A+ A-

A fizikatanár - A kezdetek kezdete

Épp most olvastam egy jó kis sztorit, amely a tanár-diák szexről szólt és én most azt szeretném folytatni.
Amikor megkaptam a dolgozatomat, kicsit meghökkentem. Egyetlen tollvonással sem rondított bele a munkámba, csak itt-ott pipálgatott. Ötös alá, és ez állt mellette: "Felnőttesebb stílust várok magától." Ez a pasi kész agyrém - fújtattam magamban. Tudtam, hogy a kis megjegyzés nem a dolgozatomnak szólt.
Nem hittem volna, hogy a másfél héttel ezelőtti csók engem egy igazi nimfómániás, állandóan szexre éhező ribanccá tesz. E nyár viszont bebizonyította, de ne siessünk ennyire előre. Hadd meséljem el a szüzességem elvesztését:
A nevem Papp Zsuzsanna, 160cm magas és 52kg vagyok. 16 éves múltam. Barna szemeim és hosszú vörös hajam van. Piros telt ajkú vagyok és az arcbőröm sima, csinos arcúnak elmondott vagyok mások által. A melleim szépek, legalább is nekem. Szüzességemet már 14 éves koromban elvesztettem nagybátyám által.
Az úgy történt, hogy nagybátyáméknál nyaraltam 1 hétig. Az első hat napban nem történt semmi említésre méltó dolog, de a hetedik nap délutánján a nagynénémet behívatták a kórházba, mert ott dolgozott és szükség volt az ápolónőkre. 12 órázott, azaz másnap reggel 6-kor jött meg. Szóval együtt maradtam a 32 éves nagybátyámmal (ő anya öccse) és játszottunk társasjátékot.
Este 8-kor mind2 külön-külön megfürödtünk és mentünk a "saját" szobánkba. Elaludtam és közben persze odakint vihar tombolt és villámlott. este 10.kor olyat dübörgött a villám, hogy felriadtam és egyből átfutottam a nagybátyám hálószobájába és megkérdeztem, hogy alhatok e vele, természetesen ő igent mondott.
Rajta csak egy gatya volt, rajtam pedig egy bugyi és egy melltartó. Háttal befeküdtem mellé és ő pedig magához húzott és átölelve aludni próbáltunk. Igenám, de egy idő múlva a pinámnál éreztem, hogy valami nyom és ezért hátranyúltam, hogy elvegyem a nagybátyám és én köztem lévő kemény dolgot, de hamar rájöttem, hogy e kemény dolog a nagybátyám fasza, ami mint később kiderült olyan 18cm hosszú.
A gatyán keresztül fogtam meg és markoltam rá, persze a nagybátyám már javába be volt gerjedve és ő pedig a mellemet fogta meg és el kezdett vele játszani.Halkan a fülembe súgta, hogy van e barátom, mondtam még soha nem volt, így azt is megkérdezte, hogy szűz vok még, persze mondtam neki. Hirtelen megfordított engem és felkapcsolta a lámpát.
Pár percig nézett velem szembe és utána pedig megcsókolt. Ez volt életem első csókja. Esetlenül, de visszacsókoltam. Átöleltem és vagy 10 percig csak csókolóztunk, persze ő a melleimet is simogatta közben. Éreztem, hogy egyre jobban nedvesedik a pinám.
Amikor bizsergett a nyelvem a sok csóktól mosolyogni kezdtem. Feri (a nagybátyám neve) ekkor megfogta a kezem és lassan a faszára tette. Együtt fogtuk és húzogattuk fel-le. Egyre jobban keményedett és ágaskodott a kezemben. Éreztem a lüktető ereket rajta. feri közben simogatni kezdett és keze a bugyimban járt már. Ettől teljesen benedvesedtem.
Feri farka meg egyre csak dagadt és nyomta vissza a kezemet. Közelebb hajoltam, hogy szemügyre vegyem és ettől a helyzettől nevethetnékem támadt. Feri ebben a pillanatban a tátott számba tolta a makkját, és két kézzel ráhúzta a fejem a farkára. Először ellenkeztem, de aztán élvezni kezdtem a helyzetet.
A nyelvemen éreztem a húsos farkát és már bele sem gondoltam, hogy a nagybátyám faszát szopkodom éppen. Szívtam, nyaltam, ahogyan a szexfilmekben láttam. Ez pedig Ferinek szemmel láthatóan jól esett. Feri eközben a fenekemet cirógatta és éreztem, hogy valami krémmel keni (a krém ugyanis az éjjeli szekrénybe volt és 69-es pzban voltunk már ekkor.) Jól esett, és amikor a popóm lyukát is el kezdte kenni nagyon beindultak a dolgok a lábam között.
Ekkor éreztem, hogy valami becsúszik a fenekembe és ütemesen ki-be jár. Feri ujja volt, aztán kettő, aztán három. Először feszélyezett, de a szex gondolata ellazított és nagybátyám farkának szopása teljesen lekötött. Éreztem az ízét és teljesen begerjesztett. Elégedetten nyögdécselt, miközben ujjazott és tágított.
Addigra annyira kitágított, hogy öt ujja volt a fenekemben. És bíztatólag a fenekemre paskolt. Éreztem, hogy ismét önt valamit a fenekemre és tocsogtam a síkosítóban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.49 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 rockycellar 2015. 08. 15. szombat 10:15
ez nagyon tré
#12 magus022 2015. 07. 11. szombat 13:03
A sztori borzalmas. Egyreszt a cselekmenye illogikus, gyerekes, nem tobb egy tizenket eves kolyok fantazialasanal, masreszt az iraskeped borzalmas (mind2, 10.kor, stb.). De ami a legjobban irrital az egeszben, hogy olvastal egy korabbi sztorit es ugy dontottel, "folytatast" irsz, igaz, elozmeny formajaban. De amit te irtal annak annyi koze van csupan a masik tortenethez, hogy kimasoltad annak az utolso mondatat. Ha onallo tortenetkent raktad volna fel, akkor is gyenge lett voolna, igy viszont nagad alatt vagtad a fat. Van hova fejlodj meg
#11 Rinaldo 2015. 07. 11. szombat 06:43
Szuper jó.
#10 david70 2015. 07. 9. csütörtök 22:04
Annyira gyenge, hogy a negyedenel abba hagytam az olvasast.
#9 cvirag 2015. 07. 9. csütörtök 21:10
Borzalom. Öt ujj, aha, egy szűz popsiba első blikkre, még ha ujjankét is tágítja. Aztán ami nekem durvább, hogy anális szex után minden tisztálkodás nélkül vaginális behatolás jön. Sok szerencsét hozzá édes.
#8 papi 2015. 07. 9. csütörtök 18:11
Nem nagy durranás
#7 veteran 2015. 07. 9. csütörtök 10:44
Nem gond ekkora marhaságot írni?
#6 listike 2015. 07. 9. csütörtök 07:23
Hát igen öt ujja volt a fenekedben, jó hogy nem az egész karja. Ekkora hulyeséget még nem olvastam.
#5 feherfabia 2015. 07. 9. csütörtök 06:03
Gyenge!
#4 A57L 2015. 07. 9. csütörtök 04:16
Nem tetszik.
#3 Bob__ 2015. 07. 9. csütörtök 00:54
Ja nem, csak késő van és meleg smile
#2 Bob__ 2015. 07. 9. csütörtök 00:54
Egyszer 14 évesen vesztetted el, aztán meg 16? smile
#1 Törté-Net 2015. 07. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?