A+ A-

A változások kora

Régóta nem élünk már együtt a (volt) feleségemmel.
Azt hiszem, hogy a mai, sivár intim életem – annak hiánya – éppen eme sajnálatos körülményre vezethető vissza!
Hogy miért nem élünk együtt?
Annak több oka is van.
Leginkább az, hogy későn eszméltem fel, hogy mit veszíthetek!
Mert voltak figyelmeztető jelek a házasságunk ideje alatt, ami az intim együttléteket illeti. A házasságunk 10-ik évfordulója tájékán kezdődtek a problémák. Akkoriban kezdődtek a nagy változások, az egész világ kifordult a sarkából, egy-két év alatt megszűnt körülöttünk az addig ismert világ, és egyszerre ott találtuk magunkat a nagy, szédítő, részegítő szabadságban!
Jó pár éven keresztül szinte semmi sem volt tilos! A mai, agyonszabályozott, és törvényekkel körülbástyázott társadalmunkban elképzelni sem lehet, hogy akkoriban miféle szabadságban volt részünk!
Az emberek egyszerre megszabadultak évszázados láncaiktól, amelyek a szó átvitt értelmében is egyfajta börtönbe zárták örök időkre még a gondolatainkat is, és minden idegszálunkkal, zsigereinkkel csakis a munka, a robot, a váltott műszak volt az, ami az osztályrészünk lehetett!
De ennek vége szakadt hirtelen, és eljött a nagy szabadság…
Leginkább a szexuális szabadság volt az, ami szembetűnő volt, egyfajta forradalom zajlott akkoriban. A nemrég még tiltott, külföldről becsempészett pornókazetták immár hivatalosan is párszáz forintért kölcsönözhetőek voltak, nem kellett Bécsbe menni egy igazi „klasszikusért”!
Ez a nagy szabadság – inkább szabadosság – teljesen átalakította az emberek egymás közötti viszonyait, főleg a családokon belül!
Megváltoztak a „szereposztások” is: az eddigi hagyományos, feltétlen férfidominancia helyett a nők szerepe meghatározóbb lett a családban! A munka világának átalakulásával az addigi családanya szerepére kényszerített nők immár előrébb léptek: gyakran családfenntartóvá váltak, hisz a szövőgyárak, szerszámműhelyek, szűk, sivár raktárak mélyéről egyszerre csak elegáns, tágas, üvegajtós irodákban találták magukat, kis szűk kosztümökben tipegtek, a főnökük is immár nem a bugris „részlegvezető elvtárs”, hanem a marketing-vezető.
Bizony-bizony, a nők felszabadultak évszázados „asszonyiállat” szerepük alól alig néhány év alatt, és ezt a háttérbe szoruló – a valamikori munkásságot jelentő – férfitársadalmunk nehezen viselte.
A nők hamarabb illeszkedtek a legújabb trendekbe, és ez teljesen felborította a családok eddigi életvitelét!
A nők új szexuális szokásokat kezdtek felvenni, amit a férfiak nem értettek, holott eleinte nyilván ők voltak, akik egymásnak kölcsönözve nézegették a „jobbnál jobb” videó-kazettákat!
De az én feleségem, az mégis csak más!
Tényleg: miért is más?
Talán ő nem nőből van?
Vajon ha én gerjedek egy jó kis dögös-bögyös szőke macára, akkor az én drágalátos nejem miért is nem gerjedhet egy-egy, a képen látható rosszfiúra? Vagy esetleg többre is?
Nem értettük ezt mi akkor, túl éretlenek voltunk ezekhez a változásokhoz, hisz több évtizednyi kulturális lemaradásban voltunk akkor a mértékadó nyugati köröktől, legalábbis szexuális téren.
És persze, a nők hamarább asszimilálódtak az új környezethez, mint mi, férfiak!
Talán ezek a körülmények is vezethettek a mi válásunkhoz!
A nejem (nevezzük Jutkának) – egyszer hazajött azzal, hogy felmondtak neki, és hogy tanfolyamra fog járni! Ezután nekem itthon több dolgom lesz, segíthetnék mosogatni, meg miegymás.
Na, szépen vagyunk, gondoltam!
Eleinte jó volt, mert több időt tölthettünk végre együtt! Olyan volt, mintha 10 év után nászútra mentünk volna, csak itthon! Nem volt olyasmiben részünk eddig, hogy csak úgy nem kelünk fel az ágyból mondjuk kedden, és amikor a gyermekek iskolába mentek, akkor visszafeküdtünk, folytatva az este félbe maradt dolgokat!
De ahogy mondtam, a dolgok megváltoztak!
Akkoriban kezdett nálunk is minden megváltozni!
Elkezdett üzletkötő tanfolyamra járni, heti két-három alkalommal. Először is a ruhatárát kezdte lecserélni, ami nem kis feladatot jelentett, hisz meg kellett felelni az üzleties megjelenésnek, ami elég kemény kihívás volt az addigi munkába járáshoz berendezkedett ruhatárunknak.
Szóval, el kezdte hordani a szűk, testhezálló, és főleg egyre rövidebb kosztümöket, természetesen harisnyával. Ez nem zavart különösebben, hisz kimondottan kiemelte a szép, formás lábát!
Aztán jöttek az Av.n kollekciók, a fürdőszobában az én egyetlen borotvámat alig találtam meg.
- Kezdesz úgy kinézni, mint egy ribanc! – mondtam egyszer neki, de ő ezt mintha bóknak vette volna, és tovább fényezte a száját!
Megvallom, nekem is kezdett egyre inkább megindulni a fantáziám, amikor egy-egy ilyen „előkészület” során kellően kiemelte a szájfényt, a megszokottnál élénkebb színben!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.24 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 genius33 2016. 10. 2. vasárnap 17:34
Nekem nem jött át.
#10 sipospista 2016. 09. 30. péntek 20:03
Elmegy
#9 sunyilo 2016. 09. 28. szerda 19:46
Ez egész jó.
#8 vakon54 2016. 09. 27. kedd 14:51
Jooó ez! 10 pont!
#7 deajk2008 2016. 09. 27. kedd 12:14
elment ez nekem most 6p lett folytasd...
#6 listike 2016. 09. 27. kedd 09:39
Nagyon nem tetszik.
#5 zsuzsika 2016. 09. 27. kedd 08:03
Gyenge.
#4 veteran 2016. 09. 27. kedd 07:36
Akár igaz is lehetett.
#3 feherfabia 2016. 09. 27. kedd 06:34
Gyenge!
#2 A57L 2016. 09. 27. kedd 06:27
Közepes történet.
#1 Törté-Net 2016. 09. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?