A+ A-

Öregasszony nem vén asszony

Nem siettem el a nősülést, ötven éves voltam, amikor összeházasodtunk negyvennégy éves barátnőmmel. Két évig voltunk élettársak, de addig nem mutatott be az anyjának, aki nem fogadta el viszonyunkat. Csak a házasságkötés után mehetem el bemutatkozni az anyóshoz, aki akkor hetven éves volt. Tudtam a lányától, meg ő is elmondta, hogy tíz éve él özvegyen, s életében csak egy férfi volt, a férje. Igaz, hogy azzal sohasem élvezett el, de nagyon szerette, s jól megértették egymást.
Mindenesetre nem sikeredett rosszul a bemutatkozásom,de nem kivántam sűrűbben találkozni az öreglánnyal. Vagy egy év múlva ott voltunk nála, feleségem elutazott a rokonaihoz, azzal, hogy másnap jön vissza. Ketten maradtunk az anyóssal egy kétszobás lakótelepi lakásban. Este bort iszogattunk, tévét néztünk, s megeredt anyósom nyelve.
- Azt hallottam a lányomtól, hogy igen jó kan vagy, meg hogy minden nap csináljátok. A férjemnek elég nagy fasza volt, de azt hallottam rólad, hogy amikor a lányom meglátta először, arra gondolt, ha ez belehatol, abba belehal.
- Nos nem halt bele, sőt nagyon élvezi azóta is.
- Hogy birod naponta, meg minek? Nekem hetente egyszer is elég volt apuval. Az sem tartott sokáig, legfeljebb két-három percig. Sohasem látott világosban meztelenűl, meg mindig csak takaró alatt kakasált meg (így mondta!!).
Miközben beszélt-beszélt, arra gondoltam, hogy talán már nem is kívánja a szexet, hisz amikor lehetősége volt, akkor sem élt vele.
Csak amolyan falusi dugásokban volt része. Amikor szóhoz jutottam, elmondtam, hogy nemcsak dugunk, hanem élvezzük is egymás testét, játszunk, izgatjuk egymást, s nemcsak a szokványos módokat gyakoroljuk. Úgy éreztem nem érdemes felvilágosítani a "perverz" módozatokról, fellációról, kinyalásról, anális szexről. Láttam rajta, hogy egyre jobban begerjed, kiváncsian kérdezte a méreteimet. Mondtam, hogy szívesen megmutatom, amire viszont nem volt kiváncsi, de azt mondta, hogy takaró alatt, azért örömmel megtapogatná. Így érkeztünk el a lefekvésig,s meglepetésemre maga mellett ágyazott meg nekem is. Villanyoltás után éreztem, hogy benyult a paplan alá, kereste, akkorra már ágaskodó farkamat.Hát ez tényleg jó nagy meg vastag, mondta amikor már végig tapogatott, s nagyot sóhajtott utána.
- Miért sóhajtozik anyuka, talán hiányzik a közeledés. Tudod nem sokszor, de most arra gondoltam, mi lenne, ha összebujnánk, ha a lányom meg is tudja, családban marad. Nem vagyok én azért olyan buta vénasszony, hogy hetven múltam.
Ekkorra azonban már az én paplanom alatt feküdt. Odanyultam a pinájához, de elvette a kezemet.
- Megbaszhatsz ha akarod, de tapogatni nem engedem magamat. - Közben már fel is gyűrte a hálóingét a köldökéig, s lábait szétterpesztette. - Az asszony nem tud olyan tehetetlen lenni, hogy a lábait ne tudja szétrakni, - adta tudtomra.
- Nem elég ha szétrakja,hanem közre is kell működnie - válaszoltam.
- Hogyne, nem vagyok én kurva, - jött a viszontválasz.
- Azért nem élvezett el soha, mert csak feküdt mint egy darab fa, s hagyta, hogy "használják", - mondtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.41 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Kisstomi 2017. 06. 3. szombat 10:35
Anyosom Az esküvö òta dugom-Este a nejem nappal Az anyja
#10 A57L 2015. 05. 19. kedd 05:14
Gyenge lett.
#9 papi 2015. 04. 15. szerda 18:49
Nem rossz
#8 sztbali 2015. 04. 15. szerda 17:02
Gyenge.
#7 szekely18 2015. 04. 15. szerda 15:55
Nekem tetszet!
#6 veteran 2015. 04. 15. szerda 10:28
Közepes
#5 gyuri0926 2015. 04. 15. szerda 07:47
Hát ez nagyon gáz
#4 listike 2015. 04. 15. szerda 07:33
Hát ez nagyon fázos.
#3 feherfabia 2015. 04. 15. szerda 06:18
közepes!
#2 joozsi 2015. 04. 15. szerda 02:24
Önző férfi az, aki csak egy nőt hajlandó örömben részesíteni. Rendes, hogy segít egy 70 éves hölgynek abban, hogy jobban érezze magát.
#1 Törté-Net 2015. 04. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?