A+ A-

Soha ne mondd hogy soha

Nagyon gyorsan és könnyedén elintézett egy nyugis és biztonságos helyet ahol nem ismernek minket és nem is zavar senki.
Amikor a szobába léptünk zavarba kellett volna lennem de nem így volt. Nem érdekelt semmi csak az hogy minél hamarabb érezzem Őt.Elkapott, magához megölelt megcsókolt és csókolózva baromi türelmetlenül vetkőztettük egymást.Rég nem voltak az erogén zónáim bekapcsolva így most a simogatásától és a forró szájától úgy éreztem elolvadok.A melleimről sokáig annyit észleltem hogy zavarnak a szabad kilátásba ha lefele nézek :) de az izmos mégis finom keze masszírozásától rádöbbentem hogy eddig elhanyagolt erogén zónáim vannak ott is.Ahogy a mellbimbóm harapdálta, nyalogatta édesen kínzó villámok cikáztak le az ölembe.Úgy gondoltam ideje az édes kínzást visszaadni.
Leültem az ágy szélére és az orrom előtt ágaskodó gyönyörű szép farkát kezdtem el a ruháktól megszabadulva, végre szabadon nyalogatni, szopogatni, még jobb volt így látni és érezni mint a kocsiba.Hallgattam ahogy kéjesen sóhajtozik és éreztem hogy ha ez egyáltalán lehetséges még tovább duzzad és vastagszik a farka.Átsuhant az agyamon hogy hogy fog Ő beférni a régen üzemen kívül helyezett, szűk puncimba? De nem érdekelt mert tudtam hogy bízhatok benne és nem fog fájdalmat okozni, akartam őt és
nem bírtam tovább, én húztam le az ágyra, úgy éreztem megőrülök, felrobbanok ha nem lesz végre bennem nanoszekundumok alatt.Egy olcsó ponyvában olvastam a sürgető vágy nevetségesnek tűnő kifejezését nah abban a pillanatban rájöttem hogy bizony van ilyen.
Mikor fölém könyökölt láttam hogy méregzöldé sötétült az egyébként aranybarna szeme, ebből és a márványszoborrá merevedett farkából még rutin híján is kitaláltam hogy piszkosul visszafogja magát.
Rémlik hogy a vágytól hogy érezzem már szinte magamon kívül suttogtam hogy gyere, gyere...
De Ő még kínzott picit.
A makkal simogatta a csiklóm ami ekkor már olyan sikamlós volt hogy kori pályának is jó lett volna, picit, finoman paskolgatta is a farkával a puncim amitől úgy éreztem hogy megveszek.Kiszáradt a szám és szerintem biológiai csodaként minden vérem a puncimba lüktetett.
Végül megkegyelmezett és nagyon óvatosan betolta a farkát.
Tövig. (Legott el is neveztem a puncim magamban szűk de rugalmas feneketlen űrnek:))
De félre a tréfával, amit éreztem az egyszerre volt elégedettség érzés hogy uhhh végre, és türelmetlenség hogy ohhh még és még...
Ahogy elkezdett bennem finoman lassan mozogni egy pillanatra belém villámlott a gondolat hogy mi van ha túl szűk vagyok? ha neki nem jó?
(Nőből vagyok, nem tudok én se hülye kérdések nélkül ellébecolni, lássuk be.)
A gondolatot egy pillanat alatt el is hessegettem amikor ránéztem az arcára, hála az égnek nem egy pókerarcú pasi, így láttam a színtiszta élvezetet rajta.
Ezt leírva azon mosolygok hogy még a visszaemlékezéstől is nedves lesz a puncim :).
Akkor ott, valami hihetetlen öröm töltött el hogy nem csak én élvezem hogy bennem van hanem Ő is.
Ahogy egyre gyorsabban mozgott fura feszültség kezdett a puncimba, az ölemben gerjedni, minden lökéssel halmozódott ez a feszültség és nem tudtam mi lesz a vége de akartam, azonnal.Felnéztem rá és rádöbbentem hogy hatalmas önuralommal tartja vissza magát attól hogy elélvezzen, felnyúltam a vállát és a nyakát simogatva, suttogva kértem hogy ne tartsd vissza magad, kérlek, gyere élvezz belém.
Ahogy ezt kimondtam én el is élveztem de ez a szó nem fedi a valóságot, felrobbantam lengő bordától-combtőig, csillagszóró-t játszott minden idegszálam, porcikám.Nem emlékszem hogy mennyire kiabáltam, sikítoztam, de hogy nem voltam csendben az tuti.(Mikor később megkérdeztem tőle csak mosolygott, úgyhogy valószínűleg fülsiketítő lehettem :))
Az atomszintig megrázó orgazmusom után jött a meglepetés, Ő nem élvezett el, (piros pont az emberfeletti önuralmának) hanem azt mondta hogy térdeljek fel elé mert szeretne hátulról is jól megdugni.
Örömmel tettem eleget mert ez volt addig az egyetlen kedvenc pózom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.68 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2016. 06. 3. péntek 05:21
elmegy
#8 sunyilo 2016. 05. 31. kedd 20:29
Folytasd...
#7 vakon53 2016. 05. 31. kedd 12:18
Ellehetettolvasni.
#6 papi 2016. 05. 31. kedd 08:14
Elmegy.
#5 veteran 2016. 05. 31. kedd 07:58
Nem tetszett.
#4 feherfabia 2016. 05. 31. kedd 06:16
Közepes!
#3 A57L 2016. 05. 31. kedd 04:27
Nekem nem jött be,nem tetszett.
#2 joozsi 2016. 05. 31. kedd 03:55
Rövid, de jó.
#1 Törté-Net 2016. 05. 31. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?