A+ A-

Az egyezség

Sziasztok! Folyamatosan olvasva az oldalra beküldött történeteket, úgy gondoltam, próbálkozom én is eggyel. Várom az építő és nem építő jellegű kritikákat!
December volt, zord téli este, kinn hóvihar tombolt. Péter felkelt a fotelból, odasétált az ablakhoz és csodálattal nézte, ahogyan a fehér pelyhek mindent beborítanak. Az órájára nézett: még hat óra sincs, de már sötét van – gondolta. A találkozót hétre beszélték, meg addig még van egy órája. A kandallóhoz lépett, meggyújtotta az előre bekészített fahasábokat. Perceken belül vidáman lobogott a tűz, melegséget csempészve a hideg estébe. Készített egy teát, kevert bele pár korty sherryt, hogy kellemesebb íze legyen és elhelyezkedett kedvenc karosszékében. Miközben kortyolta a teáját az este további részén gondolkodott. Szüksége van erre egyáltalán? Miért teszi ezt? 31 évesen, sikeres karrierrel erre van szüksége? Hiszen mindene megvan ami az ő pozíciójában csak lehet. Nem értette saját magát, de nem is volt ideje végiggondolni ezt az egészet, mert csöngettek. Kényelmesen feltápászkodott a székből, időközben kiürült poharát az asztalra tette, még egy fahasábot lökött a tűzre és az ajtóhoz indult. Közben még egyszer, már-már türelmetlenül szólalt meg a csengő. Elfordította a kulcsot és szélesre tárta az ajtót. A szeme elé táruló látvány meglepte: kifejezetten csinos, 27 év körüli, vállig érő vörös hajú lány állt vele szemben.
- Szia, fáradj be! – invitálta vendégét Péter.
- Hello! – köszönt a lány és határozott mozdulattal előre lépett. – Marcsi vagyok, de ezt már tudod. Lesegítenéd a kabátomat? – kérdezte közvetlenül.
Miközben Péter a lány háta mögé lépett és a lány bokájáig érő hosszú kabátot fogta a kezében megfigyelte, hogy a kis drapp miniruha alatt, ami lány karcsú testét borította, nem domborodott fehérnemű körvonala.
- Egy italt? - kérdezte a fiú, miközben a sejtelmesen megvilágított nappaliba értek.
- Köszönöm, igen. Csak ne legyen túl erős, válaszolt Marcsi és a kényelmes bőr kanapéra huppant. Megvárta, míg a fiú is elhelyezkedik és folytatta:
- Térjünk a tárgyra! Amit nyújtok neked, az nem mindennapi élmény lesz, de nem is olcsó, ezt tudnod kell. Ha gondolod, itt maradhatok egész éjszakára is, viszont ez magasabb kategória. Egy feltételem van: nem csókolhatsz meg!
Péter gondolkodott egy keveset, majd így felelt: - Rendben van. Az éjszakát még meggondolom. Ha gondolod lezuhanyozhatsz. Megmutatom a fürdőszobát.
Marcsi már a zuhany alatt állt, hagyta magára engedni a vizet és közben azon gondolkodott, hogy miért teszi mindezt: kedvtelésből, vagy szüksége van a pénzre? Maga sem tudta a választ, de a lelek mélyén nem is szerette volna tudni. Hirtelen hideget érzett a hátán, valaki elhúzta a zuhanykabin ajtaját. Megfordult és Pétert látta maga előtt immár anyaszült meztelenül.
- Gondoltam elkezdhetnénk, ha úgyis én diktálok! – és ezzel hajolt is volna a lány vízcseppektől gyöngyöző ajkaihoz, hogy lecsókolja a pajkosan lefelé gördülő vízcseppeket, ám a lány hirtelen elfordította a fejét:
- Nem csókolhatsz meg! Így egyeztünk meg!
Péter megtorpant egy pillanatra, és ügyesen kikerülve a lány száját, annak nyakát kezdte el finoman csókolgatni. Bal kezével összefogta a vörös fürtöket, jobb kezével simogatta a lány nyakát és szájával követte a keze nyomvonalát. Percekig elidőzött a karcsú vállakon, kihasználva a lehetőséget, hogy minden egyes apró pontját csókokkal borítsa el. Ezután kezdett el csak a mellek irányába kalandozni. Kis, formás keblei voltak Marcsinak és Péter kezeinek és szájának áldozatos munkája révén szinte önálló életre keltek. A férfi először a mellek külső részét simította és csókolta és fokozatosan haladt befelé. A bimbó körüli kis világosbarna udvarnál hosszabban elidőzött, majd finoman megérintette nyelve hegyével a már ágaskodó bimbót. Hajtotta a felfedezés vágya, de szándékosan nem sietett, szeretett volna örömet okozni a lánynak, még ha megállapodás is volt kettejük között. Elérte célját, mert Marcsi halkan felsóhajtott, kezét Péter tarkójára tette, és simogatni kezdte kis erőkifejtéssel jelezve, hogy haladhat lefelé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 cscsu50 2016. 02. 17. szerda 20:00
Folytasd!
#12 rockycellar 2016. 02. 17. szerda 08:22
jöhet a folytatása
#11 sunyilo 2016. 02. 16. kedd 21:22
Teljesen rendben van, folytasd.
#10 zsuzsika 2016. 02. 16. kedd 17:31
vakon53! Most ki fikázott?? Mindenki cask a vélenyémét írta le.Egyébként ha fikázni kellene valakit,akkor a "remek" helyesírásod miatt téged kellene.
#9 papi 2016. 02. 16. kedd 17:00
Nem rossz, felkeltetted az érdeklődésemet.
#8 veteran 2016. 02. 16. kedd 13:40
Kezdésnek jó.
#7 vakon53 2016. 02. 16. kedd 12:04
Mószkító, netörődjél a fikázókkal írjáltovább.
#6 zsuzsika 2016. 02. 16. kedd 09:34
Ilyen formában befejezetlen.
#5 cvirag 2016. 02. 16. kedd 08:56
Első írás? Figyelj oda a részletekre, hogy átéltebb legyen a helyzet. Vagy teremts extrém szituációt, ami önmagában izgató.
Átéltebb alatt azt értem, hogy például ha utalsz a fehérnemű hiányára, akkor használd is ki az ebben rejlő egyéb lehetőséget. A lányok nem szeretik, ha hiába vetkőznek előre így.
Vagy hogy orgazmus után nem fog ilyen finomkodva megkérni, hogy szeretkezz vele.
De persze folytasd, kíváncsi vagyok, mit talál ki a lány.
#4 listike 2016. 02. 16. kedd 06:56
Elsőnek nem rossz.
#3 feherfabia 2016. 02. 16. kedd 06:28
Tetszett! Folytasd!
#2 A57L 2016. 02. 16. kedd 03:23
Olvastam még tovább is.
#1 Törté-Net 2016. 02. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?