A+ A-

Emmával

Ez a történet idén április elsején történt meg velem. A fogalmazás olyan amilyen, de így történt. Zoli Tegnap voltam egyik budai hegy parkjában egy 25 éves Nővel Emmával [persze nem ez az igazi neve]. Sétáltunk, beszélgettünk, s kerestünk egy padot. Leültünk, s beszélgettünk. Ő a vállamra hajtotta a fejét. Idővel simogatni kezdtem a kezét, majd csókolgatni a nyakát. Kellemesen pirosodni kezdett az arca, s mélyebben vette a levegőt. Szerettem volna egyből kielégíteni. Sajna a parkban a kutyasétáltatók mindig az orgazmus közeledtével kezdtek el szaporodni. Aztán ahogy az ujjaimmal hozzáfértem, úgy akartam egyre inkább látni, érezni, hogy elélvez.
Elővettem a kis vibrátort és elkezdtem izgatni a csiklóját. Szoknya térdközépig felhúzva, tangája félrehúzva s mindezt így fényes nappal kint egy parkban! Aztán bedugtam a puncijába. Nagyon nedves volt már. Ki-be mozgattam a kis fürgét, miközben maximális fokozaton vibrált. Az első orgazmusánál még elhagyhatta magát és hangos volt. Éppen nem járt arra senki sem. Így eldobta magát hátra a padon, lábai szét és felhúzott szoknyája a comb közepén. Én meg nagy "szakértelemmel" és odaadó figyelemmel mozgattam benne a vibrit. Tetszett, ahogy emelkedett a csípője, ahogy hangosodott, ahogy megfeszültek az izmai. Aztán sajnos beindultak a kutyák és sétáltatóik.
A vibri Emmában maradt, jól elhelyezve. Beszélgettünk, közben pedig jöttek az apró rángások, amik az orgazmusig vezettek. Egyik ilyen esetben éppen újabb csúcshoz érkezett Emma, amikor felénk sétált egy néni a kutyájával. Éppen a hátunk mögött sétált el, amikor Emma elélvezett. :)) Imádtam a helyzet profánságát. A néninek fogalma sem lehetett arról, hogy Emma szoknyája alatt bugyi félrehúzva, s benne egy zümmögő vibrátor. Többször mikor élvezett átölelt, kapaszkodott belém, s a fülembe nyögdécselt. Nehezen bírtam én is. Szerettem volna azonmód hirtelen a szájába lenni, elélvezni a vibrátorral cserélni.
Azt kértem Tőle, mikor már érezhetően hamarosan újból elélvezett, hogy szorítsa össze az izmait és teljesen feszüljön rá a vibrire. Így még intenzívebb orgazmusai voltak. 0-6 A hatodik élvezete után felállt sétálni. Miközben magában tartotta a vibrit. Én átöleltem. Tetszett ismét az, hogy mászkáltak körülöttünk emberek, miközben Emma élvezett. Mintha egy külön dimenzióban lettünk volna. :) Amikor aztán kezdett letisztulni a park, akkor kibuggyantottam a mellét a melltartójából és a ruháját felhúzva tapadtam rá Óriási mellei vannak, de nagyon kemények. Mikor már állva is élvezett háromszor [mondta így erősebb az érzés, remegtek is a lábai folyamatosan], akkor kértem jöjjön a padhoz.
Elővettem a nagyobbik vibrit is és kis ügyeskedéssel kicseréltem a kicsivel. Imádtam, éreztem, hogy feszül rá a puncija a nagy vibrátorra. Ennek a motorja gyengébb volt [vagy az elem volt lemerülőben], így kicsit széttette a lábát, s mozgattam benne fel-le. Újabb élvezet. Bár hideg volt, nem fáztam, mert fűtött a vágy. Már én akartam Benne lenni. 2 ujjal mozogtam benne, Hol megfeszítve az ujjaim, hol lazábban hagyva. Sajna ekkor ismét kisebb vándorlási hullám indult meg. Mindenki tartott az otthona felé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.92 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 02. 21. péntek 16:46
Kevés.
#2 papi 2013. 12. 3. kedd 15:51
Nem nagy durranás
#1 Törté-Net 2011. 09. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?