A+ A-

A felmelegített kapcsolat

Úgy 2 évvel ezelőtt történt, hogy miután szakítottunk az exemmel, mind a ketten olyan utakra tévedtünk amilyenre nem kellett volna. Éltük a magunk kis életét, de én mindig mindent tudtam róla, bár nem kértem, hogy informáljanak a haverok, az ismerősök mindig megtették. Így jutott a fülembe, hogy miket is művel a lány, többek között kicsit könnyű vérű lett. Mivel eddig nem volt ilyen és tudtam, hogy a falu könnyen a szájára fogja venni, főleg, hogy egy olyan sráccal akadt össze aki a fiatalság körében közutálatnak örvendett. Elhatároztam hát, hogy bár nem volt egymáshoz egyetlen békés szavunk sem, ergo haraggal váltunk el, rá veszem, hogy találkozzunk, hogy had beszéljek kicsit a fejével.
Nem mondom, hogy közömbös volt a számomra így 3 hónappal a szakítás után, de nem állt szándékomban újra kezdeni, csak szerettem volna, ha legalább megválogatja, hogy kivel, hol és miért!
Írtam hát neki egy mail-t, hogy találkozni szeretnék vele. A haveroknak hála tudtam, hogy a mi községünkben található disco-ban minden szombaton fellelhető, így némi huza-vona után rávettem, hogy mielőtt elmegy a barátnőivel a disco-ba találkozzunk.
Már láttam párszor a szakításunk óta, lefogyott rendszeresen sminkelte magát, nagyon trendin öltözködött, ami egyben azt is jelentette, hogy nagyon sexy volt a csajszi.
Ezen az estén sem volt ez másként. Este 10 környékére beszéltük meg a találkozót. Ahogy az kell megjött a vonat, ő, és két másik lány. Én a sarkon vártam, olyan helyen ahol nem volt lámpa, azért, hogy én lássam, de ő ne. Valahogy mégis észrevette, hogy ott ácsorgok a sötétben. Mintha tudta volna, hogy ott leszek. Lerázta a lányokat, odajött hozzám, nem csattan se csók se puszi, hisz külön voltunk. Elindultunk hát, hogy sétáljunk és megpróbáljak józan észt verni a fejébe. Volt a környéken egy játszótér, néhány paddal, kb. fél órányi séta után ott telepedtünk le beszélgetni. A szokásos "hogy vagy? Mi van veled?" kérdések után elkezdtem a monológomat, hogy nem értek egyet azzal amit most csinál. Bár ő tudja mit akar, de én a helyében nem tenném (hozzá teszem én is csináltam nagy hülyeséget ez idő alatt). Ő csak csendben hallgatott. Miután érveimet felsorakoztatva befejeztem a mondhatni fejmosást,
- Nem voltam magamnál. Csak sodródtam, ha tehetném visszacsinálnám, nem tenném meg újra, de ez lehetetlen.
Pár pillanatnyi csend után észrevettem, hogy lassan könnycsepp gurul le az arcán. Azon az arcon amit régen annyit simogattam és csókolgattam.
- Én még mindig szeretlek. Nem tudom meg magyarázni miért tettem amit tettem, de azt tudom, hogy téged szeretlek. - mondta.
Mire én:
- Ha tényleg így van akkor miért három községgel arrébb mentél szórakozni, és miért csak mostanában jársz ide, ha végig engem akartál vissza szerezni. - mondtam.
Nem tudott mit mondani, csak sírt. Nem tudta megmagyarázni mit miért tett. Elkeseredettség, bánat? Mindegy is.
Tehát ott ült mellettem egy csinos, hosszú szőke hajó lány, barna, könny áztatta szemekkel, szinte keservesen zokogva. Nem lehettem érzéketlen állat, pláne, hogy még mindig éreztem iránta vonzalmat, főleg hogy nagyon csinosan volt felöltözve.
Magas sarkú csizma, fekete csipkés combfix, farmer miniszoknya, mélyen dekoltált rózsaszín felső.
Nem volt mit tenni, hát magamhoz húztam, és vigasztalni kezdtem. A közelsége nem hagyott hidegen. Éreztem, hogy valami elkezdődött bennem. Ő sírt én vigasztaltam. Néha felnézett rám azokkal a gyönyörű barna szemeivel. Úgy nézett rám mint aki most találta meg rég elveszettnek hitt kedvesét. De közben lángolt a szemében a vágy tüze is. 15 percig ülhettünk így, mire magamhoz tértem, hogy apám te nem ezért jöttél! Felálltam hát és rágyújtottam egy cigarettára. Ő is rágyújtott és felállt velem szembe. Ebben a pozícióban váltottunk pár szót, teljesen hétköznapi dolgokról, majd mikor elszívtuk a cigit bekövetkezett, amitől kicsit tartottam, hiszen nem akartam vele összejönni, sem lefeküdni. Közelebb lépett, kérdőn rám nézett:
- Ölelj meg kérlek! - mondta.
Most őszintén legyen szemét és ne tegyem?! Hát megöleltem. Először csak a hátán voltak a kezeim, de ahogy múlt az idő, egyre lejjebb csúsztak a kezeim, de a popsijától azért távol tartottam magam. Ő felnézett rám és láttam a szemében, hogy ég a vágytól, hogy ajkait az ajkaimra tapassza, de nem merte megtenni.
- Látom mire vágysz! - mondtam.
- Nem merem megtenni. Félek hogy visszautasítasz, és újra egyedül maradok!
- Ha ennyire akarod egy próbát megér. Úgysem vagyunk együtt max nem hagyom. Veszíteni valód nincs. Nem igaz?
- De igaz!
Még körülbelül 5 percig álltunk így hasonló mondatokat mormolva, mire félénken, szinte rettegve megcsókolt. Őszintén, nagyon élveztem a szitut, hogy egy lány teper értem! Természetesen hagytam hogy megcsókoljon. Lágyan gyengéden forrtak össze ajkaink, a csók mézédes gyümölcsnek tűnt. Utána kisgyermeki őszinte boldog mosoly ült ki az arcára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.94 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2015. 11. 6. péntek 07:15
Közepes.
#8 listike 2015. 06. 5. péntek 12:33
Volt már jobb is.
#7 papi 2015. 05. 27. szerda 10:11
Egész jó
#6 sikamika 2015. 05. 26. kedd 23:31
szerintem joh lett.
#5 Andreas6 2015. 05. 26. kedd 19:30
Nem tudott lekötni - és a helyesírással is komoly problémák vannak.
#4 veteran 2015. 05. 26. kedd 14:04
Közepes.
#3 feherfabia 2015. 05. 26. kedd 05:52
Közepes!
#2 A57L 2015. 05. 26. kedd 05:25
Nem rossz írás.
#1 Törté-Net 2015. 05. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?