A+ A-

Játékaink avagy hogyan színezzük ki a hétköznapokat

A fantázia jó dolog, de egy idő után kevés lesz. Így volt ez nálunk is. Több mint 10 éve vagyunk együtt a párommal, jól megértjük egymást minden téren, a szex szintén fantasztikus, már a kezdetektől. Mindig is úgy gondoltuk, hogy a jó szex a jó kapcsolat alapja ezért sok mindent kipróbáltunk. Erotikus fehérneműt, segédeszközöket, különféle pózokat, a párom azt is szereti, ha szex közben beszélek hozzá. Mit szeretnék, hogyan csinálja, előjöttek kulonféle fantáziaképek is. Már nem is emlékszem melyikünk dobta fel a témát, hogy mi lenne, ha bevennénk egy nőt. Mindketten tudtunk, hogy szívesen kipróbálnám a szexet egy másik nővel, de még soha nem volt rá alkalmam. Így indult, hogy keresni kezdtünk, először csak egy velem egykorú csajt. Aztán rá kellett jönnünk, hogy nőt találni, és főleg olyat, aki mindkettőnknek megfelel, nagyon nehéz. Így megbeszéltük, hogy megpróbálunk inkább párt keresni. A legnagyobb meglepetésünkre a Sors összehozott bennünket egy fantasztikus házaspárral. Eleinte csak írogattunk, aztán web kamerán keresztül meg is néztük egymást. Mármint, hogy hogy is nézünk ki, tényleg ők vannak-e a képeken. És nagyon megtetszettünk egymásnak. Judit nagyon szimpatikus, 35 éves nő, divatos, vállig érő, szőke hajjal, zöld szemekkel, látszott rajta, hogy nagyon ad magára. Éreztem az erotikus kisugárzását, és hogy o is imádja a kulonféle játékokat. A férje Gábor, egy magas, sportosan vékony, barna hajú és kék szemi férfi, amolyan férfiasan jóképű 40-es. Ő is megtetszett, és ő sem rejtette véka alá, hogy szimpatikus vagyok neki. Néhány napig sokat beszóltunk, írogattunk, aztán pénteken megkérdezték nincs-e kedvink találkozni. Én épp a havi kényszerpihenőmet szenvedtem, ezért csak egy kávé és beszélgetés lett belőle. Mivel kétórányira laktak tolunk, megbeszéltük, hogy félúton az egyik kisvárosban ülünk be egy kávézóba. Ők értek oda hamarabb, és mikor beléptünk a férjemmel, láttam, hogy jó alaposan végigmértek bennünket, és tetszett nekik, amit láttak. Leültünk, beszélgettünk, sokat nevettünk, kikérdeztük egymást, ki mit szeret, hogy is jött az ötlet, ki hogy fogja fel ezt a dolgot, és hogy mi hogyan képzeljük el ezt az egészet. Mi még csak kezdők voltunk e téren, de ők már részt vettek néhány ilyen buliban, így kíváncsian hallgattuk a beszámolóikat. Mikor már hazafelé tartottunk a párommal, megbeszéltük, hogy szimpatikusak, megvan a kellő összhang, így belemegyünk a játékba.
Egy héttel későbbre beszéltük meg a randit, náluk. A délután készülődéssel telt, zuhany, hajmosás, borotválkozás, smink, és a fehérnemű. Judit kijelentette, hogy vacsorára vár bennünket, így 6 körül már a házuk előtt álltunk. Akkor már éreztem, hogy kezdek feszült lenni. Kedvesen beinvitáltak, megvacsoráztunk, beszélgettünk, nevetgéltünk. próbálták oldani a hangulatot. De láttam rajtuk, hogy ok is idegesek, mert elmondásuk szerint még soha nem voltak ilyen fiatal párral, akik ennyire tetszettek volna nekik. Vacsora után leültünk a nappaliban, és akkor hasított belém a tudat, hogy ezután minek is kéne következnie. Bepánikoltam, nyirkos lett a tenyerem és enyhén szédülni kezdtem. Mintha a példás, konzervatívan nevelt családanya és a szexet imádó, kíváncsi nő összeveszett volna, hogy mit kéne tennem. A többiek látták a zavaromat, de akkor Judit felállt kézen fogott és bevezetett a hálóba. Kedvesen megkért, hogy feküdjek le és próbáljak lazítani.
Finoman masszírozni kezdte a vállam és a nyakam. Puha és nőiesen kicsi kezei voltak, gyengéden masszírozta és simogatta a hátam és a nyakam, néha beletúrt a hajamba is. Éreztem, ahogy az idegességem alábbhagy és élvezni kezdtem a kényeztetést. Pár perccel később megéreztem, ahogy belecsókol a nyakamba, aztán még egyszer, és mivel nem tiltakoztam, nem is hagyta abba. Éreztem, hogy száguldozni kezd az ereimben a vér és hangosan felsóhajtottam. Aztán megfordultam és azonnal szájon csókoltam. A nyelveink először csak ismerkedtek, aztán egyre hevesebben csókoltuk egymást. Mindkettőnk pulzusa felgyorsult és hangosan sóhajtoztunk. Mikor felnéztem megláttam, hogy a párjaink az ajtóban állnak és bennünket néznek. Elnevettük magunkat és folytattuk a játékot. Csókolóztunk és közben lassan le is vetkőztettük egymást. Már alig bírtam magammal, ezért átvettem az irányítást. Régóta fantáziáltam arról, hogy kényeztettek egy másik nőt és végre adott volt a lehetőség. Végigcsókoltam a nyakát, a dekoltázsát, kiszabadítottam a melleit a melltartóból és felváltva nyalogattam és szívogattam a mellbimbóit. Nagyon élvezte, halk nyögései betöltötték a szobát és kérte, hogy ne hagyjam abba. Aztán lejjebb csúsztam, megsimogattam bugyin keresztül és éreztem, hogy nagyon nedves. Először csak félrehúztam és körbenyalogattam, aztán nyelvemmel óvatosan megérintettem a duzzadt csiklóját. Hangosan felnyögött és a párjainkon láttam, hogy szinte isszák a látványt, ahogy Juditot kényeztetem. Gyorsan kiszabadítottam a bugyijából és nyalni kezdtem. Először csak finoman köröztem a csiklóján, aztán kezdtem begyorsítani.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.67 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 10. 22. vasárnap 07:04
Szívesen lettem volna az egyik pasi helyében.
#6 vakon53 2016. 08. 24. szerda 13:53
Feleségemnek és nekem tetszett-e írás 10 pont.
#5 veteran 2016. 08. 24. szerda 09:06
Remek,kár hogy egyedül vagyok itthon.
#4 zsuzsika 2016. 08. 24. szerda 07:09
Jól megírt történet.
#3 A57L 2016. 08. 24. szerda 04:39
Szép és jó történet.
#2 sunyilo 2016. 08. 24. szerda 00:07
Nagyon jó, én is megéheztem...
#1 Törté-Net 2016. 08. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?