Vak törzsek

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 3.64 pont (33 szavazat)
Megjelenés: 2013. november 21.
Hossz: 6 629 karakter
Elolvasva: 602 alkalommal
Sétálunk az erdőben, kézen fogva. Az erdő egyre sűrűbb, egyre zöldebb... A lombok egybeborulnak fejünk fölött, a sugarak csak ritkán ütik át. Nincs más ember itt rajtunk kívül. Lassan lépünk a recsegő avarban, mindketten a másikról fantáziálunk. Megállok, kezed kiragadod kezemből, mivel továbblépsz. De a hiányt észrevéve megtorpansz, s visszafordulsz: tekintetünk összecsillan. Mosolygok rád... te is mosolyogsz. Hátrébb lépek, hátamat egy fa törzsének támasztom, s térdemet meghajtom kissé. Te felém lépsz, még kötött tagokkal. De kinyújtom feléd kezeimet, s megfogod őket.

Magamhoz rántalak, magamra vonlak hevesen. Megfeszülnek ujjaim, csípődre szorítom tenyerem, majd lejjebb csúsztatom fenekedre. Te átkarolsz engem, a fa mögött átkulcsolod kezeidet... Megcsókollak, ajkaink alig érnek össze... Egyik kezemmel a combod belsejéhez nyúlok, pinádba markolok a farmeron át. Felemeled jobb lábadat, hogy könnyebben hozzá férjek. Középső ujjammal simogatom, jól érzed, érzed, amint megérintelek. Bal kezemmel szétbontom hajadat, s hátadra eresztem. Majd nehézkesen lehámozom felső ruhádat, kikapcsolom melltartódat, s a fa tövébe ejtem. Ujjaim mindeközben lábaid közt cikáznak. Leereszted lábadat, s széles terpeszbe állsz. Kigombolod a nadrágodat, s lerántod a cipzárt is...

Gyorsan megfordítalak, a nadrág aláhull, s kilépsz belőle. Csak a fekete tanga fedi az előjáték óta átlucskosodott pinádat. Én is levetkőzöm, egészen meztelenre. A földre fekszem, a puha levelekre, s rád nézek. Nem tétovázol, rám fekszel átellenben, s szopni kezded részben már merev farkamat. Én félretolom a bugyidat, s tenyeremet a meztelen bőrödre szorítom. Vér áramlik ágyékodba... Mellkasomra ereszkedsz, ráülsz. Farkam kicsattan a forróságtól, teljesen merev. Még nyaldosod, nem veszed szádba, már csak végignyalod, s közben kecses ujjaid közt tartod. Hajadat néha félrecsapod, hogy ne zavarjon. Én közben megnyálazom ujjamat, s a nedves pinádba tolom, egészen mélyre. Mélyre. Forgatom benned az ujjamat. Közben testemet megfeszítem az élvezettől , farkamban lüktet a vér, az izmok. Kezemet megtámasztom mellkasomon, te vonaglasz két ujjamon, s közben bekapod farkamat. Minél hevesebb vagyok, te annál vadabban szopsz, annál sebesebben simogat nyelved. Harmadik ujjamat is felnyitom. Neked kissé fáj. Eleinte. De megteszed nekem: beleülsz így is. Pinád teljesen szétfeszül, gerjedt bőröd ujjaim közé vág. Pár percig ujjazlak, egyre hevesebben lihegsz.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 3.64 pont (33 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2013. november 23. 08:42
#6
Nekem tetszett. 8 pötty
1
p
papi
2013. november 21. 10:23
#5
Nem nagy durranás
1
R
Rinaldo
2013. november 21. 09:20
#4
Jobbat vártam.
1
f
feherfabia
2013. november 21. 05:38
#3
Nagyon gyenge!
1
a
A57L
2013. november 21. 05:38
#2
Nem rossz.
1
T
Törté-Net
2013. november 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1