A+ A-

Trevor csónakja

Trevor és én még a középiskolából ismertük egymást. Kellemes meglepetés volt, hogy pár év múlva a főiskolán is egy csoportba kerültünk.
A fiú mindig is visszahúzódó volt, láthatóan kerülte a társaságot még suli után is. Szinte csak velem váltott egy pár szót néha napján. Emlékezetem szerint nem igazán érdekelte a sport, bár a testalkatán inkább az ellenkezője látszott.
A családjával a külvárosi folyó partján laktak, a papájának sok csónakja és hajója volt, amit gyakran bérbe adott turistáknak. A legnagyobb egy cirkáló, a kisebbek motor, és evezős csónak. Középiskolában az egész osztály elment csónakázni hozzájuk, kihajóztunk abba az öbölbe, ami a tengerbe torkollik. Nagyon tetszett, hiszen se addig, se azóta nem ültem csónakba. Talán ezért is örültem annak, hogy egy nap meghívott magukhoz a hétvégére. Nem tudtam, minek vegyem ezt a kellemes meghívást, reméltem, ő randevúnak szánta, bár ezt nem mondta. Nem akartam visszautasítani, mert a közelmúltban, ha egy srác randizni hívott, mindig diszkóba vagy moziba vitt, nagyon unalmas estéket töltöttem így el. Soha nem érdekeltek az ilyen programok. Ezért ezek a kapcsolatok elég rövid életűek voltak.
Trevor mindig más volt, mint a többi fiú. Csak ritkán beszélgetett velem, soha sem tolakodott, ezzel a meghívással pedig reményt adott arra, hogy megtudjam, milyen egy igazi randevú mozi, diszkó és hülye haverok nélkül, akik mindig zavarnak. Már középiskolában is feltűnt, de a nyugodt természete miatt nem igazán érdeklődtem iránta. Most viszont akármilyen csendes volt, nem lehetett nem észre venni egy ilyen jóképű fiút. A külsejét szinte minden lánynak tetszett a főiskolán, de ő egyik iránt sem mutatott túlzott érdeklődést. Ezért lepett meg a meghívása, de örömmel fogadtam el. A szüleimet néhány trükkel sikerült rábeszélnem, hogy nyugodtan elengedjenek.
Szombat reggel érkeztem meg Trevorék házához. Vittem magammal ásványvizet, szendvicseket és sült krumplit. Nem akartam üres kézzel beállítani. Trevor már az ajtóban állt, és egy hatalmas mosoly kíséretében invitált a házba. Egyenesen a hátsókertbe mentünk, ahonnan szép kilátás nyílt a folyóra. A part mentén a csónakok sorakoztak. Ahogy odasétáltunk egy új kajakot láttam meg, Trevor rámutatott:
- Ez a kedvencem.
Folytatta még tovább a csónakokról szóló ismertetést, de én csak őt figyeltem. Így sokkal jobban tetszett. Ahhoz képest, hogy nem mutatott semmi érdeklődést a sport iránt, izmos testről árulkodott a vékony trikó és a sort, amit aznap viselt. Napbarnított bőre, sötét szőke haja, és kék szeme volt. Amikor mosolygott, fehér, ápolt fogsor villant elő.
A bámészkodásom akkor ért végett, amikor mondandóját befejezve, kézen fogva a kajakhoz vezetett. Bemászott előttem, majd engem is besegített. Elmagyarázta még egyszer, hogyan kell használni. Elindultunk a folyás irányába, rövid időn belül egy erdős területre értünk. Áthaladtunk a sekélyebb részére a folyónak, ami inkább egy patakra emlékeztetett. A tűző augusztusi napon, hamar leégtünk mindketten. Kikötöttünk egy homokos parton. A rövid nadrágom csupa víz lett, ezért csak a sárga bikinim volt rajtam. Trevor a pólóját vette le.
