A+ A-

Fizika...

Pontosan két éve történt meg az, amit addig csak álmaimban képzeltem el. Akkor másodéves voltam egy informatikai szakközépiskolában, abban az évben kellett döntenem, hogy a gépészetet, vagy az informatikai tudást részesítem előnyben, s megyek tovább szakirányban. A suliban végülis nem volt semmi gondom soha, bár az első évem elég nehezen ment, de másodikra összeszedtem magam. Nem volt gondom barátok terén sem: nem vagyok egy csúnya lány, amolyan átlagosnak vagyok mondható. Van két formásnak mondhatóm mellem, egy dicsért fenekem, meg egy amolyan nőies kis pocakom, amit én nem szeretnék, de még nem szabadultam meg tőle. Vállig érő fekete, hullámos haj, (másodikban még két fehér tincsem is volt benne) sötét szemek. Ez lennék én. Két várossal arrébb volt az iskolám, mint az otthonom, így mindig szépen vonatra ültem, és bementem a suliba. Reggelente én voltam bent egyedül diák, rajtam kívül általában csak egy portás volt, és ez így volt még háromnegyed órán keresztül legalább. Nos, mivel a fizikával igencsak sok gondom volt (mint most...) egy botrányosan sikerült tz után kicsöngetéskor első utam a tanáromhoz vezetett.
- Elnézést tanárúr, ráér most pár percre?
- Persze Eszter, mondd.
- Az lenne a kérdésem, hogy tudna - e nekem korrepetálást tartani?
Persze a tanárom, Gábor első reakciója az volt, hogy felhúzta a szemöldökét. De így még jobban kiviláglottak világító kék szemei.
- Rendben, mikor?
- Én mindig itt vagyok korán, reggelente, és még becsöngetés előtt lenne háromnegyed órám, és mondjuk csak ezt a két feladatot elmagyarázni legalább...
- Jó, rendben. Holnap?
- Holnap.
- Akkor holnap reggel találkozunk Eszter.
- Igen, köszönöm, viszlát!
Vigyorogva hagytam el a termet, és már előre örültem, hogy ezzel most megszereztem a plusz pontot, nem fog hülyegyereknek nézni, hanem látja, hogy én is szeretnék jobb jegyeket... Másnap reggel, (még arra is emlékszem, milyen fehérneműt vettem fel...) szépen felöltöztem, egy fekete, elöl kicsit csipkézett tanga, hozzávaló melltartó, egy fekete pántos top, és egy világos farmer. Berobogtam az állomásról a suliba, és én már láttam is a tanáromat: kék ingben, fekete farmerban lépett be a tanáriba. Letettem a kabátom a szekrénybe, és elindultam a fizika terem felé.
- Eszter, kérlek, egy pillanatra, mi lenne, ha inkább itt kezdenénk? A takarítónő rosszul volt tenap este, úgyhogy a fizika termet még csak most sikálja.
- Rendben...
Kicsit idegenkedve léptem be a tanáriba. Két terem nyílik egymásból, mindkettőben végig asztalok, székek, számítógépek, és minden egyes kis asztalon egy csomó kacat, könyv. Gábor elkezdett pakolászni a saját asztalán, és ami nem tudta elkerülni a figyelmemet: a feleségéről levő kép befelé volt fordítva. Végülis, akkor még csak 32 éves volt a 'tanárúr', úgyhogy igazán fiatalosnak számított, és lehetett vele normálisan beszélni is. Leültetett a székére, és elkezdte magyarázni az adott feladatokat. Mögöttem állt, és úgy hajolt le... Olykor úgy éreztem, szinte direkt ér a hajamhoz, hogy libabőrös legyek, vagy direkt mozdul úgy, hogy megcsapjon a parfümje illata... Másszóval igazán húzott a tanár, és igazán nagyokat nyeltem, hogy ne kalandozzon el a figyelmem a fizikáról. A második feladat megoldásánál azonban hatalmasat dobbant a szívem: az én kezembe adte előzőleg a tollat, próbáljam meg egyedül. Még csak az adatokat írtam le, amikor éreztem, hogy félresöpri a vállamról a hajam, és megcsókolja a nyakam. A toll kiesett a kezemből, lélegzetem elakadt: nem tudtam mit tegyek, elmenjek, vagy maradjak? Rászóljak, vagy hagyjam? Rengeteg dolog futott át az agyamon egyetlen másodperc alatt, míg Gábor csak állt mögöttem, és csókolgatta a nyakam. Borsódzott a hátam, éreztem, hogy kis gombóc nő a gyomromban, és a puncim elkezdett bizseregni. Sejtettem, hogy nem megyek én onnan sehova, de egy kis ijesztés közbejöhet. Lassan hátratoltam a széket, ő azonnal eltávoldott tőlem. Felálltam, a széket visszatoltam, és nekitámaszkodtam az asztalnak. Csak nézett rám, nem értette, mit akarok, tényleg sikerült megijesztenem. De miután rámosolyogtam, folytatta azt, amit elkezdett. Átkarolta hátulról a derekamat, magához húzott, majd elkezdte csókolni újra a fülem. Szép lassan haladt lefelé, a nyakam, majd a vállam következett, én pedig csak álltam, és pihegtem. Éreztem, hogy igencsak kezdek tocsogni a tangámban, és ő meg még mindig csak a fülemen nyammog. Elkezdtem matatni az övével, ráébreszteni, hogy kicsit gyorsíthatna a tempón, és amit ott éreztem, azt hiszem az lepett meg igazán. Akkor már nem voltam szűz, de csak egy fiúval voltam még. És olyan méreteket éreztem kidagadni a nadrágból, hogy nem kicsit csillant fel a szemem. Felsóhajtottam, ő viszont már húzott maga után, azt sem tudtam, hová. A tanáriból nyílt a megbeszélő, ahol a tanári értekezleteket, megbeszéléseket tartották. Itt a falnál kanapék vannak, a terem közepén asztalok, és székek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2016. 03. 13. vasárnap 08:39
Jó tanítvány,megérdemli a jó jegyet.10p.
#12 listike 2014. 10. 19. vasárnap 15:24
Jó volt.
#11 rockycellar 2013. 06. 1. szombat 10:49
Nagyon jó
#10 hairy_pussy 2013. 05. 30. csütörtök 06:22
10p
#9 sipospista 2013. 05. 29. szerda 22:04
nem rossz sztori..megy a pont
#8 Bikmakkocska 2013. 05. 29. szerda 18:24
Előzmény nélkül indul a tüfikélés, nyoma sincs az eredetiségnek.
#7 genius33 2013. 05. 29. szerda 17:45
Nekem bejött smile
#6 sztbali 2013. 05. 29. szerda 17:34
Nem az igazi, mert nagyban hasonlít más történetekre.
#5 Pavlov 2013. 05. 29. szerda 13:51
Túl sablonos, nincs benne eredeti ötlet.
#4 veteran 2013. 05. 29. szerda 08:13
Jó tanítvány,megérdemli a jó "jegyet".8p.
#3 Rinaldo 2013. 05. 29. szerda 07:09
Nem is a fizika érdekelte,hanem a nagy fasz.
#2 papi 2013. 05. 29. szerda 05:03
Kissé gyerekes, de nem rossz
#1 Törté-Net 2013. 05. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?