A+ A-

Kaland, játék, kockázat

Kaland volt Erikával, amikor a volt barátnőmmel, akivel már akkor nem voltam együtt, meglátogattak a munkahelyemen. Egy budai áruház épitkezésén voltam őr. Tél volt, délután már sötétedett. Míg Niki (ugye a volt) a bátyámmal cseverészett, a portán addig Erika kiváncsiságának eleget téve körbe kisértem az épületben.
Sok helységet megnéztünk de az egyik eldugott kis szobácskában igen csak elidőztünk kicsit. Az adott helyzetben, míg én nagyban meséltem, hogy ahol vagyunk milyen helyiség is lesz az áruházon belül, addig Erika mögém osonva el kezdte a nyakamat, fülemet puszilgatni, nyalogatni, közben a keze a nadrágom azon részét kezdte el simogatni. Hozzá teszem, hogy körülbelül akkor volt három hete, hogy nem voltam nővel. Lassan megfordultam, ekkor már szótlanul, de halkan ziháltam és egy pillanat alatt megcsókoltam. Egyre hevesebben és vadabbul smároltunk, miközben Erika a kezével dörzsölte egyre jobban meredező farkamat. Nagyon élveztem az adott pillanatot, de többre vágytam. Halkan súgtam Eika fülébe, hogy kívánom, mire ő egy halk - nem lehet, megvan. -válasszal tudtomra adta, hogy itt most nem lesz sex, de azt sem akartam, hogy ha már elkezdte az izgatást fejezze is be.
És nem fejezte be, sőt nagyon belelendült a csajszi olyannyira, hogy nagy nehezen lehúzta a zipzárt és elővette méretesre nőtt szerszámomat. Egyre gyorsabban verte a farkamat én már szinte alig álltam a lábamon, de Erika láthatóan élvezte, mert mosolytól virult arca, hol rám hol pedig a cerkámra vetődött. Néhány pillanat múlva éreztem, hogy nincs tovább, el fogok élvezni és ezt tudtára adtam Erikának is. De csak tovább verte a faszomat. Egyszer csak megfeszültem, fogaimat összezártam és hangos szisszenések és sűrű levegővételek közt hatalmasat élveztem, és kezemmel erika kezét fogtam amivel a csúcsra juttatott és az utolsó lendületig kisértem. Míg én próbáltam magamhoz térni és levegőhöz jutni a kielégülés hatásától, addig Erika hatalmas mosollyal az arcán törölte le az ujjaira folyt spermát. Közben persze a szerszámomat is elrejtettem a nadrágba ami még nem igazán kezdett el lankadni inkább "izzott" a töténtek miatt. Vissza sétáltunk a portára ahol Niki és bátyám várt minket és tudták ahogy ránk néztek, kalandos kis sétánk volt az épületben.
Kalandos, mert egyszeri alkalom volt, játékos, mert itt most Erika játszott velem és kockázatos is mert azért hogy este volt az épületben még dolgoztak és félő volt hogy az adott helyiségbe betoppanhatnak. De mind ezektől függetlenül élveztem Erikával ezt a kis kalandot.
- - o - -
De volt játék is az életemben. Ahol a lány játszott velem amíg nagy nehezen, de beadta a derekát
Az eset egy tavaszi hónapban esett meg velem amikor a haverok által korábban a telepre költözött csajjal ismertettek meg. Csillának hívták kb öt évvel volt nálam fiatalabb és mikor a házba költöztek már akkor néztem milyen finom darab. Aztán teltek múltak a hónapok, évek majd egyszer az egyik haver bemutatott neki. Az első félórába megtaláltam a közös hangsúlyt a leánnyal és a néhány órás ismerkedésünk egy telefonszám cserével zárult. Néhány nap elteltével Csilla hívott telefonon, hogy nem e tudnék neki segiteni töriből mert hogy az érettségihez kell és sík hülye hozzá. Hát nem mondtam nemet, gondoltam majd összehozunk valamit ketten. Fel is mentem hozzá, egyedül volt otthon. A szobájába belépve tapasztaltam hogy az ágyon és körülötte mindenhol könyvek, füzetek és jegyzetek hevernek. s mindez félhomályban. Míg Csilla egy kis üditőt töltött nekem a konyhában én addig kivilágosítottam a szobát és szépen rendszerezni kezdtem a papírokat. Csilla a szobába lépve felmosolyodott és gunyos hangon azt kérdezte,
- nem gondolod, hogy tanulni fogunk? -Miért ne, hát nem azért hívtál fel? - kérdeztem tőle kicsit tanácstalanul.
- Óh, kis buta - mondta nevetve majd mutatóujját az arcomon végig simította. Odalépett a hifihez és bekapcsolta. Szólt a zene közben ő egy mozdulattal mindent ami az ágyon hevert lesöpörte. Én az asztalhoz mentem kortyolni egyet az üditőből és mire megfordultam Csilla már az ágyon feküdt félreérthetetlen pózban és csalogatott feküdjek mellé. Gondoltam magamba, hogy oké, hogy bejössz meg jó csaj vagy de.... És mire a gondolatom végéhez értem volna addigra ott állt előttem. Végigsimogatta az arcomat és megcsókolt. Majd ujra és ujra. És egy mozdulattal a farkamhoz nyult és azt kérdezte, hogy akarom e. Mire én kissé meglepve válaszoltam, hogy igen de abban a pillanatban nyilt a lakás ajtó, a nővére jött haza. Csilla hátralépve tőlem kis mosollyal az arcán kacsintott egyet és hátat fordítva kiment a szobából. Én azzal a mozdulattal visszafordultam az asztalhoz és ittam még néhányat hogy így csillapitsam magam, közben tűnődve bámultam ki az ablakon. Az nap nem volt semmi, de este egy telefonbeszélgetés kapcsán megbeszéltük, hogy befejezzük amit elkezdtünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.78 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2017. 07. 12. szerda 02:06
Jobbat is ki lehetett volna hozni belőle.
#6 vakon54 2017. 06. 29. csütörtök 15:24
Ismeretlen ellehetettolvasni.
#5 Andreas6 2017. 06. 29. csütörtök 08:34
Az első néhány mondatnál tovább nem jutottam. Aki nem tud írni, az inkább ne tegye!
#4 listike 2017. 06. 29. csütörtök 07:45
Nem nagy eresztés.
#3 veteran 2017. 06. 29. csütörtök 07:15
Ekkor felébredtem.
#2 gyuri0926 2017. 06. 29. csütörtök 06:59
volt jobb , sokkal jobb
#1 Törté-Net 2017. 06. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?