A+ A-

A selyembugyi

Fordítás
Írta: SilkPantyGirl
Ajándékot készítek neked.
A hálószobai tükör előtt állok. Lassan kigombolom a selyemblúzomat. Szabaddá válik a rózsaszín szélű melltartóm. A közepén, a melleim között van egy kis rózsaszín masni.
Lágyan végigsimítok a melleimen, aztán kicipzározom a szoknyámat, leengedem, és félretolom a lábammal. A bugyimon is van egy olyan masni, mint a melltartómon. A lábamon combig érő harisnya van, szintén rózsaszín szalaggal.
Hátranyúlok, és kibontom a melltartómat. Szabaddá válnak a melleim; végigmérem őket a tükörben a peckes, sötét mellbimbóimmal együtt.
Letolom a bugyimat is. A hűvös levegőtől libabőrös lesz a puncim.
Jobb lábamat az ágyam előtti zsámolyra emelem, és lehúzom a harisnyámat. Aztán ugyanígy teszek a másik lábammal és harisnyámmal is.
Meztelenül állok a tükör elé. Megfordulok, és a vállam fölött megnézem a tükörben a kerek, sima fenekemet. Hosszú, sötét hajam a vállamig ér.
A fürdőszobába megyek és megindítom a zuhanyt. Amíg elindul a meleg víz, feltűzöm a hajam, aztán belépek a zuhany alá. A forró víz végigcsorog a hátamon és a fenekemen, aztán a vállamon és mellemen, a hasamon és a lábaim között. Megfordulok; a sugár a mellemre érkezik, amibe belebizseregnek a bimbóim.
Megint megfordulok és leveszem a tusfürdőt. Egy kicsit közvetlenül a mellemre nyomok belőle, és miközben szétkenem, azt képzelem, hogy a te spermád. Alaposan bedolgozom, egészen a bimbóimig. Összeszorítom a melleimet, elképzelem, hogy te markolod őket hátulról. Majdhogynem érzem a kőkemény farkad a csípőmön.
Nyomok még egy kis tusfürdőt a tenyerembe, és a lábaim közé nyúlok. Egy kissé hideg, de aztán a forró puncim hamar felmelegíti. Szétkenem, simogatom az ajkacskáimat, körözök a csiklómon, aztán két ujjal magamba nyúlok.
Hátranyúlok és megmosom a fenekem, az egyik szappanos ujjamat mélyen betolom. Bárcsak te lennél a helyében!
Előveszem a borotvahabot és a tenyerembe nyomok belőle egy kicsit. Jobb lábamat felteszem a márványszékre, és bőségesen behabosítom a puncimat. Két napja borotváltam, de te ezt akarod, úgyhogy meg is kapod. Előveszek egy vadonatúj borotvát és óvatosan végighúzom hűvös acélfejét a csiklóm és az ajkacskáim körül. Kellemes érzés, és igyekszem jó munkát végezni neked.
Amikor végeztem, az ujjbegyeimmel ellenőrzöm mindenhol, hogy jól sikerült-e. Jobb lenne, ha te ellenőriznéd a nyelveddel, de most nem vagy itt. Ütemesen dörzsölgetem a csiklómat, a másik kezemmel pedig ujjazom magam. A forró víz végigcsorog a testemen. Máris érzem, hogy közeledik az orgazmus, úgyhogy abbahagyom. Amikor majd el fogok élvezni, az érted lesz majd, nem értem.
Elzárom a zuhanyt, és a kezemmel letörlöm a melleim, a fenekem és a lábaimat. Kilépek és magam köré csavarok egy hatalmas pamuttörölközőt. Elképzelem, hogy te szárítasz meg, és kezem megint a lábaim közé csúszik, és érzem a nedvességet, amivel egy törölköző sem veheti fel a harcot.
Miután megszáradtam, meztelenül megyek ki a nappaliba az íróasztalhoz. Leengedem a hajam, mert tudom, hogy így szereted.
Felemelem a csomagod, és kinyitom. Egy pendrive esik ki belőle. Bedugom a laptopba. Belövöm a webkamerát, és elindítom a felvételt közvetlenül a pendrive-ra. A kamera az asztal elején áll, közvetlenül a puncimat veszi, ahogy előtte állok. A két asztali lámpát úgy igazítom, hogy a lehető legjobb fénnyel készíthessem neked a felvételt.
Hátralépek, előveszem a bélelt borítékot, és kiveszem belőle a bugyit, amit küldtél. Egy vörös selyemtanga. A kamera elé térdelek, hogy jól látszódjanak a melleim. Az e-mailedben azt írtad, megcsókoltad a bugyi szárát, úgyhogy azt a részt a mellbimbómhoz dörzsölöm, amitől a bimbóim szépen felkeményednek.
Felállok és megfordulok. Lábaimat a bugyiba dugom, de mielőtt felhúznám, behajolok és széthúzom a popsim, hogy láthasd a szűk kis segglyukam. Tudom, hogy ez tetszeni fog.
Visszafordulok. A selyembugyi jól áll rajtam. Közelebb lépek a kamerához, hogy te is lásd. Az ajkacskáim jól kivehetőek a finom anyagon keresztül.
A kamera elé húzom a nagy bőr karosszéket és hátradőlök benne. Az asztalra emelem a lábam, és szétterpesztem a kamera két oldalára. A távirányítót a szék karfájára szigszalagoztam, úgyhogy most rá tudok közelíteni a puncimra.
Simogatni kezdem magam a selymen keresztül, benyomom az anyagot az ajkacskáim közé. Máris láthatóvá válik rajta egy nedves folt, amire jobban ráközelítek neked. Benyúlok a bugyi alá, így közvetlenül simogathatom a puncimat. Egyre nedvesebb vagyok, szerencsére a bugyi szépen itatja fel. Ajkacskáimat a bugyika két oldalára igazítom, és összeérintem őket.
Felemelem a fenekem és leveszem a bugyit. Rádobom a hasamra, és széthúzom előtted a puncimat. Két mutatóujjamat betolom és feltárom neked a mélyét. Nem megy könnyen, mert elég szűk vagyok, de szeretném, ha mélyen belémlátnál, és elképzelnéd bennem azt a nagy farkadat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 11. 4. kedd 08:59
Jobbat vártam.
#9 rockycellar 2014. 06. 26. csütörtök 09:31
erős közepes
#8 Pavlov 2014. 06. 21. szombat 13:59
Köszönöm a dicsérő szavakat!
#7 veteran 2014. 06. 20. péntek 09:19
Közepes.
#6 deajk2008 2014. 06. 20. péntek 08:25
közepes, bár a maszturbáció valóban helyén volt, a leírásnagyon élvezhető volt és a helyesírás is megfelelő volt...
#5 deajk2008 2014. 06. 20. péntek 08:23
jó, de én személy szerint jobb szeretm, ha beteljesülés is van, tehát igazi szex is van bnne, bár való igaz, hogy az ilyen lírás se rossz...
#4 zsuzsika 2014. 06. 20. péntek 07:30
Közepes.
#3 feherfabia 2014. 06. 20. péntek 05:47
5P
#2 papi 2014. 06. 20. péntek 02:23
Elmegy
#1 Törté-Net 2014. 06. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?