A+ A-

Candy is dandy... 1. rész

Utálatosan nyirkos őszi péntek este volt, azzal az éles, hideg széllel, amitől legalább öt fokkal hidegebbnek érződik az amúgy is hűvös.
Vera fázósan húzta össze magán a farmerdzsekijét. Aznap este nem öltözött ki túlságosan, tornacipő, póló és tessék-lássék miniszoknya egy kicsit érdekesebb türkiz harisnya. Nem csajozni indult, csak táncolni egyet. Egyenlőre egymagában, úgyis odaeszi a fene a szokásos társaságot. Nem sok melegbározási lehetőség volt, az embernek gyorsan akadtak ismerősei abban a pár lebujban.
Meggyorsította a lépteit. Nem volt túl jó ötlet az a harisnya ebben a piszok hidegben, de most a félúton túl visszafordulni már nem lett volna okosabb döntés.
A hely bejáratánál a negyvenes csajcsávó biztonsági szokás szerint elkérte az igazolványt. Az igazat megvallva Vera nem csodálkozott volna, ha a nő ismert volna mindenkit aki rendszeresen lejárt.
Az ajtó mellett három srác igyekezett befejezni a dohányzást mielőtt az elektromos cigi szipkája végleg belefagyna a kezükbe. Az egyik biccentett.
Verának ismerős volt, de nem volt biztos honnan. Talán Balázs valamelyik csatolmánya. A kontyba fogott felnyírt szőke haj, a sovány alkat jellegre nagyjából beleillett a képbe, úgyhogy gyorsan visszaintett. Ha mégse akkor meg pont mindegy.
Odabenn a kocsmaszag valami édeskés illattal keveredett, talán parfüm, talán valamit kevertek a szárazjégbe, vagy talán a napi akciós koktél. Az utóbbira engedett következtetni a csikorgósan ragadós linóleum, amit valahogy sosem sikerül igazán felmosni, vagy ha mégis, csak rosszabb volt, mint előtte. Hogy, hogy nem, ezekben a bulikban mindig valami kriminálisan szirupos, műanyag gyümölcs ízű ital volt az est slágere, amitől berúgni ugyan könnyű, de a másnap az maga a pokol.
A lány gyorsan rendelt egy sört meg valami épp akciós gyanúsan élénkzöld színű felest hozzá, és találomra körbejárta a helyet. A bár viszonylag kicsi volt, pult, táncparkett, biliárd asztal, meg pár fotel. Ennyi volt az egész.
Hamar talált is pár fél ismerőst a billiárd asztalnál, és egyenesen belecsöppent a szokásos témákba. Szasza a pultnál álló csaj zongorista kezeit elemezte kis híján pornográf részletességgel. Ahelyett hogy végre odamenne és bepróbálkozna nála. Persze amúgy nem érdekli a csaj. Hát persze, hogy nem, már másfél órája másról se szólalt meg... Remélhetőleg a zongorista egy idő után veszi a lapot és elég részeg is hogy idejöjjön. Na mindegy, ő tudja.
Robi meg a majdnem-exe elől igyekszik bujkálni, de nem sok sikerrel, hiszen a srác minden itteni buliban pultozik.
Vera készségesen csatlakozott az álcázó hadművelethez, mely sikeresen be is gyűjtötte a kiszemelt italokat további megalázó találkozások nélkül.
A hangulat már alakult, a hely kezdett megtelni, és az elfogyasztott italok a megmaradt gátlásokat is elfelejtették. A beszélgetést lassan elnyomja a pulzáló monoton ritmus amire éppen Onika vagy valamelyik dühös és szexuálisan túlfűtött kollégája osztotta az észt. Ez egy fokkal jobb volt, mint a hajnalban előkerülő tíz évvel ezelőtti “melegbarát” popságerek. Vera úgy döntött, hogy az újabb feles-sör párosítás után inkább a táncolást választja.
A táncparketten egy gombostűt se lehetne elejteni, és rendesen mozogni se, de ez láthatóan senkit sem érdekelt.
A felhozatal elég vegyes volt, két lány baseball sapkában, macinaciban és haspólóban, feltűnően összeöltözve és összegabalyodva. Három, a kényszeres vihogásukból és a szorongó oldalpillantásokból ítélve heteró csaj akik szemmel láthatólag lejöttek a buzibárba mert az jujj olyan izgi. Egy deltásra gyúrt srác. A túlzottan lelkes drag queen, aki a pultnál szobrozó kollegináival ellentétben még tudott állni a tűsarkúban, és ezt a tényt egy nyakörves kopasz csávó pórázon sétáltatásával is demonstrálta. Két botsáska vékony srác. Egy fiatal csaj kockás ingben, kiborotvált hosszú hajjal és kínosan sok szivárványos kiegészítővel. Egy alacsony srác sötétlila ingben, felnyírt hajjal. Egy magas, sötét hajú femme lány aki azonnal elkapta a pillantását.
Kár. Nem is lett volna rossz.
Talán megérezve hogy nézik, a köztük álló inges fiú megfordult. Vera egy gyors pillantást vetett rá. Az arca sokkal finomabb volt, mint várta. Ez egy csaj. És kifejezetten helyes. A felnyírt hajú lánynak nagy kerek barna szeme volt, hosszú pillákkal. Határozottan helyes.
Vera próbálkozásképp fenntartotta a szemkontaktust. A lány kicsit bizonytalanul de érdeklődve nézett vissza rá. Ez akár igen is lehetne. A másik lány közelebb lépett, tánc közben ujjait végigfuttatta Vera szőkésbarna haján, vállán, karján. A lány hirtelen felettébb hálás volt azért, hogy megérkezés után megszabadult a farmerdzsekitől.
A lila inges továbbra is kitágult pupillákkal nézett föl rá. Egy pillanatra a lesütötte a nagy barna szemeit, majd újra a szemébe nézett. Vera gyorsan megnyalta a száját. A felső ajkát kicsit kifújta a szél, érdes volt és száraz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.95 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2018. 03. 18. vasárnap 15:14
Nem tetszett.
#9 deajk2008 2017. 11. 6. hétfő 08:19
Tetszetős folytasd 9p lett
#8 Pavlov 2017. 11. 6. hétfő 00:35
Nekem ez kevés...
#7 tutalibermaliber 2017. 10. 2. hétfő 22:41
Jó ez, csak más, mint amit megszoktatok. Tízet simán megér
#6 cscsu50 2017. 09. 21. csütörtök 06:11
nagyon gyenge
#5 veteran 2017. 09. 20. szerda 07:26
Ez mi?
#4 Andreas6 2017. 09. 20. szerda 06:02
Egy nagy semmi.
#3 A57L 2017. 09. 20. szerda 03:46
Kevés és gyenge.
#2 vakon54 2017. 09. 20. szerda 03:09
Folytazsd.
#1 Törté-Net 2017. 09. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?