A+ A-

Kolléganő karácsonyra

Az éves céges karácsonyi buli délutánján korán leléptem, ahogy a többség, hogy felkészüljek az estére. Öltöny, egy elegáns ing, nyakkendő, amit egy céges rendezvény megkövetelt. Egy kollégánál melegítettünk, páran boroztak, mi whiskyztünk, de a lényeg, hogy mindenki elég jó hangulatba került mire odaértünk. Szerencsére a főnöki évértékelő beszédnek pont vége volt, így rögtön hozzáláthattunk a vacsorához. Közben elindult a zene, kis udvarias társalgás pár kollégával, tánc a kolléganőkkel, közben kis összesimulás és óvatos simogatás, ami az elfogyasztott bor mellé már elég könnyen jött mindenkinek.
Aztán jött Erika.
Pont a gyengém, vékony, mint a nádszál, minden porcikája az a finom törékeny nőiesség, pedig messziről nézve 180 centi mellett nem tűnik annak az elveszett teremtésnek. Mindenesetre tánchoz pont az ideális magasság. Már ötödik éve, minden karácsonyi partin eljárjuk ugyanazt a táncot, a zene ugyan más, de a mozdulatok visszatérnek. Pörgés, mosoly, kis belassulás, összesimulás de mire túl sok lenne újrakezdődik az egész. Rákérdez, hogy mennyivel, is vagyok fiatalabb nála, én vissza dobom a labdát: Mikor is születtél? 4 év különbség, nem sok, de nem válaszolok neki konkrétummal, csak tovább fecsegünk.
Néha már azt érzem, hogy túl jól simítja a testét hozzám, persze ez lehet csak véletlen, vagy az alkohol miatt érzem ezt. Azért 4-5 szám úgy telik el, hogy észre sem vesszük, pedig csak egyre kértem fel. A következő egy lassú, romantikus dal, nem is igazán értem, hogy egy céges rendezvényen miért játszanak ilyet, azért viszonylag kevés pár van, akik összebújásra legálisan kihasználhatják. Közben hozzám simul és a vállamra hajtja a fejét. Halkan dúdolja a dallamot, majd valamit a fülembe suttog. Én sem akarom elengedni, kicsit simogatom a hátát a lassú ritmusra, még szorosabban ölel, néha talán kicsit bele is borzong. A szám végén a bulinak is vége. Elmúlt 3 óra, a zenét lekapcsolják, fények fel, a szemnek elég bántóan, de ezt szóvá már senki nem teszi.
Együtt megyünk a ruhatárhoz és a közös taxihívás is valahogy magától jön. Mondjuk nem is taxival akartam menni, itt lakom pár utcára a helyszíntől. Bemondja a címet, majd elindulunk, a sofőr már szerencsére nem ránk figyel. Egymásra nézünk, elcsattan egy csók, nem kér senki magyarázatot. A sofőr közben valamit magyaráz az útvonalról, de nem is igazán figyelünk rá. Édes a csókja. Forró, puha ajkai szinte felfalnak, mint aki nem evett már napok óta. Vagy talán hónapok óta. A kabátgombok közt utat talál a kezem, most már kicsit bátrabban simogatom kis fekete miniruháján keresztül. Kerek csípője, mellei aprók, de kemények és formásak.
A harisnyán keresztül simogatom, már kölcsönösen egymás combtövénél járunk, amikor a taxis megáll, majd szól, hogy megérkeztünk. Kis zavartság, miért is nem az én címemet mondtam, hisz az van közelebb, de ha már így alakult, akkor menjünk fel hozzá, majd később hazamegyek egy másik taxival. A liftben néma csendben utazunk, de szinte izzik a levegő. Nehezen találja a kulcsát, de aztán bejutunk és már belülről kattan a zár. Kb két másodperc csend és sötétség alatt újraélem az elmúlt évek összes összenézését, félmosolyát.
Mohón markolok rá a mellére, miközben az előszobaszekrénynek döntöm. Úgy csókol, mint aki évek óta várt erre a pillanatra. Lassan haladok lefelé a kezemmel, simogatom az oldalát, a csípőjét, a fenekét. Aztán a combja jön, először kívül, majd fokozatosan befelé haladva egyre feljebb. Ahogy a vastag téli harisnyán keresztül a szeméremdombjához érek a kézfejemmel hangosan felsóhajt. Nem kell sok idő, már a harisnyát lefejtve, a bugyin keresztül simogatom. Közben a mohó csókok nem hagynak alább, másik kezemmel a mellét masszírozom, ő már a farkam simogatja az öltönynadrágon keresztül.
Nem kell kétszer mondania, hogy menünk a hálószobába. Az ölembe kapom és ismeretlenül is a jó irányba indulok el. Az ágyra döntöm és vízszintesen folyatjuk, amit az előbb függőlegesen kezdtünk el. Jobb kezemmel a felhúzott ruha alatt kikapcsolom a melltartóját, majd rögtön simogatni is kezdem. Pont tenyérnyi mellei vannak, apró bimbókkal, de szinte karcolják a kezem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2016. 01. 30. szombat 18:41
Átlagos.
#11 papi 2016. 01. 22. péntek 17:44
Egész jó
#10 feherfabia 2016. 01. 22. péntek 06:10
Tetszett!
#9 hairy_pussy 2016. 01. 22. péntek 05:37
nagyon jó történet 10p
#8 Ulysses 2016. 01. 21. csütörtök 21:04
Mint egy jó whisky. Tömény, intenzív, benne a megfoghatatlan eszencia, utána mégis kellemes érzések maradnak vissza. Szívesen olvasnám egy hosszabb történet jeleneteként!
#7 Tom Erotic 2016. 01. 21. csütörtök 20:59
Jó volt nekem tetszet
#6 sunyilo 2016. 01. 21. csütörtök 19:21
Ne a pontokat és a véleményeket nézd, hanem írj! Csak bátran.
#5 vakon53 2016. 01. 21. csütörtök 17:06
Netörődjél a lefikázókkal csak írjad a szavakat mondatokat csaktovább.

10 Pont!
#4 veteran 2016. 01. 21. csütörtök 11:02
Közepes.
#3 listike 2016. 01. 21. csütörtök 07:54
Olvastam már jobbat is.
#2 A57L 2016. 01. 21. csütörtök 05:12
Közepesnél erősebb,de lesz jobb is.
#1 Törté-Net 2016. 01. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?