de egy kicsit rövid ... 8p
#12 A57L 2018. 01. 23. kedd 05:28
Kemény gruppen szex volt.
#11 vakon54 2018. 01. 5. péntek 19:37
Fefege netörődjél a fikázókkal folytazsd.
#10 Pavlov 2018. 01. 4. csütörtök 00:07
Nagyon össze van csapva...
#9 cscsu50 2018. 01. 3. szerda 22:07
gagyi............
#8 sunyilo 2018. 01. 3. szerda 18:05
Hát igen, nem mindenki tudja a pornót szépirodalomba csomagolva átadni. De azért nem kellene fikázni, ez igenis pornóirodalmi oldal, nem szépirodalmi...
#7 gyuri0926 2018. 01. 3. szerda 15:00
sz.....r
#6 veteran 2018. 01. 3. szerda 13:55
Nem nyerte el a tetszésemet.
#5 Andreas6 2018. 01. 3. szerda 11:25
Mint a legtöbb itteni írás, ez is egy sima pornó forgatókönyv. Ez nekem egyszerre kevés és sok: kevés a kerettörténet, semmi érzelem, sok az akció, de minek?
#4 sztbali 2018. 01. 3. szerda 10:46
Nekem tetszett, szerintem folytathatod.
#3 listike 2018. 01. 3. szerda 07:30
Szép álmokat.
#2 feherfabia 2018. 01. 3. szerda 06:03
Lehet a következő jobb lesz!
#1 Törté-Net 2018. 01. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?