A+ A-

Masszázs és következményei

Elmesélnék nektek egy igaz történetet, ami velem esett meg régebben. Sándornak hívnak, és amikor ez a történet játszódott épp a 24. évemet tapostam. A lány, akivel ez a történetem megesett egy fél évvel fiatalabb volt nálam és már évek óta egy helyen dolgoztunk. Sosem hittem volna, hogy mi valaha is újra közel kerülünk egymáshoz azok után, hogy elég csúnyán elbántunk érzelmileg egymással, de inkább én vele.
A történet egy kellemes nyári estén játszódik. Már tényleg túl voltunk az igazi haragon és utálaton így megbeszéltünk egy találkát nála, hogy elpanaszkodjuk egymásnak minden testi-lelki bajunkat. Felmentem hát hozzá. Egy egyszerű farmer és egy testhezálló felső volt rajta ami kimondottan jól hangsúlyozta vékony ám hihetetlenül sexy alakját. Pár órán keresztül beszélgettünk mindenről munkahelyi és magánéleti dolgokról egyaránt. Egész idő alatt figyeltem, hogy néha- néha fájón megnyomkodja a vállait. Így hát felajánlottam neki, hogy ha szeretné, akkor nagyon szívesen megmasszírozom minden hátsó szándék nélkül. S ezt akkor így is gondoltam. Beleegyezett. Mondtam neki, hogy akkor hozza be a szobába a testápolóját. Majd ezután megkértem szabaduljon meg a felsőjétől és feküdjön hasra. Hát csak úgy volt rá hajlandó, ha elfordulok, amíg leveszi. Nagyon szívesen megtettem, mert nem akartam zavarba hozni ám pechemre pont a tükrös szekrény felé sikerült fordulnom, így amikor felnéztem tisztán láttam amint egy határozott mozdulattal megszabadul a felsőtől s alóla feltűnnek a sexy fekete melltartóba bújtatott formás cickói. S láttam amint végignyúlik az ágyon. S szólt, hogy megfordulhatok. A lélegzetem egy pillanatra kihagyott amint megláttam ott az ágyon, de gondoltam ez már a múlt s nem lesz ma semmi.
Nyomtam egy kis krémet az egyik kezemre majd eszembe jutott, hogy nem kellene összekenni a fehérneműjét így engedéllyel, a másik kezemmel kikapcsoltam s óvatosan lecsúsztattam a vállairól. Majd érzéki ám határozott mozdulatokkal elkezdtem masszírozni a vállait majd az egész hátát. Amit ő örömmel és élvezettel fogadott, s megkért, hogy ha már úgyis krémes a kezem nem masszíroznám-e meg a vádliját, mert a sok állástól az is fáj. Nagyon szívesen vállaltam mivel szeretem kényeztetni a nőket így megfordult és egy óvatlan pillanatban lecsúszott a vissza nem csatolt melltartója, felfedve formás idomait és meredező mellbimbóit, látva kaján mosolyomat szégyellősen összetette kezeit maga előtt eltakarva a látványt előlem s közölte, hogy csak fázik. Ráhagytam s megkértem feküdjön hanyatt s engedje le a kezét egy törölközővel letakartam halmait így megnyugodott kissé. Ezután gondoltam, ha már megfordult, akkor bekrémezem előröl is a testét, amit hálás sóhajokkal jutalmazott érzéki érintéseimnek hála. Majd miután ezzel is végeztem elkezdtem kibontani az övet a nadrágján, amitől elsőre megijedt, de miután közöltem, hogy hacsak nem a nadrágon keresztül szeretné krémmel masszíroztatni a lábát, akkor le kell, vegyem róla. végül belátta, hogy igazam van, mert túl szűk volt ahhoz, hogy felhúzzuk a lábán. Ahogy elkezdtem lehúzni lassan előtűnt alóla az apró sexy fekete tanga. Meg kell mondjam kellemes bizsergést vált ki belőlem még most is hogy felidézem magamban a dolgot tehát elképzelhetitek ott és akkor határozottan szűknek éreztem a boxerem, s határozottan vágytam rá hogy megérinthessem, de nem akartam ajtóstól rontani a házba így elkezdtem masszírozni a lábait kezdve a lábfejével amit külön élvezett majd lassan elindultam felfelé a lábain finom lágy mozdulatokkal érintve fokozatosan haladva a combjai belső felén, amit mosolyogva fogadott és önkéntelenül kicsit széjjelebb rakta lábait, hogy jobban hozzáférjek a combjaihoz. S ha már szabad volt az út finoman végighúztam az ujjam hegyét a tanga szélén, amire kicsit megemelte a csípőjét így még határozottabban éreztem a forróságot, amit izgalma váltott ki. Látván hogy nincs ellenére a simogatás egyre határozottabban és bátrabban simogattam punciját a tangán keresztül. majd óvatosan félrehúztam és egy ujjamat odanyomva elkezdtem a csiklóját masszírozni őszinte élvezetére.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.9 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 01. 24. péntek 16:07
Volt már jobb is.
#9 feherfabia 2014. 01. 21. kedd 05:56
9P
#8 veteran 2014. 01. 21. kedd 05:09
JÓ.
#7 sztbali 2014. 01. 20. hétfő 20:03
Egész jó. Élvezetes írás.
#6 Ulysses 2014. 01. 20. hétfő 19:24
Könnyen felejthető egy írás. Helyenként logikátlan, zavaros. Vázlatnak jó lenne. Miért nem dolgoztad ki a párbeszédeket? Olyan érzést keltett bennem így a történeted, mint egy zöld mezőről festett kép, melynél éppen kifogyott a piktor a zöld festékekből. Sokat dobott volna a sztorin, ha kifejted a korábbi csúnya "elbánást", és az azt követő enyhülést.
A tagolás, központozás nem nagyon megy. (Vesszőhibák.) Viszont a "hangsúlyozta" szó helyes - azaz igekötő nélküli - alkalmazásáért csillagos dicséretben részesítelek! smile
Használd ki az írásodért kapott 30 napos VIP-et, olvass sokat az igényes íróktól!
#5 papi 2014. 01. 20. hétfő 11:58
Elmegy
#4 Rinaldo 2014. 01. 20. hétfő 07:15
Jó.
#3 A57L 2014. 01. 20. hétfő 05:01
Nem rossz.
#2 genius33 2014. 01. 20. hétfő 04:51
Olyan közepes.
#1 Törté-Net 2014. 01. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?