A+ A-

Szenvedély az öltözőben

Tél volt, korán sötétedett. Odakint esett a hó is, nagy puha pelyhekben. Későre járt, este hat körül. Az egyetem épülete már üresen állt. Márta az öltözőben volt, ottfelejtette az egyik könyvét, azért szaladt vissza. Épp a szekrényében turkált, mikor lépteket hallott. Nem nézett fel, mikor becsukta a szekrényajtót, akkor látta meg Bulcsút.
- Hát te? - kérdezte a fiú. - Mit keresel itt ilyenkor?
- Itt hagytam valamit - mondta Márta, és felmutatta a könyvet. - Önkéntelenül is végigmérte a fiút. Farmer és atléta volt rajta. - Miért, te mit keresel itt?
- Gondoltam lent maradok kicsit edzeni - válaszolta.
Márta végigfuttatta tekintetét a kidolgozott izmokon, a formás kézen. Bulcsú az évfolyamába járt, nem nagyon ismerték egymást, csak látásból.
- Jobb lesz, ha sietünk, lassan zár a gondnok - mondta Márta, és elkapta a tekintetét a fiúról.
Bulcsú felkapta a pulcsiját és a kabátját és elindultak. Ám az ajtóhoz érve, ahogy Márta lenyomta a kilincset zavartan tapasztalta, hogy már bezárták, ott maradtak.
- Most mit csináljunk? - kérdezte enyhe pánikkal a hangjában a fiútól. Az is megpróbálta kinyitni, de a súlyos ajtó nem mozdult a helyéről. Dörömbölt, kikiáltott, hátha meghallja valaki de senki sem volt már ott.
- Menjünk vissza az öltözőbe, ott legalább meleg van, mindjárt kitaláljuk, mi legyen - mondta Bulcsú meleg, nyugtató hangon. Visszamentek, levették a kabátot, leültek egymással szemben egy-egy padra. Márta nagyon zavarban volt, Bulcsú tetszett neki, érezte hogy ez nem egyszerű helyzet. Alig mert rá nézni. A fiú zavarában elnevette magát.
- Nem semmi helyzet, mi? - majd, hogy a lány nem válaszolt, azt mondta: - Fura, nem is nagyon ismerjük egymást. Nem is értem, miért nem beszélgettünk mi még.
Erre Márta nem tudott mit mondani.
- Tudod, észrevettelek, figyeltelek a folyosón mindig - mondta a fiú. - Nagyon csinos lány vagy - tette hozzá félénken.
Márta lehajtotta a fejét, elpirult, elmosolyodott. Majd felemelte a fejét, és Bulcsúra nézett. A fiú kellemes arca kérdőn, és kicsit szégyenlősen nézett rá.
A lány felpattant a helyéről, a szekrényéhez ment, kinyitotta és keresni kezdett valamit. Nem akart, nem tudott mit kezdeni magával.
Bulcsú is felkelt halkan és lassan, majd odament Márta mögé. Gyengéden megérintette a lány fenekét. A lány megdermedt egy pillanatra. Bulcsú simogatni kezdte a csípőjét. Márta nem akarta elhinni, hogy ez történik vele, de kétségtelenül élvezte a helyzetet. Apró lélegzeteiből Bulcsú is érezte, hogy ínyére lenne a dolog. Hozzásimult, és már a derekát simogatta, majd egyre feljebb kúszott a keze. Márta egyre jobban kezdett beindulni, egyre mélyebbeket lélegzett, majd mikor a fiú jobb keze a mellére tévedt, halkan sikkantott egyet. Bulcsú leheletét a nyakán érezte, a fenekénél pedig azt, hogy a fiú is megkívánta őt.
Hirtelen szembe fordult vele, és hevesen megcsókolta. Bulcsú magához szorította, sokáig csókolóztak, szenvedélyesen. Márta elkezdte feltűrni a fiú pólóját, az eszeveszett hévben halványan felrémlett előtte a döbbenet, hogy mit is csinál, de nem érdekelte. Bulcsú levette a pólót, felsőteste szabaddá vált, a lány egy ideig csak gyönyörködött a kimunkált, izmos vállakban, mellekben. De Bulcsú sem volt rest, nem győzte kigombolni Márta blúzát, kibújtatta belőle a lányt, majd a melleit kezdte csókolni, simogatni. Márta feje hátrahanyatlott, mélyeket lélegzett, majd eltolta magától a fiút, és elkezdte levenni a nadrágját. Bulcsú is gyorsan kilépett a farmerből, egy másodpercig falták egymás pőre testét, majd egymásnak estek.
Ajkaik összefonódtak, simogatták egymást. Márta végigsimított a fiú derekán, majd a keze Bulcsú férfiasságára tévedt. Ahogy megsimította, a fiú felsóhajtott. Marokra fogta és húzogatni kezdte... Bulcsú egyre mélyebbeket sóhajtott, majd megfogta Márta csuklóját. Kézen fogta és az egyik padhoz vezette. Leültette és letérdelt elé. Széttárta a lábait, majd gyengéden csókolgatni kezdte a belső combját, egyre haladva befelé. Márta alig bírt magával, amikor már a szeméremdombjára lehelte a fiú a csókokat, megsimította Bulcsú fejét és szelíden megnyomta. Bulcsú nyelve végre behatolt a szeméremajkak közé, élvezettel lubickolt a nedves, forró punciban. Kezeivel simogatta a lány lábait. Lassan kezdte nyalni, élvezettel, Márta egyre nagyobbakat sóhajtott, kezeivel magát simogatta. Bulcsú finoman a csiklóját kezdte a nyelvével masszírozni, nem kellett sok, és Márta elélvezett.
Pár pillanatig nem tudott magáról, amíg a padon pihegett. Mikor kinyitotta a szemét, látta, hogy Bulcsú egy szivacsot terít a földre. Odament hozzá és megcsókolta. Nem beszéltek, a fiú szelíden lefektette, felé hajolt, és farkával kezdte simogatni a lány nedves punciját. Márta meg akarta csókolni, de Bulcsú direkt nem hagyta, túráztatta. Majd odaillesztette farkát a bejárathoz, és behatolt. Márta felsóhajtott, amint érezte ahogy Bulcsú végre kitölti őt. A fiú mosolyogva figyelte, hogy élvezi Márta a farkát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.26 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53
2016. 03. 9. szerda 14:27
Jó írás. Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2015. 07. 1. szerda 08:58
Az itteni átlag fölött van. Válaszolok rá!
#5 AlexHun
2015. 07. 1. szerda 08:52
Nekem tetszik... Válaszolok rá!
#4 listike
2015. 07. 1. szerda 07:07
Jó írás. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2015. 07. 1. szerda 06:05
Nem rossz! Válaszolok rá!
#2 A57L
2015. 07. 1. szerda 04:14
Gyenge írás. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2015. 07. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!