A+ A-

Szalagavató extrákkal

Hűvös októberi nap volt Szombathely egyik lakótelep iskolájában amit átlengett az izgatottság a félelem és a felnőtté válás érzése.
Tudtam, hogy fontos nap a mai az életem során és sokáig fogok emlékezni rá de arra én sem számítottam, hogy ennyire emlékezetes lesz.
A szalagavató ünnepségünk napja volt amit mindig is vegyes érzelmekkel vártam mivel visszafordíthatatlan jele annak, hogy felnőttem és szinte férfi lettem. Sajnos azonban szexuális értelemben nem volt rám igaz az érett férfi jelző.
Eddig sohasem volt párkapcsolatom és a szüzességemet is őrizgettem de a szalagavató utáni buliban bíztam, hogy hátha akkor megtörténik vagy legalábbis találok egy lányt akivel jól érezhetem magam, arra azonban nem számítottam, hogy egy nőt fogok találni magamnak.
A szalagavató 4-kor kezdődött majd a szalagtűzés valamint a táncok után következett az állófogadás ahol a végzős diákok valamint a tanárok vesznek részt. Kissé idegennek éreztem magam mivel sosem tudtam teljes mértékben beilleszkedni az osztályban és amíg a többiek vidáman beszélgettek és fotózkodtak addig én félszegen meghúztam magam egy sarokban. Később elvonultak a diáktársaim és szinte már csak én maradtam a fogadáson. Ott volt még az osztályfőnökünk is Ági "néni" aki egyáltalán nem nevezhető még néninek.
Szép fekete kosztümöt viselt és fekete magassarkú cipőt. Mindig is elegánsan és nőiesen öltözködött ami nekem nagyon tetszett.
Kissé molett de azt gondolom nagyon jól áll neki ez, hogy úgymond van rajta mit fogni. A smink mindig nagyon szépen volt az arcán sosem volt túl sok vagy kevés. A tanárnő már régóta izgatta a fantáziámat, többször is elképzeltem azt, hogy vele vagyok és mindig volt bennem egy megfoghatatlan illúzió arról, hogy egyszer az enyém is lesz.
Reálisan azonban tudtam ez lehetetlen hiszen férje van, gyerekei ezért aligha fog ez megtörténni.
Azon a szombat estén azonban az álmom valóra vált.
Miután már csak mi ketten voltunk a fogadáson néhány tanárt leszámítva odajött hozzám és elkezdtünk beszélgetni.
Megdicsért, hogy jó volt a tánc és azt mondta nagyon jól nézek ki az öltönyben. Majd én is megdicsértem a ruháját, hogy nagyon csinos mint mindig. Ezt követően szó volt az elmúlt évekről, a jelenről és a jövőről.
Elmondta, hogy mindig is nagyon szimpatikus voltam a számára és rokonszenves voltam neki és ezt én is viszont elmondtam neki, hogy nagyon kedvelem. Megkérdezte hol vannak a többiek és válaszoltam, hogy valószínűleg készülődnek az estére.
Kérdezte én miért nem készülök de erre csak legyintettem és azt feleltem majd készülök én is egyenlőre azonban a tanárnővel szeretnék beszélni.
Erre láthatóan kissé elmosolyodott, tetszett neki a válaszom.
Úgy láttam talán kissé be is van csiccsentve mivel lecsúszott néhány pohár pezsgő az este során.
Nagyjából este 10 óra lehetett amikor a többi tanár is hazament és szinte csak mi ketten voltunk az egész iskolában. Azt tanácsoltam menjünk be egy terembe és ott folytassuk a beszélgetést.
Megittuk az utolsó pohár pezsgőt és elvonultunk egy terembe ahol tovább diskuráltunk. A témák egyre intimebbek kezdtek lenni mint például, hogy volt e már barátnőm.
Én a pezsgő és egyéb alkoholok hatására egyre jobban dicsértem tanárnőt, hogy milyen csinos és kedves. Nagyon örült a bókoknak és hízelgőnek találta a közeledésemet.
Majd a közeledésem testet öltött és egy hirtelen mozdulattól vezérelve megcsókoltam a tanáromat. Ezután mindketten szinte kővé meredtünk és lesokkoltunk majd azt mondta nagyon megdöbbentette amit tettem.
Gondoltam a következő mennyire meg fogja döbbenteni mivel újra megcsókoltam és szépen lassan elkezdtem lehúzni a ruháját. Erre azt súgta halkan, hogy ezt nem lenne szabad és neki családja van, nem teheti ezt a férjével. Annyit mondtam neki halkan, hogy ez most legyen a mi esténk és ne foglalkozzunk senkivel és semmivel.
Közben már a blúza is lassan lekerült róla de ő továbbra is csak azt mondta nem szabad ilyet csinálnunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.33 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon54 2017. 10. 28. szombat 23:58
Céhmester netörődjél a fikázókkal írjál tovább.
#10 A57L 2015. 11. 8. vasárnap 07:19
Jónak indult,de zavaros gyenge írás lett belőle.
#9 zsuzsika 2015. 10. 13. kedd 13:59
Pavlov!
Igazad van és sajnos egyre nagyobb ez a tendencia.Gyatrábbnál-gyatrább történetek kerülnek fel az oldalra.
#8 Pavlov 2015. 09. 26. szombat 21:57
Nagyon-nagyon kidolgozatlan :(
#7 Rinaldo 2015. 09. 25. péntek 10:31
Képzelgés.
#6 listike 2015. 09. 24. csütörtök 17:36
Még mesének is kevés.
#5 papi 2015. 09. 24. csütörtök 11:06
....és aztán felébredtél mert beleért a kezed a bilibe.
#4 veteran 2015. 09. 24. csütörtök 08:27
Zavaros,kétszer ülteti asztalra felállás nélkül.
Szűz fiú már a szopásnál elment volna,stb.
#3 feherfabia 2015. 09. 24. csütörtök 06:06
Gyenge!
#2 cscsu50 2015. 09. 24. csütörtök 05:43
gyengécske
#1 Törté-Net 2015. 09. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?