A+ A-

Emily büntetése

A bőrszínüktől eltekintve David és Curtis akár ikrek is lehettek volna. David 170 centi magas, nagyon sötét hajú és fekete szemű. Curtis 180 centi magas, mogyoróbarna hajú és barna szemű. Mindkettőjük bőre vékony, keze erős, testalkata sportos. Mindkettőjükkel a Craigslisten jöttem össze, úgy egy év eltéréssel.
David levelezőtársat keresett. Barátokká és szeretőké váltunk. Elég dögös pasas, az egyetlen, akinek teljesen az uralma alá tudom engedni magam. Bízok benne, ő pedig imád engem. Ettől oly csodás a szexuális életünk.
Curtis olvasta egy történetemet, és írt nekem. Chatelni kezdtünk, és aztán szexchatbe bonyolódtunk, amitől el is élveztem egy éjjel. Erről is írtam egy történetet. Ezután hamar elfajultak közöttünk a dolgok. Végül muszáj volt találkoznom vele, hogy megtudjam, a valóságban is olyan felvillanyozó-e a csókja, mint online.
Az volt.
Egy felvonó tetején találkoztunk a Triangle Square-en, késő szombat este. Már előre felkészítettem Curtist, hogy ne is köszönjön, csak csókoljon meg. Pontosan követte az utasításaimat.
Az a csók bizsergető volt. Amikor vége volt, megfogtam a kezét és az autóhoz vezettem. Mondani akart valamit, de az ajkára tettem az ujjam és megráztam a fejem. Nem kellett nagyon győzködnöm. Csak ennyi kellett, és vihettem is haza.
A lakásomon rögtön az ágynak estünk. Minek is vesztegettük volna az időt? Tudtam, mit akarok, nem voltunk már gyerekek. Ebből az éjszakából is született egy történet, a mostani sztori nem is erről fog szólni. Hanem arról, hogy mi történt azután.
Azt ígértem Davidnek, hogy minden péntek este hétkor megjelenek nála. Felkészülök az utásításainak megfelelően, amiket szerda délután ötig kapok meg. És péntek este héttől szombat reggel hétig azt tehet velem, amit csak akar. Tudta, mi az, amit már nem bírok, és ezt tiszteletben is tartotta. A határokon belül nem is kellett semmit kérdeznie. A másik ígéretem szerint ha összejövök valaki mással, elmondom neki. Ez eddig még nem történt meg.
Miután hétfő reggel Curtis elhagyta a lakásom, írtam Davidnek egy üzenetet: “Megtörtént.” Ennyi. Tudta, hogy ez azt jelenti, hogy találkoztam valakivel, akit online ismertem meg, és hogy lefeküdtem vele.
Több óráig nem válaszolt. Ideges és szomorú lettem.
Végül ezt írta:
“Pénteken megkapod a büntetésed. Addig ne keress.”
Jól éreztem: ő is szomorú volt. És most ezen fogok aggódni négy és fél napon át.
A szerda délutáni emailtől megkönnyebbültem. Bármi legyen is az instrukció, legalább fogadni fog pénteken.
Meglepetten olvastam, hogy a lista rövidebb volt, mint máskor:
- Csak harisnya, öv, tanga, áttetsző melltartó és magassarkú legyen rajtad. Fekete.
- Legyél teljesen csupaszra borotválva.
- Hozd a pasid
- Ha mindez nem teljesül, ne keress többé.

A francba. Meg kell győznöm Curtist, hogy velem tartson.
Felhívtam, és elmondtam neki mindent. Már tudott Davidről, és a megegyezésünkről. El is fogadta, úgyhogy nem ez volt a nehéz rész. Elmondtam David követelését, és ekkor ért a nap második meglepetése. Azt hittem, könyörögnöm kell majd, de Curtis csak ennyit mondott:
- Rendben. Jó ötlet.
Az is volt.
Péntek este hatkor Curtis értem jött. Teljesen fel voltam csigázva. Két napja nem volt orgazmusom (ezt David követelte meg az összejöveteleink előtt). Alig ettem és aludtam. Curtis és én is be voltunk indulva, de izgultunk is. Megkértem, hogy masszírozza meg a vállam, hogy ne legyek annyira feszült.
A díványon ült összezárt térdekkel, én meg az ölében ültem. Az ujjai munkához láttak, amitől tíz perc alatt szinte teljesen ellazultam. Amikor felálltam, mindketten elnevettük magunkat. Annyira be voltam indulva, hogy a nadrágján egy kis nedves folt maradt utánam.
Ideje volt indulni. Magamra vettem egy kabátot és az autóhoz mentem. Örültem, hogy Curtis vezet. Annyira a gondolataimba merültem, hogy valószínűleg rosszfelé mentem volna.
David lakása felé Curtis feltett pár kérdést. Mit várok az estétől? Lehet, hogy David megüti őt? Mit szeretnék, mit tegyen, ha így lesz?
Nem volt túl sok válaszom.
- Nemigen fog megütni. De ha mégis, állítsd le. Egyébként pedig csak tedd, amit mond. És bármit is tenne velem, ne akarj közbeavatkozni. - Próbáltam nyugodtabbnak tűnni, mint amilyen valójában voltam.
Amikor megérkeztünk, a bejárattól csak jónéhány autónyira tudtunk megállni. Hátradobtam a kabátom. David azt szerette, ha nem takarom el magam, mikor hozzá érkezem. Ez azt jelentette, hogy ma este fehérneműben kellett hat métert nyilvánosan megtennem. Nem érdekelt. Csak be akartam menni, hogy mielőbb túl legyek rajta. A feszültség rosszabb volt bármilyen büntetésnél. A kapualjhoz siettem. Curtis mögöttem jött, idegesen figyelve, hogy lát-e valaki.
Kézenfogtam, és becsengettem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.49 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Pavlov
2016. 11. 30. szerda 01:46
Azért köszi smile Válaszolok rá!
#10 Rinaldo
2016. 06. 21. kedd 10:43
gyenge. Válaszolok rá!
#9 Pavlov
2016. 03. 26. szombat 13:36
Köszi! Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2016. 03. 23. szerda 23:24
egész jó Válaszolok rá!
#7 veteran
2016. 03. 21. hétfő 14:17
Nem az én műfajom. Válaszolok rá!
#6 Pavlov
2016. 03. 18. péntek 22:04
Köszi! Válaszolok rá!
#5 papi
2016. 03. 18. péntek 20:59
Nem rossz. Válaszolok rá!
#4 Pavlov
2016. 03. 17. csütörtök 20:16
Köszönöm a dicsérő szavakat! Válaszolok rá!
#3 zsuzsika
2016. 03. 17. csütörtök 14:27
Nem a kedvenc műfajom az S/M. Válaszolok rá!
#2 A57L
2016. 03. 17. csütörtök 03:36
Rég olvastam tőled,de továbbra is magas színvonalon írsz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 03. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!