A+ A-

Száz korbácsütés

Kemény, korbácsolós történet történelmi közegben, nem a gyenge idegzetűeknek.
A lány rezzenéstelen arccal állta a királynő tekintetét. Egyenesen állt, nem sütötte le a szemét. Egyszerű, fehér színű tunikát viselt, amelyet egy színes öv kötött át a derekán. Mezítláb volt, elvégre az udvarnál dolgozó szolgálólányként ritkán kellett elhagynia a házat.
- Jól értem tehát - kérdezte a királynő -, hogy átvállalod a büntetést egy másik nő helyett, aki lopott az udvaromból?
- Az az asszony néhány kenyeret vitt el a konyháról, meg gyümölcsöket. Öt gyermeke van, etetnie kell őket. Ha megfizetnéd a szolgáidat, nem szorulnának ilyesmire - felelte a lány.
A királynő végighordozta tekintetét a széles csarnokon. Sokan álltak a teremben, udvaroncok, szolgák, és persze bámészkódok is, akik csak a korbácsolás hírére csődültek ide. Az arcokon kíváncsiság, elképedés tükröződött. Nemigen mert még így beszélni a királynővel senki.
- Rokonod az a nő? - kérdezte a királynő.
- Nem - rázta a fejét a lány.
- Ismered?
A lány csak a fejét rázta.
- Akkor miért vállalsz át helyette ötven korbácsütést? Tudod, ugye, hogy ennyi a lopás büntetése?
A lány arcára halvány, megvető mosoly ült ki.
- Azért, mert ha őt megbünteted meg, akkor nem fog tudni dolgozni, és nem fogja tudni ellátni a gyermekeit. Napokra, talán hetekre megnyomorítanál valakit, akinek ételt kell hazavinnie. De minek magyarázzam, úgysem érted meg. A valóban királynő lennél, nemcsak a címedben, akkor magad gondoskodnál arról, hogy minden éhes szájba jusson falat. De te ennyit tudsz: pöffeszkedni a trónodon, és büntetni.
A királynő alig hitte el, amit hall.
- Mi a neved? - kérdezte.
- Solana - felelte a lány.
- Nos, Solana, a következőkben igen fájdalmas és megalázó élményben lesz részed. Ötven korbácsütés a lopásért, amit átvállaltál. És újabb ötven korbácsütés, felségsértésért.
A termen zavart, elképedt moraj futott át. Soha nem fordult még elő, hogy egy női szolgára száz korbácsütést mérjenek, férfiakra is csak ritkán.
Solana arcán enyhe sápadtság futott át, és egész testében megborzongott. Próbálta eltitkolni, nem akarta, hogy látszódjék rajta a rémület.
Nyugodtan állt, amikor két katona lépett az oldalához. Megfogták a karjait, és a terem közepére vezették, két oszlop közé. Az egyik katona megfogta a fehér tunikát, és egy mozdulattal lerántotta róla. Solana ott állt a két férfi közt, mezítelenül, a királynő és a teremben bámészkodó csőcselék tekintetének kereszttüzében. Kezét ösztönösen két csodaszép melle és pihés ágyéka elé kapta, de a két katona (akik közül az egyiknek vastag, összetekert szíjkorbács lógott az oldalán) megragadták a kezét, és egy-egy kötelet hurkoltak a csuklóira. A kötelet áthúzták a két oszlop tetején lévő csigákon, egészen addig, amíg a lány teste fölemelkedett, csak lábujjhegye érintette a padlót. Végül két karcsú bokájára is kötelet erősítettek, amit szintén a két oszlophoz rögzítettek.
Solana meztelenül, kifeszítve lógott a terem közepén. Izmai megfeszültek a kötelek húzásától, gyönyörű, kerek mellei kissé ellapultak az erősen kinyújtott testtartástól. A királnyő külön pillantást vetett tökéletes, barna, hegyes mellbimbókra. Milyen kár, gondolta magában, hogy nem elölről kapja a büntetést!...
A királynő felállt, és odalépett a kifeszített lányhoz.
- Ha meggondoltad magad, még mindig megmentheted a bőröd.
Solana nem válaszolt.
- Időnként meg foglak kérdezni, hol tartasz a nagy erkölcsi filozófiáddal. Ha akarod, azt válaszolhatod, hogy a további ütéseket kapja a tolvaj, aki meg is érdemli. Vagy pedig, ha akarod, azt is kérheted, hogy téged verjünk tovább. Csak a te döntésed lesz.
Solana erre is csak hallgatott.
- Erősnek tűnsz, de meg fogsz törni - mosolygott rá a királynő. - Sikoltani fogsz és könyörögni.
Erre már fölemelte a fejét a lány.
- Nagyon tévedsz. Neked, neked nem fogok behódolni soha. Ahhoz valódi erő kell, nem erőszak.
- Sajnos, ez nagyon nagy tévedés - mondta a királynő, és végigsimított Solana csodaszép arcát, ívelt ajkain, hófehér, tökéletes vállán. Egy pillanatra megcirógatta a lány mellét. Solana megborzongott az érintéstől. - Egészen szépen meg lehet törni az embert erővel. Ahogy ezt mindjárt látni is fogod. - Ezzel otthagyta a lányt, visszasétálta trónszékhez, és leült.
A két katona közül már csak az egyik maradt Solana oldalán: az, akinek övéből a szíjkorbács lógott. Most Solana háta mögé lépett, és kiengedte az eddig összetekert szíjat. Hosszú, fekete bőrkorbács volt, vagy másfél méter hosszú szíjjal.
A csarnokban néma lett a csönd. Mindenki lélegzetvisszafojtva várt. Solana próbálta megacélozni magát. Fölemelte fejét, és a királynő szemébe nézett.
A királynő intett a katonának, aki meglendítette a szíjat az első ütéshez.
A korbácsolás elkezdődött. Felsuhant a szíj, és Solana hátába mart. Észveszejtő volt a kín. A lány összepréselte a száját, és leküzdötte az előtörő nyögést. Konok tekintettel nézett a királynőre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.64 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sunyilo
2018. 06. 9. szombat 13:07
Durva, de jó. A végéről hiányzik a katarzis. Márminthogy megérkezik a lófarq király, aki megmenti a hósnót, és a királynőt korbácsolják egésze a következő orgazmusig... Válaszolok rá!
#7 A57L
2014. 03. 30. vasárnap 09:35
Nem olyan rossz. Válaszolok rá!
#6 piedone
2013. 12. 7. szombat 20:18
nem nagy szám Válaszolok rá!
#5 Bikmakkocska
2013. 02. 22. péntek 09:28
Rettenetes a történet, de ebben a műfajban nem rossz. Végre van valami, amiben van felemelő. Válaszolok rá!
#4 gabriel1981
2013. 02. 21. csütörtök 20:24
Nekem tetszik. Nem azért mert a valóságban is tetszene (sőt), de fantáziának nagyon jó. Leginkább az tetszik ahogy megtörik a lány... Kár hogy vége, onnan indulhatna még további izgalmas cselekmény. Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2013. 02. 21. csütörtök 10:55
Vadálat. Válaszolok rá!
#2 genius33
2013. 02. 21. csütörtök 07:20
Ez nagyon tré. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 02. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!