A+ A-

Spontán

A pályaudvaron álltam, egy rövid vonatozás után megérkeztem hozzá. Elsétáltunk hozzájuk, ez alatt az idő alatt feloldotta a bennem lévő feszültséget, mert az új emberekkel való találkozások elején, nem szoktam különösebben beszédes lenni. Beszélgettünk, majd vacsora után széthúzta a nappaliban lévő kanapét, és lefeküdtünk.
Viccelődtünk, piszkáltuk egymást, megcsikizett, és én is vissza. Egyikőnk sem bírta, szóval volt vergődés bőven, és ezek alatt próbáltam néha többet felfedezni a lányból, de nem nagyon ment. Egyik ilyen akció után a végső pozícióban hanyatt feküdt, és nekem a hasán maradt a kezem. Miután kifújtuk magunkat, és abbahagytuk a nevetést elkezdte cirógatni a karom. Szépen, egy újjal eleinte, majd kettővel tett meg kis köröket, és húzta végig az ujját csuklómon, kézfejemen, tenyeremen, és a karom belső felületén. Mikor a kezemet simogatta, én is elkezdtem a tenyerét, és az ujjait simogatni.
Kavargott bennem, hogy ez az egész most egy valami másnak a kezdete, vagy csak játszik velem? Nem tudtam, hogy ezek a finom simogatások nála általánosak, vagy tényleg gondolt valamire.
Miközben ezen járt az agyam, már a felkarját simogattam, mire ő behajtotta a karját, és így pont az arcomat ért el. Megsimogatta. Megmozdítottam a fejem, mire ő is megmozdította.
Nem akartam megcsókolni, mert mi van, ha mégsem akarja?
Simogatta tovább a kezem, a nyakam, a fejem ott volt a feje mellett, és volt egy pillanat, amire nem is emlékszem igazán, hogy mi indította el, felkönyököltem, és megcsókoltam.
Nem maradt viszonzás nélkül, sőt! Éreztem, hogy nagyon nagy levegőt vesz, és kifújta, miközben átfogta a fejem, és a szájára tapasztotta az arcom. A másik kezével a hátamat simogatta. Mikor kezdett felpörögni a helyzet, leszedtem róla a takarót, ami addigra már csak a derekától takarta. Ráfeküdtem. Pólón keresztül kezdtem kitapogatni az idomait, simogatni kezdtem a combját, derekát, oldalát, vállát, majd felértem a nyakához. Megfogtam az állát, és elfordítottam a fejét, és elkezdtem csókolni a nyakát. A hangjai alapján nagyon tetszett neki. Felhúzta a pólóm, először csak simogatta, aztán egyik gyengéd harapásomnál a körmét húzta végig a hátamon. Nagyon tetszett az érzés.
Megfordultunk, én feküdtem alul, közvetlenül a fal mellett voltunk, és le sem szállt a számról. Kisebb harapásokat is kapott a szám tőle, én meg a pólóját húztam fel, és simogattam ahol értem, de nem bírtam sokáig alul, visszafordítottam.
Ekkor kitolt velünk a fizika: A kihúzható kanapé megbillent, és mi meg leestünk a szőnyegre, kicsit a dohányzóasztalt is eltoltuk. Hirtelen azt sem tudtam, hogy mi történt, én csak csókoltam. Mosolyogtunk egyet, de nem igazán zavartak a történtek, csak ennyit mondott:
- Remélem nem hallották anyáék - majd mosolygott.
Rajta feküdtem, és mindenét simogatni akartam egyszerre. Felhúztam a lábát, így a fenekét és a combját egészében tudtam simogatni. Erre a válasza az volt, hogy levette a felsőmet. Csak arra vágytam, hogy érezhessem a bőrét a bőrömön. Valahogy elterelődtünk az ágy és a dohányzóasztal környékéről, mikor levettem róla a pólót. Felült, csókolt, és megkérdezte, hogy visszamegyünk-e az ágyra. Válaszoltam egy aha-t, majd felálltunk. Nem bírtam egy lépést sem tenni anélkül, hogy hozzá ne értem volna. Állva is megcsókoltam, majd levett rólam alulról mindent. Lefeküdt hanyatt, én meg rá. Teljesen egymásra simultunk. Éreztem a finom bőrét, minden görbületét a testének, hallottam a kis levegővételeket, amik jutalmak voltak számomra.
Szeretem a nyakát. Beletúrtam a hajába, elkezdtem csókolni először a száját, majd a nyakát. Ő a hátamat simogatta, vagy a nyakamat. Amikor a körmét éreztem, valami kimondhatatlanul fantasztikus érzés járt át.
Lejjebb mentem a puszikkal. A mellét kerestem meg, picit megharaptam őket, majd haladtam tovább lefelé a hasán. A nadrágjához érve megpróbáltam leszedni róla, de elbénáztam, így segítenie kellett levenni. Visszamentem a felsőtestéhez, érezni akartam amennyire csak lehet. Nem volt már rajtunk semmi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.02 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia
2014. 10. 23. csütörtök 06:31
8P Válaszolok rá!
#9 listike
2014. 05. 18. vasárnap 07:24
Tetszett, folytatsd. Válaszolok rá!
#8 rockycellar
2014. 05. 14. szerda 17:10
Elmegy Válaszolok rá!
#7 Sierra
2014. 05. 14. szerda 10:29
nekem tetszett smile Kimondottan kellemes, gördülékeny stílusban írt történet, semmi szélsőséggel. Válaszolok rá!
#6 veteran
2014. 05. 14. szerda 09:40
Jó 8pont Válaszolok rá!
#5 papi
2014. 05. 14. szerda 08:47
Nem rossz Válaszolok rá!
#4 zsuzsika
2014. 05. 14. szerda 07:49
Jó. Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2014. 05. 14. szerda 07:31
Jó. Válaszolok rá!
#2 feherfabia
2014. 05. 14. szerda 06:18
9P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2014. 05. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!