Leterítettünk egy plédet a homokba. Megegyeztünk, hogy bekenjük egymás leégett hátát, de először megebédelünk, de nem igazán sikerült jóllaknunk, mert Trevor nagyon türelmetlennek tűnt. Átvillant az agyamon, talán el akar csábítani. A szándékán nem sokáig gondolkoztam. Úgy döntöttem, ha ő nem teszi meg az első lépést, akkor én minden büszkeségemet félre téve, tudtára adom az érzéseimet, bíztam benne, hogy nem utasít majd vissza.
Először ő akarta bekenni a hátamat. Nem is ellenkeztem vele, hasra feküdtem a plédre, és már éreztem is hideg tenyerét a vállamon. Finoman masszírozott, majd az ujjaival ?megszámolta? a csigolyáimat. A masszázs pár perc múlva átváltozott gyengéd simogatássá.
- Fordulj meg! ? kérte.
Teljesítettem a kérését, a hátamra feküdtem, s vártam a további érintéseket csukott szemmel. Csak akkor nyitottam ki a szemem, amikor a várva várt simogatás elmaradt.
- Mi a baj? - Kérdeztem.
- Csak a gyönyörű testedet nézem. - válaszolt, de még most sem a szemembe nézett, hanem a melleimet bámulta.
Finoman visszafektetett a plédre, és a nyakamat cirógatta, majd lejjebb csúszott, s a keze a hasamon időzött, finoman körberajzolta a köldökömet, majd bikinim vonalát. Láttam rajta, hogy nagyon kíván, a sorton keresztül kidudorodott a keményedő dorongja. A keze a lábam közé vándorolt, átadtam magam a vágynak.
- Élvezed? ? Kérdezte.
- Igen, nagyon. ? Válaszoltam. - Fantasztikus.
- Miért nem veszed le a fürdőruhádat? ? Kérlelt.
Hirtelen lerántottam a felsőrészt, majd szép, lassan letoltam a bugyimat is. Közben figyeltem az éhes férfi tekintetet, ami a feszes melleimre tapadt. Kérdően ránéztem, de szólnom nem kellett, mert hamar felugrott, és ő is megszabadult fölöslegessé váló ruhadarabjaitól. A szeme csillogott. Végig néztem meztelen testén. Férfias volt mindene.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.26 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 A57L 2018. 05. 26. szombat 09:09
Nem tudom,hogy mi ebben a jó.
#16 listike 2015. 10. 7. szerda 16:49
Szép volt.
#15 feherfabia 2015. 04. 18. szombat 05:40
egész jó!
#14 zsuzsika 2014. 12. 27. szombat 08:38
Jó.
#13 papi 2013. 08. 17. szombat 05:39
Nem rossz
#12 v-ir-a 2012. 12. 26. szerda 00:43
jó bizony smile
#11 genius33 2012. 09. 15. szombat 12:34
Jóféle smile
#10 Ildica 2002. 03. 18. hétfő 07:50
rc,ne is vegyél el,csak tégy magadévá!!:-))
#9 rc211 2002. 03. 17. vasárnap 13:02
Nem kell sietni azzal a házassággal gyerekek.
#8 Ildica 2002. 03. 17. vasárnap 07:12
Sequator,én má másodjára járok fősulira...:-)))
#7 Leone 2002. 03. 17. vasárnap 00:55
Ez már döfi!
#6 Fick 2002. 03. 16. szombat 20:41
A kurva életbe, ilyenkor annyira tudom irigyelni a szitut. Csak abban reménykedem,hogy a történet kitaláció: nem lehet valaki ekkora mázlista! :))
#5 Andreew 2002. 03. 16. szombat 08:55
Király a törénet! Sok ilyen és ehhez hasonlót szeretnék még olvasni!
#4 Wakil 2002. 03. 16. szombat 08:19
Ez IGEN! Régen olvastam ilyen jó történetet.
#3 Sequator 2002. 03. 16. szombat 02:20
szép szerelmi történet.. látjátok gyerekek ezért kell jol tanulni, hogy felvegyenek a főiskolára...
#2 Nobody 2002. 03. 15. péntek 19:05
Coooooool
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?