A+ A-

Munkahelyi (t)erotika

22 éves, budapesti lány vagyok, afféle igazi lokálpatrióta.
Itt születtem, itt jártam oviba, általánosba, gimibe, és ide járok estin fősulira is, jelenleg is.
Nehezen tudnám elképzelni magam jelenleg, hogy egy aranyos, kedves kis faluban éljek, és reggelente tehénbőgésre ébredjek, bár szeretem a vidéki életformát, max 1 hétig.
A nevem Erika, barna kleopátra hajam van, nem vagyok egy nagy szám, de az a típusú nő vagyok, aki merőben szokatlanul elégedett magával, ami a testiséget illeti. Formás, férfimarokba való melleim vannak, hetyke, szinte mindig előremeredő bimbókkal, a sporttól erős, feszes, kerek, kissé körte popsim, és mivel 15 éves korom óta nem tudom a bozontot elviselni ott lenn, ezért a puncim teljesen csupasz, kislányos. Először borotvával estem neki, később, mikor nagyobb és főképp bátrabb lettem, kozmetikussal csináltattam meg magam, gyanta igénybevételével. Napjainkban azonban főképp magamnak csinálom a meztelenítést, elég jó eredménnyel.
A ruházatommal mindig igyekszem kihangsúlyozni magamat: miniszoknyákban, rövidnacikban járok, szoros, testhez simuló topokban, sportmelltartóval, vagy a nélkül, fekete csipkeharisnya, mintás vagy sima, tanga bugyi, vagy az sem.. a helyzettől függ. És ami a legfontosabb:élvezem a mohó pasi szemeket, szinte érzem, hogy ameddig beérek az épp aktuális munkahelyemre, legalább 10-en basznak meg a szemükkel, és szinte tuti, hogy van legalább 1, aki ezek után otthon rám gondolva dugja meg a párját, vagy veri ki magának a munkahelye WC-jében. És ez jó, nekem tetszik.
Közgazdaságtant tanulok, mindig is ez érdekelt, mellette dolgozok: voltam már sok minden: hamburgerárus, fagyi árus, titkárnő, és jelenleg is e munkakörben próbálom az ország GDP-jét magasabb szintre tornázni, bár hiszem, hogy ebben nem sok vizet fogok felkavarni szép hazám költésvetés-taván.
A vágyam nem ez, de egyelőre, diploma és nyelvtudás nélkül örülök, hogy van munkám. Igazából történetem is e felé orientálódik, de ez hamarost ki fog bontakozni, megígérem.
Vannak barátaim, akikkel összejárunk hétvégente, mozi, zenés szórakozóhely, kirándulás. Normális, tettre kész csapat, ha kell, ivászat, ha kell temetés... ez a 2 véglet van bennünk.
Bár Budapesten élnek a szüleim is, addig rinyáltam, szervezkedtem, és használtam ki Apa meglehetősen magas keresetét (bocs apa  ), ameddig kibuliztam, hogy bérelhessek egy kis lakást, elég messze ahhoz, hogy az ősök ne tudjanak csak úgy, egy szál papucsban átugrani, és ezzel adott esetben kellemetlen perceket okozva akár nekem, akár maguknak.
A lakás fenntartása, albérlet fizetése úgy zajlik, hogy én fizetek mindent a saját keresetemből, Apuék pedig finanszírozzák a tanulmányaimat: ki lehet számolni, napjainkban melyik jön ki olcsóbban.
Az iskolai költségekhez mindig bemondok egy kicsivel többet, mondjuk úgy, a havi rezsiköltséggel megnövelt összeget, így a bérleti díj kifizetése után megmaradó részt a pénzemből fullban magamra tudom költeni. Undok vagyok? Nem hiszem : közgazdaságilag gondolkodom inkább A tudat azért bennem van, hogy az őseim jól élnek, van 3 üzletük, mindhárom jól tejel, mindezt úgy, hogy nincs kizsákmányolás az alkalmazottak felé... nyugodtan alszom emiatt, bármikor.
