A+ A-

Megérte?

Reggel megint álló farokkal ébredtem. Amíg főztem a kávét, kicsit mérgelődtem is magamban, sajgó- majd szétrobbanó heréim nem engedték elfeledni kielégületlenségem.
Persze nem ismeretlen dolog ez - este összebújunk, beszélgetünk kicsit, simogatás, puszik, aztán egyszer csak elalszik mellettem. Hozzábújok, de nem tudok elaludni - vágyam nem enged. Kénytelen vagyok hanyatt feküdni, aztán némi forgolódás után mégiscsak alvás. Aztán jön a reggeli morcos kávéfőzés.
A fürdés valahogy lenyugtat. Felöltözök és el dolgozni. Délelőtt van egy kis időm, valahogy rögtön a lányokat nézem a neten. Megszületik az elhatározás, nem bírok magammal: szex kell.
Felhívok egy lányt - egy óra múlva már az ajtó előtt állok, csengetek. Ajtót nyit, szexi ruhában van - kicsit bújik is az ajtó mögé. Puszival fogad, mint egy régi ismerőst, beinvitál a szobába. Üdítővel kínál, amíg iszom általánosságokról esik szó - időjárás, ilyesmi.
Kérdem tőle, használhatom-e a fürdőszobáját, persze igen a válasz. Kapok törülközőt és bevetem magam a zuhany alá. A zuhany alatt mindig van idő gondolkodni, de most igyekszem - nem igen érek rá azon töprengeni, hogy mit is keresek itt.
Mikor végeztem a fürdővel, nem bíbelődök a törülköző magam köré csavarásával, inkább pucéran vágok át a lakáson a hálóba. Már alsóneműben fogad az ágy szélén ülve. Na gondoltam ne lacafacázzunk, essünk neki a dolgoknak. Elé álltam és tulajdonképpen a szájába adtam a farkam. Kicsit meglepődött:
- Csak így essünk neki?
- Miért ne? - válaszoltam.
Igazából még nem voltam felizgulva, ernyedt tagomat teljesen a szájába vette, és a nyelvével masszírozgatta. Ez megtette hatását, elkezdtem keményedni, addig-addig, míg már nem fértem el a szájában. Sikerét konstatálva áttért a heréim kényeztetésére. Nyalogatta, masszírozta és a szájába beszívta őket, felváltva, hol az egyiket, hol a másikat. Ezt egyszerűen imádom. Most már igazán beindultam, úgy feszült a farkam, hogy már szinte fájt.
Látta rajtam az izgalmat, visszatért a farkamhoz. Szájába vette és elkezdte ütemesen szopogatni. Én egyre jobban belejöttem a dologba. Megfogtam a fejét és próbáltam minél erősebben rászorítani a farkamra. Éreztem, ahogy egyre keményebben és mélyebben ostromoltam a torkát. Közben a heréimet masszírozta, amik tocsogtak a nyálában.
Egy idő után jelezte, hogy ne nyomjam erősebben, így elengedtem a fejét - részint, hogy pihenhessen, részint nem akartam a szájába élvezni. A nyelvével simogatta a makkomat körbe-körbe, időnként be-be kapva azt. Egy kis idő után újra szopni kezdett, most már magától próbálva minél többet eltüntetni a szájában. Most már az élvezés határán voltam - hát kivettem a szájából és megkerestem az asztalon a gumit. Ő addig síkosítót kent a puncijára - ez elég kiábrándító volt, de hát nem kényeztettem az tény.
Ő elém térdelt és megmutatta gyönyörű fenekét. Én minden teketóriázás nélkül belé toltam a farkam. Ez a kedvenc pózom. Szépen lassan mozogtam benne, jó hosszú lökésekkel, minden alkalommal majdnem kijöttem belőle, majd tövig betoltam és a fenekénél fogva szorítottam magamra. Szeretem így lassan csinálni, ahogy minden lökésre egy kicsit nő a feszültség.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.79 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Ulysses 2015. 08. 22. szombat 17:50
Valóban nem nagy eresztés. A szereplők arctalanok. Az egész történet mintha vákuumban játszódna. A férfi vívódását, érzelmeit sem mutatja be túl mélyen. Pedig viszonylag jó az íráskészsége a szerzőnek. Pár elütést láttam, durva hibával nem találkoztam. Bár maga a sztori hétköznapi, jobb kidolgozást érdemelt volna.
#11 papi 2015. 08. 22. szombat 08:57
Nem nagy durranás
#10 zsuzsika 2014. 09. 23. kedd 07:16
Nem tetszett.
#9 listike 2014. 09. 21. vasárnap 07:49
Nem jó.
#8 mif23 2014. 09. 19. péntek 09:45
Bár nem izgató a történet, de tetszik, hogy az igazságot írja le.
#7 veteran 2014. 09. 18. csütörtök 21:03
Nagy 0-a.
#6 sztbali 2014. 09. 18. csütörtök 15:15
Semmilyen.
#5 gyuri0926 2014. 09. 18. csütörtök 08:26
Gyenge
#4 A57L 2014. 09. 18. csütörtök 06:26
Nem tetszett.
#3 feherfabia 2014. 09. 18. csütörtök 06:07
2P
#2 Rinaldo 2014. 09. 18. csütörtök 05:44
Gyenge.
#1 Törté-Net 2014. 09. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?