A+ A-

Erzsébet 1-3. fejezet

Első fejezet: A felkészítés
- Erzsi! Ki az ágyból, vár a munka! - ébresztett édesanyám a tizenhatodik születésnapomon.
- Azonnal! - feleltem. Majd, mintha nem is reggel öt óra lenne sietősen készülődtem.
- A Gróf Úr a napokban idelátogat, az egész kastélynak csillognia kell! A bátyáid keze alatt már ég a munka!
- Már kész is vagyok, mehetünk! - indultunk el a cselédházból a tőle nem messze lévő kastély irányába.
Az idő, ezen a májusi kora reggelen sem volt hűvös, a későbbi kánikulára gondolva, jó lenne ebédig végezni a munkával. A tizennégy szoba, a hosszú folyosók és a rengeteg sok ablak ami ránk várt. Az emeletet kaptam én, édesanyám Júlia, pedig a földszinten szorgoskodott. Az ablakból kinézve az udvarra, megláttam a bátyáim, a tizennyolc éves Józsit és Pistát, aki már a huszadikat tapossa. Rájuk még nálam is több munka várt, az udvar legalább kétszer akkora volt volt mint az épület, tele nyírásra váró sövényekkel, szobrocskákkal, szökőkúttal, és a búja növényzet között szaladgáló ösvényekkel a rajta ücsörgő padokkal.
A Gróf Úr ritkán látogat erre, utoljára, kislánykoromban láttam, mára szinte el is felejtettem, hogy néz ki . Késő délutánra sikerült végezni a feladatokkal, az egész kastély csak úgy ragyogott. Vacsora,majd vízmelegítés után,egy alapos fürdés és sorjában dőltünk be az ágyba ahányan csak voltunk . Egy szobában aludtunk mindahányan, két összetolt ágyon. Én az egyik szélén, Juli középen a két bátyám mellett. Az éjszaka közepén egy az arcomat simogató kéz ébresztgetett.
- Erzsi, Erzsi ébredj! - suttogta.
- Mi a baj? Már reggel van? - kérdeztem,álmosan.
- Nem, még éjszaka van. De beszélnem kell veled. - Mondta édesanyám.
- Jól van, tessék.
- Megboldogult édesapád,már születésed előtt a Gróf Úrnak ígért téged. Azzal, hogy a tizenhatodik születésnapodat követően, hálni fog veled, és te onnantól az ő ágyasa, személyi szolgája leszel. Erről akarok veled beszélni. - mondta továbbra is halkan.
Álmosságom tovatűnt,helyébe éberség és izgalom lépett.
- Gyere át velem a konyhába, ott tudunk beszélni . - mondta.
Úgy, ahogy voltam hálóingben, szótlanul követtem a szintén hálóruhás, negyvenkét éves Júliát, a konyhába.Asszonyos külseje, széles csipője, hatalmas már lelógó mellei,erélyes kiállása mellett,nem igen tűrt ellentmondást. Lámpát gyújtott és így folytatta.
- Tudom,hogy éjszaka szoktál segíteni magadon, és azt is, hogy egy jó ideje már másként méregeted a bátyáidat, amikor fürdenek előtted mindig elpirulsz. De azt is tudom,hogy szűz vagy még. Amikor a Gróf Úr, majd eljön,hogy háljon veled, már nem lehetsz felkészületlen, ugyanakkor szűznek kell lenned, így szólt az egyesség édesapáddal. Most elmondom neked, mi történik amikor egy nő és egy férfi együtt hálnak. De előbb, vedd le a ruhádat.
Szó nélkül levetkőztem, kibújtam a hálóingemből, és ott álltam meztelenül anyám előtt, aki a lámpát megemelve, egészen közelről méregetett, itt ott megtapogatva.