Ha már alvás, akkor ágy, ha már ágy, akkor szex... nos, érzékeny terület ez, egy magam korabeli lánynak. Vannak igényeim, elvárásaim, amiket igyekszem magamnak megadni, amikor csak lehet.
Állandó pasim jelenleg nincsen, összejárok, mondjuk úgy, kalandozni, egy válófélben lévő, tőlem 8 évvel idősebb pasassal. Nem miattam válnak, ezt kijelentem ország-világ előtt, mielőtt megköveznétek érte... ahogy Ő fogalmazott: rosszul választottak mindketten, nem egymásnak valóak. Két, egymástól teljesen eltérő érdeklődési körrel megáldott ember, akik még egy közös programot sem tudta szervezni egymással. Mondjuk, én erre azt mondanám, a magam 22 éves tapasztalatával, hogy egy kapcsolat mindkét fél részéről kell, hogy járjon kompromisszumokkal is. Persze, nem az egyén teljes átalakulására gondolok, de ha szeretek valakit, akkor igenis képes vagyok arra, hogy hozzáidomuljak néhány dologban, és ezt én is elvárhatom talán.
Szóval, összejárok Zsolttal hetente 1, maximum 2 alkalommal. Leszögeztük a z elején: semmiről nem szól a kapcsolatunk, csak a szexről. Nincs szerelem, nincsenek csokrok, szerelmes SMS-ek, csak a kőkemény tények:jön, dugunk,megy. Ennyi.
Jön akkor is, ha épp menzeszezlek. Ilyenkor 3 lehetőség van: vagy megszopat,vagy kiverem neki, vagy popsiba dug. Nem zavarja a kilógó tamponzsinór, még ha látja sem, popsiba amúgy is kutyapózba dug, úgyhogy ha neki jó, nekem is.
Tablettát szedek 16 éves korom óta. 2 dolog miatt nagyon hasznosnak ítélem meg: nagyon jól belőtte a ciklusomat,a z elmúlt pár év tapasztalata alapján mondhatom, hogy előre tudok tervezni, mikor tudok pl. fürdőbe menni biztonságosan. A másik dolog, nem kell gumi után kapkodni, nyugodtan mehet a spricc belém is, nem félek a terhességtől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2018. 03. 12. hétfő 10:07
Na végre.Ilyenek kellenek.
#11 Pavlov 2017. 11. 6. hétfő 00:51
Kemény! És részletes!
#10 deajk2008 2017. 10. 28. szombat 07:10
az irodaszex nagyon felizgat... 9p
#9 Enigma 2017. 09. 8. péntek 15:35
Ha tényleg igaz történet (kétlem) akkor még modorosabb és tenyérbemászóbb, mintha kitalált lett volna és csak a főhős karakterét akarná jobban színezni.
#8 JakeAmazing 2017. 09. 7. csütörtök 02:51
A történet jó, bár már nem most olvastam először. Viszont hiába van magyarázkodás a végén, a leírtak egyértelműen eltúlzottak.
#7 vakon54 2017. 09. 6. szerda 14:36
Fórumozó élvezettel olvastuk feleségemmel-e írásodat. Legyélszives és folytazsd 10 pont.
#6 cscsu50 2017. 09. 6. szerda 12:09
remek munka folytassad
#5 tomi19 2017. 09. 6. szerda 10:35
Rég olvastam ilyen jó történetet 10 pont...
#4 veteran 2017. 09. 6. szerda 08:29
Végre egy élvezetes írás.
#3 Andreas6 2017. 09. 6. szerda 07:01
Nagyon tetszett, bár a felvezetés talán egy kicsit túl hosszúra sikeredett... de nem baj.
#2 A57L 2017. 09. 6. szerda 03:50
Érdeklődve olvastam,mert jó lett.
#1 Törté-Net 2017. 09. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?