A+ A-

A bemutatkozás

Meleg nyári nap volt. Július derekán voltunk és kora délutánra járt. Nem határozta meg az érkezés pontos idejét, csak a napot. A ház, csendes, családi házas környéken állt. Autóval érkeztem, mint mindig mindenhova. Kényelmesen leparkoltam a feljáróra a garázs elé, majd az ajtóhoz léptem. Ami egyszerű fehér műanyagból van, széles üveg betéttel. A névtáblán csupán egy keresztnév: Eszter! - semmi egyéb. Csengő nincs, így bekopogok.
Amint az ajtó kinyílt, a döbbenettől bennem ragadt a szó! Bár a neten, amikor jelentkeztem, a nő elmondta, hogy nem mindennapi teremtés, erre mégsem számítottam. Egy nagydarab, dagadt, alaktalan, tokás, szöghajú, lóarcú, trampli, (nő?) állt előttem, aki kénye - kedve szerint fog most három órán áthasználni.
Indításként lekent két hatalmas pofont, majd, mivel lehúzott sliccel, és ki tett farokkal kellett érkeznem hozzá a tökeimnél fogva berántott az ajtón és letérdeltetett. Jó nagy és vastag farkad van, ez tetszik nekem, basznod is kell majd - mondta. De, most először is öltözz át! - parancsolta. Azután - bemutatom a játszótársaidat.
Én a megrökönyödéstől szólni sem tudtam. A hirdetésében, északi domina néven, kemény akaratú, skandináv anya típusú nőnek írta le magát. Így én, egy magas, szőke hosszú hajú nagy mellű, kemény seggű, szép nőre vártam. Nála, toalett szexre (aranyeső) jelentkeztem, minimális testi kontaktussal, melynek megbeszélése a személyes találkozáskor esedékes.
Előre meg kellett adnom a jellemzésemet:
- mi a női ideálom?
- voltam e már férfival?
- biszex hajlam?
- mi a véleményem a leszbikről?
- mik a vágyaim? a terveim?
- csapatban vagy egyedül foglalkozzon velem?
- hogy bírom a fájdalmat?
A parancsára, a folyosón - mint egy félálomban - vetkőzni kezdtem, mialatt ő egy karosszékben ülve figyelte a műsoromat. Miután megszabadultam minden ruhámtól, elé léptem, hogy kedvére élvezkedve ismerkedhessen "kis úrral". Nekem, ez alatt lehunyt szemmel, hátra tett kezekkel, terpeszben kellett állnom, és hagynom, hogy kedvére szórakozzon a faszommal és a heréimmel.
Közben hallottam valami matatást a karosszék melletti kis asztalka felől. Mikor az engedélyével kinyitottam a szemem, az asztalkán már ott feküdt a nyakörvem pórázzal, és egy hármas bilétával, láb és kéz béklyókkal együtt. Míg Eszter lábánál, egy ismeretlen fiatal házaspár feküdt.
A férfi egész testét korbács nyomok lepték el és úrnője csizmáját nyalogatta, mialatt a seggéből egy nyolcágú korbács nyele lógott ki.
A nő, szép. Szoli barna, húszan egy - két éves gazella termetű, félhosszú vöröses barna hajú. Meztelen, formás, kerek, nagyseggű, kemény, körte mellű. Szintén nyakörvben, csukló és bokaszíjakkal. Ezeken felül neki a bal mellében van egy arany karika, közvetlenül a mellbimbó mögött, hogy ne akadályozza a szoptatásban. Amelyről egy lánc vezetett a lábai közé. Ahogy követte a tekintetemet, először megemelte - felkínálta - a láncos mellét, majd a válla mozgatásával megrázta a jobbat is.
Büszkeséggel figyelte sóváran figyelő szemeimet, majd ahogy lefelé haladtunk, a feszes, puha, pihe szőrökkel finoman behintett hason át a borotvált szeméremdombig, finoman szétnyitotta, majd kitárta a combjait. Így feltárva szép punciját és megmutatva, hogy a lánc, a csiklójában végződik. Amint felemelkedett, láttam, hogy ő is korbácsot hord a seggében.
Eszter parancsára leakasztotta a melléről a lánc végét és úrnőnk kezébe adta azt. Majd nekünk hátat fordítva és a kezével a farpofákat széthúzva - hogy semmi se maradjon előttünk titokban - kivette a korbácsot, a végén nagyot cuppanó segglyukából. A korbácsnyél nyálkássága, és az előző helyének a nyitottsága is arra mutatott, hogy csak nem régen fejezték be, vagy csak hagyták abba a lány seggének a szétkúrását. Eszter fintorogva fogta a kezébe, a felé nyújtott korbács nyelét.
A domina ekkor, mialatt lekurvázta Dórát, a lánccal három hatalmasat rántott a lány csiklóján és kétszer végig vágott a korbács mind a nyolc ágával a bal mellen. A lány felnyögött és hátrakapva a kezét, eltakarta az ánuszát, hogy ne folyjon ki belőle több sperma.
Bocsánat asszonyom! - szipogott elkeseredetten - nem tudtam tovább visszatartani.
Nem baj! - mondta az úrnő - majd az új kutya segít rajtad. S, míg te szoptatsz, a férjed is végez az előkészítésével.
Így én is a kezébe adtam a pórázom végét, ami nálam, a hereszorítóban végződött és a lány mögé térdeltem. Ekkor, egy hirtelen rántásra, amitől majdnem elájultam, hamar guggoló helyzetet vettem fel.
A férfi, aki eddig felszerelt a nyakörvemmel, csukló és boka béklyóimmal, és mialatt a feleségét mustrálgattam a hereszorítómat is rám adta, olyan szakszerű, gondos, durvasággal, amiből rájöttem, nem először teszi. A férfi ekkor a számba nyomta a valagából kirántott korbácsnyelet, mialatt a másik tenyerébe beleköpve előkészítette a végbélnyílásomat kívülről a befogadásra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.08 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike
2015. 01. 16. péntek 12:22
Nagyon undorító. Válaszolok rá!
#10 Loene
2014. 02. 24. hétfő 01:04
Közepesen pocsék... Válaszolok rá!
#9 Andreas6
2013. 12. 11. szerda 07:48
És miből jöttem volna rá, hogy nem tetszik, ha nem olvasom - legalábbis egy darabig? Okoska. Válaszolok rá!
#8 tszolga75
2013. 12. 10. kedd 21:44
Akinek nem tetszik ne olvassa Válaszolok rá!
#7 Andreas6
2013. 12. 10. kedd 14:36
Ocsmány. Nem bírtam végigolvasni. Válaszolok rá!
#6 Rinaldo
2013. 12. 10. kedd 11:01
Elmegy Válaszolok rá!
#5 veteran
2013. 12. 10. kedd 07:36
Nem az én világom,túl durva. Válaszolok rá!
#4 zsuzsika
2013. 12. 10. kedd 06:46
Nem az én világom. Válaszolok rá!
#3 A57L
2013. 12. 10. kedd 06:33
Nem rossz. Válaszolok rá!
#2 papi
2013. 12. 10. kedd 05:22
Nem az én világom, de nem rossz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 12. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!