A+ A-

Napozás 2. rész

Lerogyott mellém a kanapéra. Farka még fénylett a nyáltól és a spermától. Így félig ernyedten is tekintélyes méretű volt. Nem bántam, hogy pár perc alatt elment, tudtam, hogy a kamaszfiúk 3-4 menetre is képesek. Arcomról lassan csöpögött a mellemre spermájának maradéka. Peti önelégült arccal merült el a látványban. A fényképezőgépéért nyúlt.
- Meg ne próbáld! - szóltam rá erélyesen.
- OK-OK! - válaszolta szinte mentegetőzve.
Pár szexi kép belefér, de azért pornósztár nem vagyok. Már csak az kéne, hogy egy ilyen “cum-on-her-face” kép felkerüljön rólam a netre.
Vettem egy zsepit az asztalról és akkurátusan letörölgettem magam.
- Készen állsz a második menetre? - kérdeztem türelmetlenül
- Azt hiszem igen.- pihegte csillogó szemmel.
Letérdeltem elé. Kezembe vettem a farkát. Még mindig duzzadt volt, de nem kemény, tiszteletet parancsoló súlya volt. Szépen tisztára nyaltam. Simogattam, az arcomhoz nyomtam, odabújtam hozzá mint kislány a plüss macijához. Éreztem amint másodpercről másodperce tér vissza belé az élet, növekszik, keményedik. Újra a számba vettem és próbáltam benyelni belőle amennyit csak bírtam. Felnéztem Petire. Tekintete szinte felfalt. Szerette volna élete végéig memóriájába vésni a látványt. Rámosolyogtam, de a farka annyira kitöltötte a számat hogy valószínűleg csak egy grimasz lett belőle. :) Puncim már a fotózás közben jelezte, hogy nagyon is kedvére lenne egy ilyen pajszert befogadni. Nedves volt mint a Százraz-tó partja. Nehezen tudtam megállni hogy ne nyúljak magamhoz miközben szoptam ezt a szépség díjas faszt. Próbáltam annyi nyállal dolgozni amennyivel csak bírtam. Éreztem, hogy Peti egy pillanatig sem veszi le a tekintetét rólam. Mélyen a szemébe néztem és úgy folytattattam. Még pislogni is elfelejtett annyira lenyűgözte a látvány ahogy a véreres szerszáma ki-be csúszkált a számban. Itt volt az ideje, hogy bevessem legkevésbé sem titkos fegyveremet, a cicimet.. Teljesen a lábai közé térdeltem és elkezdtem a melleimmel a farkát masszírozni. Szépen a melleim közé illesztettem a dákóját és összeszorítottam. Fel-le csúszkáltam a péniszén. Ha ez lehetséges ettől még keményebb és nagyobb lett. Miközben a cickóimmal kényeztettem, a számba csúsztattam a makkját. Már többször élveztem a mellbe-kuki gyönyöreit, de ennyire még soha nem izgultam fel tőle. Korábbi partnereim méretei nem tettek lehetővé ilyenfajta mozgás szabadságot. Az átlagos méretű péniszek szinte elvesztek a hatalmas melleim között. Minden egyes mozdulattal nőtt az élvezet, már nem tudtam visszatartani a kéj hangjaimat. Halkan nyögdécseltem, hörögtem, már amennyire ez lehetséges tele szájjal. Peti felhúzott szemöldökkel nézett rám. Annyira zavarba jöttem a tekintetétől, hogy azonnal abbahagytam a szopás-dugást. Arcomat eltakarva szégyellősen vihorásztam zavaromban. Ő is nagyon nevetett. :) Nem voltam szégyellős a szexben, soha nem fogtam vissza magam, de most én is meglepődtem.
Bugyim még mindig rajtam volt. Változtatnom kellett ezen a tarthatatlan állapoton!
Felálltam és őrjítő lassúsággal kicsusszantam a bikini alsómból. Teljesen összezárt lábakkal álltam, a csípőmet hátrabillentve. Így szinte semmit sem láthatott Peti a puncimból. Jó érzés volt húzni szegény fiút. Meresztette a szemét hátha megpillanthatja a nunimat. Nagyon szerettem a puncimat. Sok örömet szerzett már nekem és én törődéssel háláltam meg neki. Kényesen ügyeltem a nyuszikám ápoltságára. Szerintem a legtöbb lány az arcával nem foglalkozik annyit, mint én a puncimmal. Teljesen szőrtelen vénuszdombom szolidan emelkedett ki az alhasam síkjából megindítva punci vágatom vonalát. Feszes nagyajkaim teljes egészében takarták aprócska kisajkaimat. Nagyajkaim bársonyos rózsaszín bőrét gondosan ápolt selymes szőr fedte. Egy centire hagyott punciprém szépen keretbe foglalta nunimat. Szerettem ezt a fazont, nem sok lánynak van ilyen. Felül teljesen kopasz alul fazonírozott bundával. Összezárt lábakkal is mindig volt kis rés a combjaim között szabadon hagyva ajkaim domborulatát a férfi és női tekintetek előtt. Fiúk imádtak a lábam közé bámulni amikor bikiniben vagy jóga naciban voltam . Mintha próbáltak volna áthatolni a textilen a tekintetükkel, hogy láthassák a csúnyámat :)
Peti még mindig kanapén ült hátradőlve, a farkát verve. Gyönyörű látványt nyújtott ahogy óriási fitymája csúszkált fel-le a kapitális makkján. Ott álltam előtte anyaszült meztelenül, már nem pucsítottam, mindent láthatóvá tettem számára. Megfogta kezemet és közelebb húzott magához. Vére szemügyre vehette közvetlen közelről az áhított dombocskáimat.
- Meseszép suncid van!
- Köszi! A suncim ugyanezt gondolja a farkadról. - válaszoltam neki ellenállhatatlan mosollyal az arcomon.
- Csinálhatok róla képeket?
- Talán majd legközelebb. - válaszoltam, nyitva hagyva a lehetőséget mindkettőnk számára az ismétlésre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.51 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2017. 07. 14. péntek 02:41
Remek,jó írás.
#5 cscsu50 2017. 06. 26. hétfő 19:17
nagyon jó
#4 Niki91 2017. 06. 26. hétfő 15:00
Mint már a másik történetemnél írtam, most a régebbi írásaimat fogom feltölteni, amiket már ismerhettek egy másik oldalról.
Idővel lesznek újak is.
#3 veteran 2017. 06. 26. hétfő 14:28
Ismétlés,1 pont.
#2 Andreas6 2017. 06. 26. hétfő 07:36
Nem rossz. Mik azok az újak? Csak nem az UJJAIDRÓL beszélsz?? Azok viszont nem ÚJAK, egyidősek veled!
#1 Törté-Net 2017. 06. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?