A+ A-

A három domina 1. rész

1. Bevezető
Panna, Dominika és Csenge már az óvodában is jó barátnők voltak. A legfiatalabb közülük a magas, karcsú, szőke hajú Csilla volt, nála két hónappal volt idősebb az alacsony, kissé telt alakú, barna hajú Dominika és a legidősebb volt Panna, ez a kissé sápadt bőrű, macskás arcú, fekete hajú lány, szintén két hónappal idősebb Dominikánál. Csenge volt közülük a legkomolyabb, bár sosem vetette meg a különféle hülyéskedéseket, míg Panna ravasz, ám könnyelmű volt, és Dominika volt közülük a legszétszórtabb és játékosabb is. Mindhárman jómódú családból származtak és Pest egyik kertvárosában laktak nagy, modern házakban. Pannának egy bátyja, Dominikának egy húga, Csengének pedig egy nővére volt.
Az óvoda után mindhárman külön általános iskolába kerültek, és bár találkoztak még néha, lassan kezdték elfelejteni egymást. Új barátokat szereztek, mindhármukat letaglózta a sok tanulnivaló - bár Csenge osztályelső lett, és a két másik lány sem teljesített rosszul. Dominika táncra járt és rajzolni tanult, Panna zongorázni kezdett és keményen tanult az iskolában, míg Csenge úszott, atletizált és tanulmányi versenyekre járt. Röviden: mindnyájan el voltak foglalva a saját életükkel, nem foglalkoztak egymáséval.
Fejlődtek is közben mind testileg, mind lelkileg. Csenge továbbra is komoly, elgondolkodó volt, bár új barátaival majd’ minden játékban benne volt. Az osztálya második legmagasabb lánya volt, emellett az egyetlen szőke hajú, amivel nagy érdeklődést vívott ki nem egy fiú irányából. Mivel romlott a látása, így szemüveges lett, bár ettől csak még vonzóbb fiatal lány lett. Dominikát imádták a fiúk és irigyelték a lányok: nagyon hamar elkezdett fejlődni a teste, haját egészen a fenekéig hagyta nőni, az osztályban viszont a legalacsonyabb lány volt.. Panna is nagyon szép lány volt, bár őt inkább ravasz, vadóc természete és művészi képességei miatt kedvelték. Mivel már jó ideje nem látták egymást, nem is tudták egymásról, hogy néznek ki igazából.
És így a három jó barátnő, egymástól függetlenül, kezdte felfedezni a szexualitás csodáját...
2. Csenge, avagy a fekete királynő
Ismét szerda, ismét egy fárasztó nap! - gondolta Csenge, miközben kiemelte a tornazsákját a szekrényéből és újra bezárta az ajtót. Átvetette vállán a cuccait és lebaktatott a lépcsőn a földszintre, majd balra fordult a tornatermek felé. Még volt három perce az edzés kezdetéig, annyi már nem igazán elég az átöltözésre, de majd kimagyarázza magát. Szinte futott, így hamar meg is érkezett. A többiek már mentek ki éppen, a tanárnő az udvarra nyíló ajtót nyitotta ki éppen. Csenge illedelmesen köszönt, majd sietve az öltözőbe ment.
A táskáját felakasztotta egy kabáttartóra, majd kinyitotta az ablakot, mivel rémesen nagy meleg volt úgy májusban. Kint kellemes szellő fújt, ami máris javított a helyzeten. Mélyet szívott a levegőből, majd nekilátott az átöltözésnek. Kigombolta a sortját, letolta és kilépett belőle, majd a pólóját is levetette, mindössze egy fehér bugyit hagyva magán. Hirtelen eszébe jutott, hogy jó lenne gyorsan megnéznie magát az öltözőben lévő tükörben, ami azonban a másik oldalon volt - az öltözőnek ugyanis két része volt: egy rendes öltöző rész és egy fürdő, két zuhannyal, két WCvel, két mosdóval és egy nagy tükörrel.
Gyorsan átsietett a másik terembe és a tükör elé lépett. Elégedetten elmosolyodott a látványtól: egy egészséges, gyönyörű testű 14 éves lányt látott. 172cm magas, mindössze 50kg, szőke haja leér a válla alá, szemüvege mögött okos kék szemek. Teste is fejlődni kezdett így kamaszkorában: izmos, hosszú lábak, vékony de erős karok, két kerek közepes méretű mell, vékony derék és nem túl nagy, de hihetetlenül formás fenék, csak hogy ne említsem az élénk színű, telt ajkakat, a vakító fogsort vagy a gyönyörűen fehér, hamvas bőrt. Csenge már éppen visszaindult volna átöltözni, amikor a tükörben megpillantott valamit maga mögött. Egy pillanat alatt megfordult és majdnem felkiáltott meglepetésében.
Egy fiú, mégpedig egy Marci nevű osztálytársa rejtőzött az egyik zuhanyfülkében. A fiú nem volt valami menő, de egész jófej, okos, sportos és nagyon jóképű. Rövid fekete haja, barna szemei voltak, ezenkívül volt vagy 180cm magas, vékony, de izmos alkatú. Egy fehér póló és egy fekete sort volt rajta, így láthatóak voltak izmos, már ilyen fiatalon és szőrös lábai, amiktől Csengét egy pillanat alatt elfogta a hév. Nagyot nyelt, majd halkan szólalt meg, nehogy elárulja szegény fiút.
“Hát te mégis mit keresel itt?” kérdezte és közelebb lépett. Látta hogy a fiú meg van rémülve, ezért a lehető legcsábosabb, kedvesebb hangját vette elő.
“Én csak... én csak pisilni jöttem be, mert a többi wc foglalt volt” magyarázta, de a lány hallotta a hangján, hogy füllentett egy kicsit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 jonhsmith
2018. 10. 28. vasárnap 20:27
Tetszik.. Válaszolok rá!
#9 rambo1994
2015. 04. 6. hétfő 18:37
lessz folytatás?? Válaszolok rá!
#8 A57L
2015. 02. 27. péntek 06:41
Azért nem olyan rossz. Válaszolok rá!
#7 szekely18
2015. 02. 26. csütörtök 18:07
Elmegy. Válaszolok rá!
#6 veteran
2015. 02. 26. csütörtök 16:43
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#5 sztbali
2015. 02. 26. csütörtök 14:01
Nekem tetszett. A folytatás ígéretes is lehet. Válaszolok rá!
#4 Rinaldo
2015. 02. 26. csütörtök 09:42
Jó,jöhet a folytatás,. Válaszolok rá!
#3 papi
2015. 02. 26. csütörtök 07:39
Nagyon jól indult, aztán mindent elrontott a folytatás, a befejezés pedig nagyon rossz. Válaszolok rá!
#2 Andreas6
2015. 02. 26. csütörtök 06:54
Nekem nem jött be. Attól még másnak tetszhet - kinek a pap, kinek a paplan... Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2015. 02. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!