A+ A-

Borozás a folyóparton

A parti sétány deszkázott mólóján ücsörögtek az éjszakában és egyre többet tudtak meg a lányról, aki új volt a főiskolán és így a társaságban is. Az olcsó vörösbor gondoskodott a jó hangulatról és a gátlások lassú lerombolásáról, így a témák is egyre bensőségesebbek lettek, egy idő után egymás személyiségének a megismerése lett a fő téma, miközben nagyokat nevettek magukon és egymáson.
Az este szép lassan elrepült és bár az alkohol fűtötte a testüket (és bizonyosan a lelküket is) fázni kezdtek. Visszaindultak a kollégiumba, ahová erősen spiccesen érkeztek meg, amire a benti meleg csak rátett egy lapáttal. Miután vigyorogva elköszöntek egymástól, ki-ki elindult a maga szobája felé. Feri a földszinten lakott. Miután a konyhába belépett, meglepve tapasztalta, hogy a hálószoba ajtaja zárva van! „A vén kujon!”- gondolta miközben mosolyra húzódott a szája, hiszem pontosan tudta, hogy szobatársa hölgytársaságot kapott az estére. Hirtelen merész ötlete támadt és az ajtón kifordulva az emelet felé vette az irányt. Lili szobája felé. Még éppen elcsípte a folyosón, itt szólította meg:
- Bencénél van a szobatársad, úgy tűnik, nekem az ő helyén kell aludnom ma este. Lehet? – kérdezte, miközben szemtelenül, kihívóan csillogó szemmel mérte végig Lilit, aki megérezte a fiú szándékait.
- Persze. Valahol mégis csak aludnod kell. – mondta és beléptek a sötét szobába, ahol a harmadik lány a szoba túlsó végében aludt.
Lili levette a nadrágját és a székre terítette, így bújt be a takaró alá. Bár Ferivel szinte még idegenek voltak egymás számára, Lili nem zavartatta magát mivel a szobában sötét volt és a bor amúgy is lerombolta a gátlásai egy részét. Feri kissé megilletődve állt a szobában, majd ő is levette a nadrágját, és az elfogyasztott alkoholtól felbátorodva nem az üres ágy felé, hanem Lili ágya felé lépett.
- Miért jöttél ide? – kérdezte Lili cseppet sem elutasítóan.
- Veled akartam aludni. – válaszolta Feri, és egyúttal felhajtotta a takarót, majd befeküdt Lili mellé.
Lili nem tiltakozott, jólesett neki a fiú közeledése, habár a három fiú közül eredetileg nem őt szemelte ki magának, imponált neki, a fiú tekintete, érezte, hogy igazán kívánja őt. Mielőtt Lili visszahajtotta volna a fejét a párnára, Feri gyorsan kinyújtotta jobb karját, így az a lány nyaka alá került, ő pedig nem tette szóvá.
- Jó éjt!- suttogta a fülébe Feri.
- Jó éjt! - válaszolt Lili is kissé zavartan, és kicsit fészkelődött az ágyon.
Némán feküdtek egymás mellett, lassan teltek a másodpercek, a csöndet semmi sem törte meg. Az izgatott vágy feszültségét szinte tapintani lehetett a levegőben. A harmadik lány szobatárs csendesen aludt a szoba végében, jelenlétéről könnyű volt megfeledkezni. Feri kissé közelebb húzódott, és úgy érezte, hogy talán Lili is feléje moccant nem pedig el tőle. Testük immár finoman összeért. A sötét csöndben Ferinek a fülében dobolt a szívverése, ahogy Lilinek is. A lélegzetvételek kétségtelenül kissé hangosabbá váltak.
Feri érezte, hogy most kell valamit lépnie, ez a helyzet nem tartható, hiszen az alvásról már formálisan lemondtak az imént, kezdeményeznie kell hát. Bal kezével félrehúzta Lili haját, és finom csókot lehelt a puha nyakra, aminek vékony bőre felett finom parfüm illata lebegett. Arcával egészen belebújt a lány hajába, a tüdejéből kiáramló sóhaj melege borzolta Lili nyakát, közben a fiú megérintette a derekát. Semmi válasz. Feri nem adta fel, bal kezének ujjai lágyan simították végig a puha combokat, ezután visszatértek annak alsóbb részére és ismét felfelé indultak, immár határozottabban megragadva a lány testét. Mikor a lány derekához ért belemarkolt a húsba, miközben derekát a telt, gömbölyű fenékhez szorította. Mámorító érzés kerítette hatalmába, agyára mintha köd ereszkedett volna.
Többé Lili sem állhatott ellen a kísértésnek, hangos sóhaj tört fel belőle, mintegy megkönnyebbülésként, a vívódása végső elengedéseként. Nem ismerte Ferit, de nem tagadhatta, hogy teljesen felcsigázta a fiú, és a bor kellemes nyomása mellett a fejében nem látta értelmét, hogy tovább küzdjön önmaga ellen. Hátranyúlt a bal kezével és a fiú a hajába túrt. Feri szája kaján mosolyra húzódott. Tudta már, hogy mit is jelent ez a mozdulat és mindig abban reménykedett, hogy megkapja ezt a fajta jelzést Lilitől is. Finoman, csókolgatni kezdte a lány nyakát miközben a bal keze felfedezőútra indult a takaró alatt. Felfelé siklott a keze a póló alatt, egészen a melltartó által fogva tartott keblekig.
A melltartó nem állíthatta meg, alatta nyúlt be és finoman gyúrni kezdte Lili mellét. Nagy, puha melle volt és ahogy Feri az ujjai közé fogva érzékien játszani kezdett a mellbimbóval, az érezhetően egyre keményebbé vált az ujjai között. Lili egyre hangosabban vette a levegőt, és a fiú tarkóját is egyre kétségbeesettebben túrta, markolta, már-már karmolta. Fejét hátrafordította és száját a partnere szájára tapasztotta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.79 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2018. 01. 16. kedd 03:53
Jobbat vártam,de nem rossz.7P
#7 cscsu50 2017. 12. 16. szombat 09:33
összecsapott nulla
#6 sunyilo 2017. 12. 13. szerda 19:39
Ez egy értelmetlenség...
#5 listike 2017. 12. 13. szerda 10:36
Fogalmazás 0 sok az értelmetlen szöveg.
#4 veteran 2017. 12. 13. szerda 08:15
Kár az össze-vissza fogalmazásért.
#3 Andreas6 2017. 12. 13. szerda 06:45
Mi az az átébredés? És miben különbözik a sötét csönd a világostól? A fiú mosolya sem éppen kaján lehetett... Stb.
#2 vakon54 2017. 12. 13. szerda 02:01
Hogy van az hogyLili leveszi a nadrágját és a székreteszi és az ágyban Feri meg kicsatolja? Mikorvette vissza a Lili a nadrágot? 8 pont
#1 Törté-Net 2017. 12. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?