A+ A-

A boltoslány esete

A kis boltban - főleg késő esténként - elég unalmasan teltek az órák. És egyébként is mindig másfelé jártak a gondolataim, mint mindig, ha halmozottan kielégületlen voltam... Épp kapóra jött, amikor Imi, a tulaj fia, belépett.
Kézenfogtam a srácot, és a boltocska kis raktárába vezettem. Aztán egy pillanatra még kiszaladtam, ráfordítottam a kulcsot a zárban, és visszament a Imihez. Behajtottam magam mögött a raktárajtót, majd a félhomályban a sráchoz léptem, ajkammal a szájára tapadtam, lassan, de erőteljesen, érzékien csókolni kezdtem. Imi eléggé zavart volt ettől a nem várt kalandtól, de ha már így alakult, ki kellett használni a helyzetet - ő is csak férfiból volt...
Egyik kezével megfogta a viszonylag kicsi, de formás és feszes mellemet, a másikkal a rövid szoknyám alatt indult felfedező útra. Kisvártatva abbahagytam a csókolózást, eltoltam magamtól Imit, kioldottam a nadrágját, letoltam róla a alsót is, aztán leguggoltam és lassan körbecsókolgattam a farkát. Tenyere kelyhével a heréit simogattam, aztán lassan nedves ajkaimmal beszívtam az ébredező pucuját. Imi a félhomályban kimeresztett szemekkel nézte az ügyködésemet, közben egyre intenzívebben szoptam. Nem kellett sok idő, Imi farka teljes életnagyságban mozgott ki - be ajkaim között. Imi hörgéseiből éreztem, gyorsan el tudna így élvezni, de nem volt olyan önző, hogy ezt megtegye. Na, nem is hagytam volna... Abbahagytam a szopást és felegyenesedtem. A szoknyám alá nyúlva letoltam magamról a csöppnyi bugyit, a szoknyát felhúztam a derekamra, majd Iminek hátatfordítva egy ládára támaszkodtam, és bedőltem. Imi rögtön vette a lapot, mögém lépett és merev, nyálas dákóját a puncimhoz nyomva lassan behatolt. Egy pillanatra megtorpant, talán meglepődött, hogy a már a szopástól így felizgultam (mint említettem, épp halmozottan kielégítetlen voltam), hiszen farka az enyhe nyomástól is tövig becsusszant a lucskos puncimba. Ezen a nem várt, de annál kellemesebb fordulaton felbuzdulva a srác egyre lendületesen kezdett kefélni, s én elfojtott nyögésekkel háláltam meg szorgos munkálkodását.
Látva növekvő élvezetemet, Imi fokozni próbált a gyönyörön, és egyik ujját a segglyukamba nyomta, majd azzal a ritmussal, ahogy a fasza járt ki - be a puncimban nyomkodta az ujját is mind mélyebbre. Már vonaglottam a gyönyörtől, egyik kezemmel a ládára támaszkodtam, a másikkal besegítettem, s hol a csiklómat, hol a lendületesen harangozó heréket simogattam. Aztán amikor a srác egyszerre három ujját s jókora faszát nyomta tövig a seggembe, illetve pinámba, sikítva élveztem el. Testem megrándult, ajkamat szapora, artikulátlan sikolyok hagyták el. Azt hiszem, Imi meg is lepődött, de az orgazmusom tán perceken keresztül tartott, és kicsivel később szinte erőszakkal rántottam ki magamból a kőkemény gyönyörrudat..
- Sajnos ez még nem volt elég - mondtam ekkor lihegve, kipirult arccal. - Feküdj hanyatt, gyorsan - kérleltem. Engedelmesen hanyatt feküdt a sorbarakott sörösrekeszeken, háttal neki föléguggoltam, lucskos pinámat az arcához nyomva. A srác ajkait és nyelvét aktívan munkára fogva nyalta a csiklóm, közben a popsimat ujjazta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (154 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2014. 05. 6. kedd 07:00
Nem rossz.
#10 genius33 2013. 01. 4. péntek 08:29
nyes Fincsiiiiiii nyes
#9 fekszipapa 2008. 08. 24. vasárnap 12:16
#8 TheChronic 2003. 04. 30. szerda 17:58
Iszonyat...lendületes,izgató és csöpögően nedves!! A kedvencem az ilyen! (na meg a kis tábornoké...:D )
#7 Pinacica 2003. 04. 26. szombat 22:12
aaa..hhhh.aaaaa.hhh
#6 Beccy 2003. 04. 26. szombat 22:11
Asszem én is szakmát választok
#5 Miky 2002. 11. 3. vasárnap 14:38
Pici raktár RULE!!! :)
#4 LinkViki(vikiy) 2002. 07. 30. kedd 20:44
mhhh boltoscsaj leszek pedig az újságírás érdekel!!csak a tulajnak fia legyen...:-)
#3 Mogyoró 2002. 04. 17. szerda 21:22
Hm... hol is van ez a bolt??? :)
#2 Geronimo 2002. 01. 23. szerda 17:15
Asszem rossz szakmát választottam... elmegyek boltosnak :-)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?