- Gyönyörű nővé lettél lányom, a Gróf, elégedett lesz veled, ha jól bánsz vele. A férfiak közt némelyek gyengéden bánnak a nőkkel, de a többségük erőszakos, és nem érdekli,hogy mit érzel közben. A maga örömét leli benned, használ. De neked is tenned kell érte, hogy örömét lelje benned, és közben pedig neked is jó lehet. Mivel a te esetedben nem átlagos férfiról van szó, az életed is múlhat rajta, hogy hogyan cselekszel. A férfiak szeretik,ha a farkukat a szádba veszed és ha úgy dughatnak meg ahogy csak akarnak, ha ezeket jól csinálod,akkor nem lehet baj.
Magam elé meredve hallgattam amit anyám mondott, akár egy halálos ítéletet. Nem egészen erre számítottam,de mit is várhatnék egyebet, cselédlány vagyok.
- Nagyon szép vagy! - ráztak vissza szavai egy pillanatra. Középmagas, telt keblű, zöld szemű,göndör rövid fürtökkel, hófehér, itt ott szeplős bőrömmel, picit teltebb fenékkel, én is szépnek láttam magam, és reméltem,hogy az úrnak is tetszem majd.
- A bátyáid is tudnak erről az egyezségről, az ő sorsuk is függ tőled. Hogy mi is pontosan ez az egyezség arról majd később. De a legjobban akkor tudlak felkészíteni,ha egy igazi férfival tudsz gyakorolni. Várj itt! - viharzott el. Kisvártatva, a javában ásítozó, Pisti bátyámmal együtt tértek vissza .
- Vetkőzz! - utasította a bátyámat, aki teljes közömbösséget mutatva vetkőzött le előttünk meztelenre.
- Jó! Most simogasd meg a húgodat! A melleinél,csókolhatod is, nem kell finomkodnod sem vele, ahogy kedved van. - szólt a parancs. - Én addig leülök ide, majd mondom hogy legyen tovább. - ült le a lócára, keresztbefont lábakkal.
A bátyám közel lépett hozzám, annyira közel,hogy összeért a mellkasunk. A hajamba túrt, a másik kezével átölelt. Forró bőre az enyémnek nyomult, simogatott,fogdosott. A nyakamba csókolt, nyelvének érintésétől borsózott a bőröm mindenhol. Szokatlan volt, és jó is, ahogy egyre hevesebb lett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.72 pont (124 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 sipospista 2018. 04. 13. péntek 20:31
Nagyon szuper
#16 Almoska5 2018. 01. 12. péntek 23:51
Alulról a harmadik gondolat jel kezdeténél: "-Gyere most ülj bele szépen! -"
Itt van egy kis értelmezési problémám! Ha én bele ülök valakinek a péniszére, mögöttem az Ő öle van, Hogyan tud a másik ffi. a puncihoz férni, ha csak a ffi hátsóját érné el!!! Ez nem szendvics így!! Nem pontos a fogalmazás, félreérthető, nem világos? A bekezdés vége már értelmezhető. Bocsi a kritikáért.
#15 zsuzsika 2016. 01. 26. kedd 10:00
Tetszett.
#14 cscsu50 2016. 01. 14. csütörtök 07:40
nagyon jó
#13 teacherdog 2016. 01. 13. szerda 19:44
Nagyon jó!
#12 picula 2016. 01. 13. szerda 00:20
nagyon jó
#11 feherfabia 2016. 01. 12. kedd 06:19
Nagyon kellemes!
#10 sztbali 2016. 01. 11. hétfő 18:06
Jól indul.
#9 sunyilo 2016. 01. 11. hétfő 17:30
Olyan jó, hogy folytasd...
#8 papi 2016. 01. 11. hétfő 09:42
Nagyon jó, várom a folytatást.
#7 veteran 2016. 01. 11. hétfő 08:41
Klasz. Folytasd.
#6 deajk2008 2016. 01. 11. hétfő 08:17
nagyon tetszett folytasd 10p ...
#5 Rinaldo 2016. 01. 11. hétfő 07:49
Szuper.
#4 listike 2016. 01. 11. hétfő 07:44
Nagyon jó lenne, ha folytatnád.
#3 A57L 2016. 01. 11. hétfő 05:41
Én is folytatást kérek,mert szuper lett.
#2 vakon53 2016. 01. 11. hétfő 01:52
Legyélszives, folytazsd!

10 Pont!
#1 Törté-Net 2016. 01. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?